Перейти до змісту

Сучасне "мистецтво"

Dorothy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

До чого ж дійшло так зване сучасне "мистецтво"!.. Раніше оспівувались високі почуття, жіноча врода і т. д. А зараз чого тільки не почуєш від так званих "штампованих фабрикантів"... У кращому випадку це буде "Я тебя бум-бум-бум...", а вчора почувши уривок з ...( боюсь навіть назвати це піснею) такого собі Валдая, спершу подумала, що почулося, а прислухавшись краще почула щось таке: Охай, не охай...ахай, не ахай но скоро твой парень пошлёт тебя на@уй...Ахай не ахай,охай не охай...я знаю Наташка что ты ему по@уй!

Опубліковано

Раніше оспівувались високі почуття, жіноча врода і т. д. А зараз

Ну, не треба нити стару, як світ, пісеньку "раніше було краще...."

Ви знаєте, про шо співається у давній народній пісні "Їхали козаки"? А особливо мене вражає мораль пісні в останньому куплеті...

Опубліковано

Я просто не включаю музичних каналів по ТВ. так что всі ваші еті Валдаї і прочі труси про нас не знають... ну і ми про них. :)

Опубліковано

До чого ж дійшло так зване сучасне "мистецтво"!.. Раніше оспівувались високі почуття, жіноча врода і т. д. А зараз чого тільки не почуєш від так званих "штампованих фабрикантів"... , вчора почула щось таке: Охай, не охай...ахай, не ахай но скоро твой парень пошлёт тебя на@уй...

Як там? Є попит - є пропозиція.

Я слухаю радіо, де такого немає.

Є гарні пісні - з текстом, з змістом.

Пісні з матами були завжди.

Просто раніше не так відкрито.

Або завуальовано, або в вузьких колах.

Опубліковано

Реально, завдяки топікстартеру я дізнався, що існує якесь "валдай" :)

Підтримую Dream, забити і не напрягатися, нашо їм лишній піар :)

Опубліковано

Реально, завдяки топікстартеру я дізнався, що існує якесь "валдай" :)

Підтримую Dream, забити і не напрягатися, нашо їм лишній піар :)

І я про нього дізналась випадково і, чесно кажучи, особливо не напрягаюсь. :) Просто хотіла почути думки інших людей. От і все.

Опубліковано

Та немає нічого дивного. Зараз співають про все.

Ось, наприклад, співають про wi-fi - A-Dessa - Фая , нет wi-fi і, яка то біда, коли немає доступу до інету...

Опубліковано

Для контрасту з лайно низькопробною попсою.

Ось нормальні тьотки, з свіжими альбомами - раджу до прослуховування :_25:

dccbf77705c0.jpg

Pink (P!nk) - The Truth About Love (2012)

No+Doubt+-+Push+And+Shove+(2012).jpg

No Doubt - Push And Shove (2012)

Опубліковано

Я думаю, що це пов’язано з поверхневістю. Ми не хочемо і не любимо задумуватись. Серйозність непопулярна. Можливо, якщо ми будемо задумуватись над різними речами, то прийдемо до висновку, що насправді то все маловажливі речі. "Все суєта". І щоб забути про те, що насправді наше життя безсмислене (гарно пише про це Віктор Франкль у книзі "Человек в поисках смысла"), ми заповнюємо його чим завгодно, тільки щоб не лишитись на самоті з цією порожнечею.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...