Перейти до змісту

16.09.2012 Північний рейд


Dgura

Рекомендовані повідомлення

16.09.2012

Маршрут: Луцьк-Озерце-Рожище-Навіз-Довжиця-Колки-Луцьк

Схема маршрута http://smotri.te.ua/...347551125.b.jpg

Збір: 09:00 кінотеарт Промінь

Старт: 09:30

Час фініша: під вечір

Місце фініша: Луцьк, Ківерцівське кільце

Кілометраж: 130-140

Грунт/тверде покритя: 20/80

Темп: осінній матрас

Брати з собою: воду, гроші, світло, хороший настрій

Техніка: Тільки мтб (в наявності розбитий асфальти, піски, можлива короткочасна бруківка)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если в Киев не поеду тогда я катнусь! Воду брать а еду не брать? ))) Какая примерно средняя скорость, 15 ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну 15 середня це вже якщо асфальт взагалі закінчиться, а так біля 20, а їжа це в сенсі обіда, особистий перекус тре, до обіда шось гризнуть, потім якісь магазин по-краще знайдем там і закупимся і пообідаємо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По дорозі буде загадковий покручений ліс біля Колок: http://board.lutsk.u...__p__1052665867

Може кого зацікавить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Примерно так: по возвращении будешь чувствовать себя, словно старый полосатый матрас, пролежавший месяц под осенними ливнями, тяжёлый от впитанной холодной воды и уже абсолютно равнодушный ко всему, что происходит вокруг :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Віва мені!

Північ покорена!

А мало все не зірвалось ). Ото приїзджаю на старт ..... тіко листя по бруківці перекочується....чекаю в 9.40 виїхав..... поїхав до Клепечава і дума гадаю, ломануть самому чи ні... так в роздумах вся дорога і пройшло, виїхав на дорогу Рожище-Ківерці, і фіг з ним раз живем, їду, і не дарма. Грибників.... як собак в місті ) кругом шось лазить копошится, і машини вздовж дороги біля лісу, біля кожної лісопосадки майже.

Матрасив собі, їду, дихаю, любоюсь, доїхав до села Сокіл, фоткаюсь біля таблички, вдалені два телі маслаються так... полив квіточки, тіла приїхали, а то мої ) підопічні, старті розминулись якось.... вони ще котлети з пивком в Рожищах розпивали, і питали коли банда велосипедистів, наївні ), проїзджала. Далі познайомались, я з ними раніше не їздив, по дорозі базікали, далі в наступному селі Навіз нам на північ в ліса, дорога до маневицької траси вздовж вискольтки йшла, видно з нею і дорогу проклали, дорога це просто грунтовка в пісках проїзджена, по полі ще було терпимо, все плоске як блін, але красиво...в лісі спочатку почались ями з баюрами по краям проїзджали, а далі так піски.... тупо сосни пісок і мох з лишайником поверх, шипами шин рвались, цуманські піски нервово курять ) ці в топ мого рейтингу ібо тупо не виїзджабельні ), ми собі гуляли, найшли зарядку до нокії в самій гущі пісків...

І тут дзвонять ) зв'язок ледви ловив, а то ще два памороки tess і напарник , вони по східному березі стирю до Колок доїхали, запізнилися, кажу їдьте в Довжицю, самий північний пункт рейду. Далі вже полегшало нарешті поїхалось, далі на якусь широченну дорогу з щебеня виїхали, вона йшла з лісу.. тре потім дослідити її.. а в її кінці машини, траса! Було це вже в пів 3-го, піски це довго ). В селі перекусили шо мали і на південь в Луцьк!

В с. Граддя була зустріч на Ельби ), поперли далі, в Колках тіпа обід купили, поїхали Криволісся шукати, найшли там де по карті в темі про них і показували, тіко саме те місце на північ від кладовища і на схід від дитячого санаторію, перший поворот на ліво в лісі і там одразу те почнеться, сосну-бублик так і не знайшли... Перекусили, перекусили комарі, і далі поперли... машин вагон і тележка, всі гриби з маневичі везуть ), я собі музон зарядив і попер бобер, місяцми до 30, поки не почали вилітати десь в Тростянці, далі самого дохлого в перед, він одразу попер і за ним вже їхали, я доганявся на обочині за ним, від Сокирич, ногі там і добив нарешті ) Десь біля 18.20 були на фініші.

Ітого 140км.

Дякую всім учасникам за участь!

Мої фото http://smotri.te.ua/rub_20207?sort=asc

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молодцы!

Это ж еще надо умудриться столько песку найти, действительно- Цумань нервно курит :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З якої сторони ви знайшли стільки піску в Цумані?

Від Городища чи Сильного, якщо їхати через Карпилівку - там афігєнний сінгл трек, десь біля ~2 км, тянеться збоку від основної дороги. Ось траса, 52-54 км.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...