Перейти до змісту

Про туфлі, туфельки і туфлятка наших дітей

Юлямпочка

ціна літнього взуття для дитини має становити  

19 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну, розкажу, давно цікаве питання. Я маю двох дітей, яким 27 числа буде рік і три місяці. В моєї куми на рік старше чадо, дівчинка. В мене, уточню, хлопчик і дівчинка, але хлопчик такий бутуз великий, що ніхто не вірить, що йому нема два роки. В дівчинки ніжка манюня, а в хлопця добрий шляпоть, в майбутньому буде сорок останній, певно. Весною я купила малим сандалі: доці тряпчані, кольорові з пищалками за тридцять гривень, а синові шкіряні, українські, бо на його ласту ми більше нічого не дуже дорогого не знайшли, вклалися в 60. Враховуючи, що доця ще мала прислані з Італії мокасини, мені здалося, що цього вистачить на якийсь час, тут вступає моя кума.

Вона твердо переконана, що купувати дитині взуття менше, ніж за 150 грн - попса і ознака нераціональної економії. Весною вона купила своїй доні босоніжечки за 180 грн. І я, і вона купляли сандаліки на піврозміра більші, ніби на виріст. Проходить півтора місяці, наступає липень, всі сандалі малі: тряпчані моєї Оленки, шкіряні українські мого Марка і фірмові Маши. Знову йдемо на базар. Занавіс.

Ваша думка, чи варто купувати дороге дитяче взуття, обмежитись на середній ціновій категорії, чи вистачить найдешевшого, бо ж з нього скоро, все одно, виросте. (Скажу ще одне, останній раз були на базарі, моя доця схопила пластмасові такі кольорові капці і вже їх не випустила, мусила купити, але вони коштують 12 грн, це, по-моєму, найдешевше).

ЗІ. Цей пост не стосується зимового взуття, бо ІМХО, економити на здоров.ї не варто.

Опубліковано
Обязательно с супинатором. Дешевле 100 грн такого не бывает.

А скажімо, варіант, як в мене, що ми на село їздили. Всі босоніжки і за 100 і дешевші, гробляться однаково. Варто, все-одно, дорожчі?

Опубліковано
Обязательно с супинатором. Дешевле 100 грн такого не бывает.

ху из супинатор? :)

мое ИМХО - дешевле 30 - это дите калечить

дороже 100 - немного того... многовато. просто поискать - и будет результат правильный за правильную цену. это как и с одеждой на детей. если не угробит по-быстрячку - то выростет не менее быстро :)

мне пока еще об обувке рано говорить - мы эту зиму еще ходить не будем

но на весну-лето-осень 2008 будем брать. не из коллекций от кардана. но в Киеве и выбор получше...

Опубліковано
ребенок вырастает быстрее чем снашивается. важно чтобы обувь не вредила ноге. Цена значения имеет мало.

это точно. потом куме-сестре-брату-знакомым одежда и обувь переходит :)

и суть в том, что цены на детское (все) как на взрослое... ну почти.

поэтому платить много и не стоит, если есть возможность выбора. тут есть. да и в Луцке не ужас. покупали на базаре. сносные цены.

Опубліковано

Своїх малят поки немає, але купляла для племінника, йому 6 років і 4 місяці, але лапунька вже виросла на всі 7 з хвостиком. Так вот купили за 50 грн. босоніжки на липучках. На пів розміра більші, до кінця літа я думаю вистачить, а на наступний рік куплю інші, благо ціна не велика..... А босоніжки зручні, ніде не тиснуть, все регулюється липуками. Малий задоволений.

Опубліковано
А босоніжки зручні, ніде не тиснуть, все регулюється липуками. Малий задоволений.

и вот таки... что ж еще надо?

можно купить такие за 500? можно, а зачем? :)

Опубліковано

супинаторы смягчают колебания, которые при ходьбе неизбежны, и, во-вторых, притормаживают развитие плоскостопия. Кроме того, супинаторы улучшают кровоснабжение стопы и голени и предотвращают развитие осложнений при этом заболевании.

в китайских поделках, которые продаются на базаре супинаторов нету.

нормальная обувь продается только в магазине. цены на нормальную обувь не от 150, а от 100. сходите с ребенком к ортопеду. он вам про плоскостопие расскажет.

p.S. Босиком тоже можно ходить. Даже полезно :ok2:

Опубліковано
p.S. Босиком тоже можно ходить. Даже полезно :ok2:

жесть! :D

только доктора тоже есть с разными мнениями. есть такие, которые плоскостопие объясняют исключительно врожденным, а отнюдь не неправильной обувью.

