Перейти до змісту

Офіційне розблокування УСІХ iPhone від AT&T - 130грн.

strong007

Рекомендовані повідомлення

Офіційне розблокування Apple iPhone At&t за 1-24 години! (на вихідних довше)

- Якщо ви випадково оновили прошивку телефону і він перестав ловити мережу,

- Якщо ви користуєтеся Gevey Turbo sim або аналогом і вас дістали вічні проблеми з пошуком мережі,

- Якщо ви збираєтеся продати свій телефон і хочете зробити це значно дорожче,

- Якщо ви купили, отримали в подарунок і т.п. телефон із США і він не може працювати з нашими операторами -

Я допоможу вам його розблокувати раз і назавжди!

Розблокування (анлок, unlock) відбувається протягом доби! (У вихідні можливі затримки).

Розблокуванню підлягають будь які Apple iPhone 4, 4S, 3GS, 3G, 2G. З будь якою прошивкою iOS, з будь якою прошивкою модему, кредитні, контрактні, телефони з поганою історією контракту. Єдина вимога - телефон повинен бути заблокований ТІЛЬКИ під американського оператора AT&T. Перевірити звідки ваш айфон можна, наприклад тут http://iphonefrom.com/

Розблокування відбувається дуже просто! Ви оплачуєте. Відправляєте мені IMEI вашого телефону. Протягом доби телефон буде назавжди офіційно розблокований і ви зможете вставляти в нього будь-які сім-карти! При підключенні до iTunes ви побачите табличку: "Вітаємо! Ваш інтернет-телефон розблоковано!"

У разі негативного результату (відмови в анлоку) гроші будуть повернуті з вирахуванням 15грн. за комісію всіх операцій та платежів. Але на практиці 99,5% телефонів піддаються анлоку.

Увага! Що б дізнатись IMEI наберіть * # 06 # або подивіться в налаштуваннях телефону.

IMEI на коробці телефону або на лотку для сім-карти може відрізнятися від того що в телефоні!

Як це все відбувається?

Після того як я отримую від Вас оплату, я відразу ж запускаю процес розблокування. Після розблокування (1-24 години) я повідомляю вам, що тел. розблоковано. Ви повинні вставити в телефон українську сім-карту, підключити телефон до комп'ютера і запустити iTunes. Якщо нічого не відбулося (мережа не з'явилася), то потрібно просто натиснути в iTunes кнопку "Відновити". При цьому оновитися прошивка телефону і телефон буде розблоковано.

Таку табличку в iTunes ви побачите після підключення телефону до комп'ютера!

bx9fu7lu_500.jpgi.gif

Ціна 130грн.

Всі запитання за телефоном (098)888-555-3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не варто таких грошей. Я розблоковую десь за 50грн(хіба важко написати листа і подзвонити їхньому оператору )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не кІсло так, якщо нічого не вийде платити комісію 15грн? Це якщо на те пішло, Ви повинні її платити клієнту який витрачав час на співпрацю з Вами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а не кІсло так, якщо нічого не вийде платити комісію 15грн? Це якщо на те пішло, Ви повинні її платити клієнту який витрачав час на співпрацю з Вами.

Ок, я поверну повну суму зі свого карману, якщо піде щось не так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це не варто таких грошей. Я розблоковую десь за 50грн(хіба важко написати листа і подзвонити їхньому оператору )

І взагалі, для чого флудити?

Є претензії або запитання - телефонуйте!

В темі гарно написано - Всі запитання за телефоном!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топік мав би бути створений так, щоб не задавати додаткових питань. І я б не назвав це флудом, вам ціну аргументують! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які гарантії що телефон не окірпічеться, + джейл брейк стоїть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Топік мав би бути створений так, щоб не задавати додаткових питань. І я б не назвав це флудом, вам ціну аргументують! ;)

Згідний, але не завжди все прорахуєш... А на даній барахолці як я помітив редагувати теми не можна, що є дуже не зручно наприклад в порівнянні з Рівненською барахолкою...

які гарантії що телефон не окірпічеться, + джейл брейк стоїть

Який у вас телефон? Після офіційного анлоку він вже ніколи "не окірпічеться"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як можна зустрітись?Є кілька штук АТ,Т

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як можна зустрітись?Є кілька штук АТ,Т

Привіт!

Я живу в с.Новостав (біля Клеваня, 40км від Луцька), якщо буваєте проїздом, то можете заїхати до мене додому, щоб бути спокійним, і домовимось)

Ну а так взагалі то всі перераховують гроші на картку приватбанку і дають лише IMEI.

Чесність та порядність я гарантую!

А якщо все ж таки не довіряєте, то приїжджайте додому))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Нова ціна: 60грн!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нова ціна: 40грн.!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 11 місяців потому...

В мене телефон заблокований під t-mobile - скільки буде коштувати анлок? На цьому сайті вартість розблокування айфона більше ніж 100 у.о.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене телефон заблокований під t-mobile - скільки буде коштувати анлок? На цьому сайті вартість розблокування айфона більше ніж 100 у.о.

atT 100

$180.00

T-mobile

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Скільки буде коштувати розблокувати iPhone 5S At&t??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...