Перейти до змісту

Продам 3-х кімнатну квартиру Луцьк

snesterchuk

Рекомендовані повідомлення

Продам 3-х кімнатну квартиру поліпшеного планування в ЖК «Колізей» (будинок зданий 2006р.) на вул.Кравчука на 9-му поверсі дев`яти поверхового будинку загальною площею 79,5 м2. Ремонт, автотомне опалення (2-х контурний Італійський котел), пластикові вікна, 2 засклені та утеплені лоджії, соснова столярка, соснова підлога, домофон, броньовані двері, Інтерент, телефон, сигналізація, кабельне телебачення, лічильники на газ, воду, світло, частково з меблями. Санвузол суміжний. Вмонтована кухня. Зручне місце розташування до 10-го садочка 3 хв, до 21-ї гімназії 5 хв, до 26-ї школи 8 хв. Закритий двір. Поряд автовокзал, ж/д вокзал, «Варшавський ринок». Підвал 12 м2 висота 2,6 м. Сушилка на поверсі 9.54м2. Ціна 137 000 у.о. (можливий торг)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Продам 3-х кімнатну квартиру поліпшеного планування в ЖК «Колізей» (будинок зданий 2006р.) на вул.Кравчука на 9-му поверсі дев`яти поверхового будинку загальною площею 79,5 м2. Ремонт, автотомне опалення (2-х контурний Італійський котел), пластикові вікна, 2 засклені та утеплені лоджії, соснова столярка, соснова підлога, домофон, броньовані двері, Інтерент, телефон, сигналізація, кабельне телебачення, лічильники на газ, воду, світло, частково з меблями. Санвузол суміжний. Вмонтована кухня. Зручне місце розташування до 10-го садочка 3 хв, до 21-ї гімназії 5 хв, до 26-ї школи 8 хв. Закритий двір. Поряд автовокзал, ж/д вокзал, «Варшавський ринок». Підвал 12 м2 висота 2,6 м. Сушилка на поверсі 9.54м2. Ціна 137 000 у.о. (можливий торг)

1м_2 = 1700 $ і при тому, що то 9-ий поверх (останній) :0162: :0162: :0162: я не знаю звичайно який там ремонт, але я думаю що то "ТРІШКИ" забагато...

Хіба що туда вгрохали 100 тис $ в ремонт. (хоча не думаю, що хтось би на таке зважився на 9-му поверсі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

навіть не уявляю, що там має бути за ремонт, щоб така ціна була.

ТС - ви роком не помились часом - зараз не 2007 рік, коли ціни були за сотню...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

уявляти нічого непотрібно, можна все прийти побачити, якщо у вас дійсно є бажання купити квартиру ... а для флуду пошукайте інше місце будь-ласка ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Удивил, так удивил!

пластиковые окна -вау, где в новострое сейчас ставят другие?

застекленные лоджии - +1000у.е

сосновая столярка- одна из самых дешевых.

домофон- ты жжешь, вписывать это как достоинство

Бронированая дверь-реально бронь? или китайская жесть?

Зручне місце розташування - Извини, но в Луцке где не пукни, везде воняет, это не Киев с метро и пробками.

Интернет- ставится бесплатно

кабельное тв- это просто ппц, ты еще просиш не флудить.

сигнализация - тоже ставится бесплатно

счетчики - нет слов , честно

Короче обычная трешка в новострое на 9 этаже +100000 у.е от себя на лоха и ты еще просишь не флудить. Ха, дай поглумится людям. Рекомендую "Волинськи оголошення " к прочтению или объясни, желательно с фото, за что деньги просишь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На вторинному ринку вартість 1 кв.м. житла наразі становить - 750-800 $ - для квартир совєцької забудови - так звані "хрущівки", "брєжнєвки", "чєшки" і т.п.

Для квартир останніх років побудови ("Колізей" в т.ч.) - 900-950 $, з ду-у-уже хорошим ремонтом 1000 $.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого накинулись на чоловіка? Дайте ж помріяти... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опубліковано · Приховав BARAKUDA, 13 Вересня, 2012 в 08:03 - Без причини
Приховав BARAKUDA, 13 Вересня, 2012 в 08:03 - Без причини

Будинок можна на 150 м_2 біля Луцька за ці гроші купити. А будинок - то не квартира... :)

Посилання на коментар

так купляй будинок ...

я продавати не спішу, а знизити ціну завжди можна, хоча я думаю що ти не збираєшся ні квартиру ні будинок купувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для орієнтації топікстартера в цінах на ринку http://board.lutsk.ua/topic/118749-prodatsja-3-h-kmn-kv-po-vul-karpenka-karogo/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На пятому поверсі купили 3-х кмн квартиру в колізеї з ремонтом з меблями з двома кондиціонерами + 200 кв технічного поверху за 95 000у.о. Викладу декілька фото ремонту

post-5335-0-86611200-1347525791_thumb.jp

post-5335-0-51120600-1347525792_thumb.jp

post-5335-0-04010000-1347525793_thumb.jp

post-5335-0-49295400-1347525793_thumb.jp

post-5335-0-95571000-1347525793_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На пятому поверсі купили 3-х кмн квартиру в колізеї з ремонтом з меблями з двома кондиціонерами + 200 кв технічного поверху за 95 000у.о. Викладу декілька фото ремонту

гарний ремонт!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...