кстати, у нас был одноклассник. плоскостопый до такого нихочу - что мама караул. у того с самого детства каких только спецобувок не было - ничего не помогло.

тем не менее в военном училище отучился ;)

ЗЫ: тем кто хочет армию откосить: плоскостопие - не 100% гарантия :ok:

Опубліковано

Есть мнение что у всех детей имеется плоскостопие. а супинаторы это такая хрени которые "предотвращают развитие _осложнений_ при этом заболевании."

Вообще топик странный. Мое мнение такое - есть возможность без напряга купить ребенку обувь нормальную - дык почему бы не купить ?

Нету возможности - не жми из себя все соки - покупай то, что можешь.

Только вот не надо научную базу под свои возможности подводить или пытаться доказать что дороже это типа только "за марку" :ok2:)

Опубліковано
потом куме-сестре-брату-знакомым одежда и обувь переходит :ok2:

и суть в том, что цены на детское (все) как на взрослое... ну почти.

поэтому платить много и не стоит, если есть возможность выбора. тут есть. да и в Луцке не ужас. покупали на базаре. сносные цены.

не варто дитяче взуття передавати "куме-сестре-брату-знакомым", в кожної дитини індивідуальна нога і якщо вона викривлена хоч трохи то іншій дитині це може зашкодити. Не важливо скільки коштує, головне щоб над п"яткою стоєчка була (щоб косточку тримало, тоді ножка викривлятись не буде) і шкіра натуральна. На Луцькому базарі можна найти такі, до 100 гр є!!!

Опубліковано
Есть мнение что у всех детей имеется плоскостопие. а супинаторы это такая хрени которые "предотвращают развитие _осложнений_ при этом заболевании."

Вообще топик странный. Мое мнение такое - есть возможность без напряга купить ребенку обувь нормальную - дык почему бы не купить ?

Нету возможности - не жми из себя все соки - покупай то, что можешь.

Только вот не надо научную базу под свои возможности подводить или пытаться доказать что дороже это типа только "за марку" :ok2:)

Топік не зовсім про те, а про те, що за півтора місяці з однаковим успіхом діти виросли і з українського взуття і з дорогого фірмового. То чи є сенс купувати таку дорогу річ. А стосовно плоскостопості, то в чому тільки я не ходила (було навіть кілька років, що в берцах), а її все нема, і нема :ok:. Хоча супінатори прикольна штука. А ще цікаво, хто що своїм дітям купує (я на цю тему статтю в мамський журнал накропаю ;)). Оть.

Опубліковано

Я вот все пытаюсь обьяснить что суть "дорогой" - понятие относительное.

Вот например для тебя обувь больше 150 грн это неоправдано дорого, а кому то обувь больше 1500 это неоправдано дорого, а вот меньше - в самый раз. А то что такая обувь существует - я тебе могу точно сказать.

Я повторюсь - можно вообще обувь не покупать. Раньше люди босиком ходили и ничо. :ok2: Кучу денег экономили. А вообще я каждый раз не устаю это повторять - жить вообще дорого. :ok:

p.S. Или ты всерьез полагала, что фирменная обувь должна вытягиваться вместе с ногой ребенка ? ;))) У нее другие функции есть, которыми не обладает украинская обувь. И за это она стоит дороже.

Кому нужны эти функции - их покупает. Кому нет - нет.

Опубліковано

Своим малым покупаю обувь по возможности фирменную. Так как старший "юзает" обувь по полной что китайские "поделки" выдерживают максимум 2-ва месяца, а вот "Адики" (фирменные но недорогие) "бегают" уже больше пол-года. Самому младшему, ему 1.4 годика обувь покупаю в пределах до 100 гривен, хотя и друзья с Германии привозят... она носилась но вид новейший. Не думаю что в этом есть что-то зазорное, ведь детская ножка растёт по часам и нам родителям с нынешними зарплатами особо неразгонишься покупать фирменную обувь раз в 2-ва месяца. Вот и выкручиваемся.

Опубліковано
Я вот все пытаюсь обьяснить что суть "дорогой" - понятие относительное.

Вот например для тебя обувь больше 150 грн это неоправдано дорого, а кому то обувь больше 1500 это неоправдано дорого, а вот меньше - в самый раз. А то что такая обувь существует - я тебе могу точно сказать.

Я повторюсь - можно вообще обувь не покупать. Раньше люди босиком ходили и ничо. :bayan: Кучу денег экономили. А вообще я каждый раз не устаю это повторять - жить вообще дорого. :)

p.S. Или ты всерьез полагала, что фирменная обувь должна вытягиваться вместе с ногой ребенка ? :bayan:)) У нее другие функции есть, которыми не обладает украинская обувь. И за это она стоит дороже.

