Перейти до змісту

Куплю паяльник 40-65 watt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

на варшавці, є нашого виробництва, і доречі непогані, довго служать, сам користуюсь

Як їх відрізнити??

Опубліковано

таким тільки невеликі деталі швидко перепаяти можна.Для стаціонарних умов краще купити звичайний з дерев*яною ручкою на 60 Вт А взагалі-то в домашній лабораторії краще мати декілька паяльників на різну потужність і з різними діаметрами жал,або з змінними жалами.

Опубліковано
таким тільки невеликі деталі швидко перепаяти можна.Для стаціонарних умов краще купити звичайний з дерев*яною ручкою на 60 Вт А взагалі-то в домашній лабораторії краще мати декілька паяльників на різну потужність і з різними діаметрами жал,або з змінними жалами.

Жали в даному паяльнику -мінні. Легко виготовити самому за кілька хвилин: береться звичайний мідний дріт потрібної товщини і форми та довжини, що дозволить випаювати цілі мікросхеми. При чому, цей паяльник є безпечний в плані статики. Якщо для роботи з мікросхемами звичайний рекомендують заземляти, то цей не потрібно. В середині нього не нагрівальний елемент, а трансформатор, закінченням вторинної обмотки якого є жало паяльника.

Доречі, на ньому пишуть 100ват. Паяв навіть смд елемети.

Опубліковано

на варшавці, є нашого виробництва, і доречі непогані, довго служать, сам користуюсь

Як їх відрізнити??

Просто попросити паяльник Донецького виробництва (характерна світла пластикова або дерев'яна ручка) або як альтернатива Російського виробництва (дуже надійні паяльники, з чорною суцільною дерев'яною ручкою).

post-17315-0-15332400-1348424950_thumb.j

Опубліковано

Зайди в "Ратекс" біля Старого ринку(вул.Мєдвєдєва), там наші є. А ці так звані

912407b.jpg

На варшавці вартує близько 100грн. Розігрів 3-5сек.

гауно повне, ним тільки деталі і перепалювати. Підходить тільки для швидкої перепайки, для серйозної роботи - ні.

До речі, рекомендую подивитись керамічні жала - вартують вони 12грн, а ресурс роботи - в кілька разів вищий, ніж в звичайних. Користуюсь таким вже два з половиною роки, перед цим було таке саме, гостре жало, підходить до самих наймініатюрніших деталей. Вони до речі в наявності є різні.

Опубліковано

Куплю паяльник 40-65 watt або підкажіть де можна купити??( не Китай)

Скажи, будь-ласка, ти читати вмієш? Ти впевнений, що твій

912407b.jpg

купи собі ось такий. На варшавці вартує близько 100грн. Розігрів 3-5сек. Сам довольний ним!!

чудо-паяльник припустім німецького виробництва? Міряйся з ким хочеш чим хочеш, але ТС попросив Не Китай.

Ейнхель поважна німецька фірма, але паяльник вартує аж ніяк(на відміну від Китаю) не 100грн.

Та й щось я не можу в Гуглі знайти паяльники цієї фірми взагалі. Дай ссилку будь-ласка, з такою ціною, як ти вказав.

Коротше, наскільки я розумію ситуацію, китайози просто випустили паяльник під брендом відомої фірми. а ти купився.

Опубліковано
чудо-паяльник припустім німецького виробництва? Міряйся з ким хочеш чим хочеш, але ТС попросив Не Китай. Ейнхель поважна німецька фірма, але паяльник вартує аж ніяк(на відміну від Китаю) не 100грн. Та й щось я не можу в Гуглі знайти паяльники цієї фірми взагалі. Дай ссилку будь-ласка, з такою ціною, як ти вказав. Коротше, наскільки я розумію ситуацію, китайози просто випустили паяльник під брендом відомої фірми. а ти купився.

Ні, не такий. Я просто мав наувазі паяльники-пістолети. І показав просто перше похоже фото

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Підкажіть де можна купити паяльник і за скільки. Мені можна і китай але щоб нормальний був

Опубліковано

912407b.jpg

На варшавці вартує близько 100грн. Розігрів 3-5сек.

До речі, рекомендую подивитись керамічні жала - вартують вони 12грн

Керамический нагреватель, а не жало. Он не вечный и как запчасть можно найти только к станциям типа Gordak или Lukey. А жало к этим станциям стОит здесь - в районе 40 гривен, на e-bay я покупал пять штук за 10 у.е. Hakko. Для пользования пистолетом понадобится большой опыт, в случае советских и отечественных плат - не поможет и он, там дорожки отваливаются на раз, в 90-е насмотрелся последствий паяния таким инструментом. Хотя, для выбивания долгов ему нет равных.

Опубліковано

Я опиту не маю, хочу повчитися, маю ~100 грн. Але хотілось би паяльник-пістолет.

То купи на варшавці чи в неті:)

Опубліковано

lut0066.jpg

60 гривен на варшавке.

підкажіть заобдно і номер/розташування контейнера

дякую

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...