Перейти до змісту

Поплавився мережевий кабель в Б/Ж

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поплавився мережевий кабель в Б/Ж. Перед тим копм перезагрузився, потім ще раз - затріщало, вимкнув фільтр, вийняв шнур з блоку - а він поплавився. Підкажіть, що це може бути: просто контакта не було чи щось більш серйозне?

Опубліковано

я б радив від такого БЖ відключити все від гріха подалі, а тоді вже пробувати міняти кабелі і перевіряти сам БЖ.

Опубліковано

Огляньте контакти в БЖ, при потребі почистіть. Замініть шнур. Якби щось коротило в блоці живлення, в ньому згорів би запобіжник. Так що, швидше за все, або поганий шнурок, або не повністю вставлений був в роз"єм, і через поганий контакт відбулось нагрівання.

Опубліковано

низькоякісний кабель тонкого січення з часом переламується а потім вистрелює/плавиться/іскрить/тріщить.

декілька раз таке бувало.

найчастіше стається під час увімкнення в розетку або при старті, адже тоді найбільший скачок струму.

Опубліковано

Вийміть БЖ з корпусу. Розкрутіть і огляньте нутрощі. На наявність здутих конденсаторів чи поплавлених інших запчастин. ЧИ почорнінь. Якщо таке має місце - замінити БЖ.

Замініть кабель на якісніший (не за 5 грн а хоча б за 15 :) ). Кабель повинен бути товстий та цупкий.

Опубліковано

Вийміть БЖ з корпусу. Розкрутіть і огляньте нутрощі. На наявність здутих конденсаторів чи поплавлених інших запчастин. ЧИ почорнінь. Якщо таке має місце - замінити БЖ.

Замініть кабель на якісніший (не за 5 грн а хоча б за 15 :) ). Кабель повинен бути товстий та цупкий.

В мене більше 10 років лежав з добрих часів білий кабель, думаю кращий буде. Дякую за поради.

Опубліковано

Огляньте контакти в БЖ, при потребі почистіть. Замініть шнур. Якби щось коротило в блоці живлення, в ньому згорів би запобіжник. Так що, швидше за все, або поганий шнурок, або не повністю вставлений був в роз"єм, і через поганий контакт відбулось нагрівання.

Андрюх, при поступовому навантаженні запобіжник мо і не спрацювати...

Опубліковано

В мене більше 10 років лежав з добрих часів білий кабель, думаю кращий буде. Дякую за поради.

Також маю білий якісний кабель, лежить без діла, кому треба, можу за пиво подарувати ^_^

Опубліковано

В БЖ 350 Вт запобіжник на 5А. Який має бути струм, щоб нагрілись контакти і жили 0,75мм, а запобіжник не згорів?

вы не на цвет,

вы на сечение жилы смотрите !!!!!!

0,75 mm2, воно?

Воно, тільки в китайців воно часто не відповідає дійності.

Опубліковано

В БЖ 350 Вт запобіжник на 5А. Який має бути струм, щоб нагрілись контакти і жили 0,75мм, а запобіжник не згорів?

... я говорю із практичної точки зору, що власне траплялись випадки- запоміжник цілий, а у пристрої наслідки короткого :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...