Кому нужны эти функции - их покупает. Кому нет - нет.

Я не казала, що щось для мене неоправдано дороге, я просто хочу оправдати або дорогу, або дешеву покупку. :bayan:. А крім того, не треба сумніватись в моєму інтелекті, мене це злить :bayan:<_<

Опубліковано

Все залежить від розміру гаманця. Якщо в мене була зарплата 700 грн. то взуття купувалися лише на базарі і до 100 грн. Зараз зарплата 1500 але купую все там же, а взуття яке є в магазині"Пелікан" по Волі - фірмове і дуже якісне - ECO GEOX з усіма наворотами і яке рекламується по телевізору -купити не можу собі дозволити - ціна від 450грн!!! в мене навіть такого нема а дитині на один сезон?

Опубліковано

Хм... :)

знач так:

в ценах я не ориентируюсь, этим супруга занимаеццо(по крайней мере детская обувь/одежка), в средствах - не стеснен(эээ... ну, скажем для ясности, что на всю семью мы тратим в среднем 1000 у.е. в месяц - это для примера "нестесненности", поскольку она бывает разная), но дороже 60-70 грн сроду не купл младшей (6 лет)

1. супинатор предназначен для предотвращения преждевременной деформации обуви в процессе ношения , для придания жесткости и упругости подошве. ПРАКТИЧЕСКИ НЕ ВЛИЯЕТ на здоровье носящего обувь. Скорее на внешний вид, ибо применяется в туфлях, сапогах, подобной обуви. Особо важен при наличии каблука. ОЧЕНЬ важен при наличии шпильки.

Это к тому , костя, что тебя дезинформировали, скорее всего ортопед.

2. Кто-то сказал про вставку под пяткой? Намного более решающий фактор, чем супинатор.

3. Натуральная кожа ценна своей долговечностью, эластичностью и "дышанием" в сочетании с водонепроницаемостью, поэтому в осенне-зимний период 100% за, в летний - никогда детям ее не куплю. Сандалии, шлепанцы и тапки! Минимум кроссовок. Босиком ? 1000% поддержал!

еще вопросы?

ЗЫ чтоб отрубить на корню всякие споры - я затяжчик обуви с красным дипломом, т.е. сапожник :) по образованию.

Опубліковано
ЗЫ чтоб отрубить на корню всякие споры - я затяжчик обуви с красным дипломом, т.е. сапожник :) по образованию.

... с абсолютным музыкальным слухом :)

Опубліковано
Хм... :smile3:

знач так:

в ценах я не ориентируюсь, этим супруга занимаеццо(по крайней мере детская обувь/одежка), в средствах - не стеснен(эээ... ну, скажем для ясности, что на всю семью мы тратим в среднем 1000 у.е. в месяц - это для примера "нестесненности", поскольку она бывает разная), но дороже 60-70 грн сроду не купл младшей (6 лет)

1. супинатор предназначен для предотвращения преждевременной деформации обуви в процессе ношения , для придания жесткости и упругости подошве. ПРАКТИЧЕСКИ НЕ ВЛИЯЕТ на здоровье носящего обувь. Скорее на внешний вид, ибо применяется в туфлях, сапогах, подобной обуви. Особо важен при наличии каблука. ОЧЕНЬ важен при наличии шпильки.

Это к тому , костя, что тебя дезинформировали, скорее всего ортопед.

2. Кто-то сказал про вставку под пяткой? Намного более решающий фактор, чем супинатор.

3. Натуральная кожа ценна своей долговечностью, эластичностью и "дышанием" в сочетании с водонепроницаемостью, поэтому в осенне-зимний период 100% за, в летний - никогда детям ее не куплю. Сандалии, шлепанцы и тапки! Минимум кроссовок. Босиком ? 1000% поддержал!

еще вопросы?

От, мені трохи бракувало таких мудрих слів, щоб відповісти Кості. :). Мерсі!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Оце недавно шукала малому туфельки. Яке ж моє було здивування, коли в двох різних місцях на базарі ціна на точно такі ж різнилась на 22 гривні!!!! :blink:

В одній точці за 44 гривні, на іншій на розпродажі - 20. Всередині шкіра - 100%, із супінатором. Зовні - ненатуральні. Я веду до того, що: купуйте на розпродажах і не пошкодуєте, можна за помірну ціну придбати нормальний товар.

У "Пелікані" також у кінці кожного сезону знижки - 60%. :woohoo:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...