Damask Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 04:50 Поділитися #1 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 04:50 В мене є ноутбук і ще два монітори(один правда вже вмирає, але ще сяк так робить). зараз я працюю з одним монітором підключеним по VGA до ноутбука. Як підключити дві монітори одночасно. я так розумію потрібен якийсь спеціальний конектор, що щось таке ? так? може хтось більш детальніше розповісти на цю тему ? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FunTom Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 06:13 Поділитися #2 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 06:13 питання: а для чого аж 3 монітори? існує така штука як VGA-сплітер, але наскільки мені відомо він тільки дублює зображення такий як на другому фото вміє ще підсилювати сигнал використовуються такі штуки зазвичай в супермаркетах, де потрібно включити один і той же ролик на багатьох моніторах Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 06:36 Поділитися #3 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 06:36 В мене є ноутбук і ще два монітори(один правда вже вмирає, але ще сяк так робить). зараз я працюю з одним монітором підключеним по VGA до ноутбука. Як підключити дві монітори одночасно. я так розумію потрібен якийсь спеціальний конектор, що щось таке ? так? може хтось більш детальніше розповісти на цю тему ?Варто б зазначити що за ноут, картинка має виводитись у дублюванні? Навіщо 2(3) моніка? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Damask Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 10:24 Автор Поділитися #4 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 10:24 В мене є ноутбук і ще два монітори(один правда вже вмирає, але ще сяк так робить). зараз я працюю з одним монітором підключеним по VGA до ноутбука. Як підключити дві монітори одночасно. я так розумію потрібен якийсь спеціальний конектор, що щось таке ? так? може хтось більш детальніше розповісти на цю тему ? Варто б зазначити що за ноут, картинка має виводитись у дублюванні? Навіщо 2(3) моніка? так схема потрібна для роботи і навчання. Погодьтесь що зручно коли на одному моніторі відкрита книжка(програмування наприклад), а в іншому редактор. При такий схемі продуктивність підвищується. зараз схематично спробую показати розміщення моніторів. (зазначу, що зараз ноутбук розміщений на тумбочці біля столу) Я - Власне я )) Н - ноутбук М1- монітор 1 М2- монітор 2 К - клавіатура М - мишка Власне цікавить як другий монітор підключити....дублювання зображень мені не потрібно.... екран ноутбука не хочу використовувати. Тільки схему М1+М2 Окрема клавіатура і мишка є. Наразі працюю за схемою ноутбук + монітор 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 10:34 Поділитися #5 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 10:34 какой именно ноут?если нет видео выхода (RCA или S-video) - тогда УСБ видеокартатипа такойhttp://www.itechnews.net/2008/12/09/witech-multi-i-usb-video-card/или док-станция, с 1м или 2мя выходами Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Damask Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 10:39 Автор Поділитися #6 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 10:39 какой именно ноут?если нет видео выхода (RCA или S-video) - тогда УСБ видеокартаили док-станция, с 1м или 2мя выходамиНоут Toshiba A300-234 ( Характеристики http://ru.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?PRODUCT_ID=1065389&DISC_MODEL=1)1 виход VGA4- usb1- HDMI1- S-videoВ моніторах які маю в наявності обидва входи типу VGA Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 10:50 Поділитися #7 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 10:50 или меняй моник,или конвертор с HDMI / S-video в VGA Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Damask Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 10:54 Автор Поділитися #8 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 10:54 или меняй моник,или конвертор с HDMI / S-video в VGAконвентор дорого коштує ? десь на борді бачив що віддають монік за сік щи щось таке..якщо найду тему то обов'язково переговорю з автором...а то мій 15" дюймовий ламповий вже вмре з дня на день....17 TFT ще процює як треба Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Witiok Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 11:39 Поділитися #9 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 11:39 За сік віддають монітори неробочі, з підсівшою трубкою, як Ви називаєте "лампові" (на електронно-променевій трубці) монітори. Купувати їх для використання в роботі смислу нема. Якщо необхідно кілька моніторів то найкраще рішення придбати новий з HDMI(впринципі при великій роздільній здатності на екрані можна одночасно розмістити кілька вікон і комфортно працювати). Різноманітні конвертори мало того, що важко знайти і купити, дають невідомо яку якість зображення..Бо ж фактично треба здійснити перетворення цифрового сигналу в аналоговий. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 19:01 Поділитися #10 Опубліковано 22 Вересня, 2012 в 19:01 Кабель HDMI - VGA E000863http://hotline.ua/computer-kabeli-hdmi-dvi-vga/kabel-hdmi---vga-e000863/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.