Перейти до змісту

Portegue

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тут на днях бачив один з небагаточисельних рекламних бордів Ігоря Батьковича, в якому було вказано, що навчальні корпуси тепер оснащені шаровим WiFi.

Я навчаюсь в головному корпусі ВНУ, і там крім шарового вайфаю від Приватбанка більше нічого немає.

Власне, хотів дізнатись яка ситуація в інших корпусах.

Опубліковано

Тут на днях бачив один з небагаточисельних рекламних бордів Ігоря Батьковича, в якому було вказано, що навчальні корпуси тепер оснащені шаровим WiFi.

Я навчаюсь в головному корпусі ВНУ, і там крім шарового вайфаю від Приватбанка більше нічого немає.

Що? Він працює? Щоб я здох!

А якщо серйозно, то дуже часто він просто пропадає. Що цікаво, мережу ловить ПривєтБанку, а от доступу до інтернету нема.

Опубліковано

Що? Він працює? Щоб я здох!

А якщо серйозно, то дуже часто він просто пропадає. Що цікаво, мережу ловить ПривєтБанку, а от доступу до інтернету нема.

Правда, є таке :) Ну хоть вбий не можу зрозуміти логіку роботи того роутера: налаштування дефолтні (навіть, відключив всі протоколи крім TCP/IPv4 & QOS), і всеодно не отримує ІР (идентицификация, а потім неопознаная сеть). Хоча біля мене сидить людина з планшетом/ноутом і все ок. Що на ноуті (Lenovo s205), що на телефоні (Iphone 3GS).. :(

Що працював wi-fi треба інші 'палиці' :)

outdoor_omni_directional_antenna.jpg

Якщо того вайфаю нема, то і супутникова тарілка не допоможе - просто нема що підсилювати :0001:

Опубліковано

Якщо того вайфаю нема, то і супутникова тарілка не допоможе - просто нема що підсилювати :0001:

Дякую.

Буду знати.

Опубліковано

Дякую.

Буду знати.

your welcome

Як перейменовувати - то є і гроші, і бажання.

Ну, першого щось не дуже. ІНДЗ і все інше поки що підписуємо по-старому =)

Опубліковано

О, а як же та криво прибита червона вивіска, яка гордо посвідчує всіх, що вони заходять до Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки? Європа, мля, хоч і східна. Відразу відчувається престиж, елітність вузу! А пафосу-то, пафосу скільки, хай йому грець!

Правда, те все пропадає як в аудиторії заглянеш, в туалети, коли зайдеш на сайт ВУЗу, але то таке. Хіба то важливо? Головне - назва.

Опубліковано

давно не був на пр. Волі. вчора проїхався і був здивований: скільки людей різних професій та сфер діяльності вдячні і "за Ігоря Батьковича"... на сіті-лайтах)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...