Перейти до змісту

Блимають горизонтальні полоски на екрані ноута

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ноуту 2 тижні. HP 635

поставив віндовс 7, всі дрова з оф. сайту.

відеокарта АМД РАДЕОН НД 6320 2 гб.

розширення 1366х768. частота 60гц фіксована.

час від часу мигають шириною в 1 пиксель полоски чорні на екрані. але не часто. зокрема в опері. або на робочому столі пустому з самого верху.

впринципі мені однаково, але деколи нервує.

що це може бути. комп новий, коли закриваю відкриваю кришку полоси не мигають, просто деколи під час роботи зявляються.

крмп не гріється.

Опубліковано

спробуй поставити іншу ОС. Наприклад ХР чи загрузитися із ЛАЙВ СД. І подивитися чи будуть полоси там.

Може глючний сам ноут (екран матриці) , а може щось із відяхою.

Опубліковано

А полоси вертикальні чи горизонтальні? колір у полос у всіх однаковий чи різняться? Якшо кришку матриці троха руками покрутити (без фанатизму) то полоси пропадають?

Опубліковано

по горизонту , 1 пикс грубиною. поки замітив тільки в опері раз на годину поблимають швиденько і все. на роб столі теж з самого верху рідко. в іграх чи фільмах немає.

колір то білі то сірі. непонятно бо вони дууже тоненькі

але насторожує.

може дрова старіші поставити?

Опубліковано
поблимають швиденько і все....насторожує.

ЦЕ 25-Й КАААДР!!!

:) жарт

Зроби те, що порадив Женя, завантаж іншу систему (з диску чи з флешки) і переконайся, що справа не в твоїй вінді і дровах, а саме в залізі, і якщо справа в залізі - неси по гарантії.

А якщо їх не буде (швидше за все), то спочатку спробуй інші дрова, а далі ОС

Опубліковано

Підключи до свого ноута якийсь монітор, якщо на тому монік теж будуть ті полоски значить причиною усьому відеокарта або драйвера до неї. Якщо ж на тому мініторі не буде отих полосок, то значить проблема в самі матриці екрану або її супровдних мікросхемах.

Опубліковано

Підключи до свого ноута якийсь монітор, якщо на тому монік теж будуть ті полоски значить причиною усьому відеокарта або драйвера до неї. Якщо ж на тому мініторі не буде отих полосок, то значить проблема в самі матриці екрану або її супровдних мікросхемах.

100% так і зроблю

Опубліковано

ну підключив зовнішнього монітора, ну нема там полосок, і що? ти вже ставиш діагноз, що винне залізо? ;)

А ти не думав, що крім окремих мікрух на вихід ще й драйвер теж інший використовується системою? ;)

Тобто на цей вихід для зовнішнього монітора працюють зовсім інші програмні модулі, ніж для виводу на матрицю.

Ця перевірка не дасть результату.

Незалежно від того, чи будуть полоски, чи ні - стовідсоткового діагноза не буде, сумніви лишаться

Опубліковано

ну підключив зовнішнього монітора, ну нема там полосок, і що? ти вже ставиш діагноз, що винне залізо? ;)

А ти не думав, що крім окремих мікрух на вихід ще й драйвер теж інший використовується системою? ;)

Тобто на цей вихід для зовнішнього монітора працюють зовсім інші програмні модулі, ніж для виводу на матрицю.

Ця перевірка не дасть результату.

Незалежно від того, чи будуть полоски, чи ні - стовідсоткового діагноза не буде, сумніви лишаться

Так да не зовсім так. Я бачу поради щодо зміни ОС і драйверів дали результат аж цілих 0%. Людина попросила допомоги, я запропонував можливий варіант вирішення проблеми. Якщо можеш запропонувати щось краще будь-ласка поділися, думаю автор теми буде тобі вдячний і можливо я щось нове дізнаюся. А просто так сімітити на форумі не потрібно.

Опубліковано

ти трішки уважніше почитай вище! Я вже там порадив (і не тільки я), що робити. ТС так і не відписав про результат.

А ти з чогось зробив висновок, що щось там результату не дало

А просто так хамити на форумі не потрібно

;)

Опубліковано

ТС, а в тебе часом ті полоси в опері не при перегляді фотографій з'являються, наприклад якщо дивитися якийсь фотоальбом?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...