Перейти до змісту

3аробити на виборах, в кого які пропозиції!?

stepanov

Рекомендовані повідомлення

3аробити на виборах, в кого які пропозиції!? Або контактні телефони виборчих штабів!? Буду вдячний!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

*Поклав поп-корн у мікрохвилівку*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

продай свій голос.кажуть можна 200-300 грн заробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зі скількох років можна голосувати? З 16-ти чи 18-ти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на волині вигідніше вступити в самовисуванця.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

]]]]]]]]] Я не Палиця та скільки не накрав щоб висуватись!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

]]]]]]]]] Я не Палиця та скільки не накрав щоб висуватись!

а чьо зразу палиця? палисся?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

воняет чем то. может тему выбросить на помойку поскорее,пока не завонял весь форум? или опустить во флейме? ничего личного,просто мысль и предложение.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

воняет чем то. может тему выбросить на помойку поскорее,пока не завонял весь форум? или опустить во флейме? ничего личного,просто мысль и предложение.

вже у флеймі. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зі скількох років можна голосувати? З 16-ти чи 18-ти?

заробляти на виборах можна з народження - знятись у кліпі, де рігіони хвастаюцця підвищенням народжуваності, напрімєр. Ну або тіпа новонароджений вже має соцстраховку, пенсійний рахунок і безкоштовну вищу освіту, стає академіком , получає нобелівську премію і помирає зі словами "спасіба партії регіонів за наше щасливе життя".

Хоча ні... в кінці сценарію треба змінити на "спасибо партии регионов за нашу счастливую жизнь" - тоді впалнє реальний спосіб заробить, чо!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вопрос к ТС ...за сколько ты готов продать свой голос? укажи цену и обоснуй её.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

некоторые уже продались за 500 ре в сентябре и 500 ре в октябре ;)

так, что ценовая планка какбэ есть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заробляти на виборах можна з народження - знятись у кліпі, де рігіони хвастаюцця підвищенням народжуваності, напрімєр. Ну або тіпа новонароджений вже має соцстраховку, пенсійний рахунок і безкоштовну вищу освіту, стає академіком , получає нобелівську премію і помирає зі словами "спасіба партії регіонів за наше щасливе життя".
Або замість свідоцтва про народження одразу отримати довідку про звільнення.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

деньги проедены,а позор остался(Фаина Раневская)

пройдут годы,власть изменится,а агитаторы,за тыщу гривен,за кило гречки,за пачку сигарет, останутся,как вы сможете потом смтреть в глаза тем,кому, обещали деньги,зная,что это не от вас зависит.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто,я тя умаляю...Ти прям такий совісний!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мне специально для тебя повторить?

я не продаюсь!!

поэтому на выборы не ходил и не пойду,.тем более не продавался за агитацию. я смело могу сказать: я чистый. а ты сможешь сказать это?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну да..хто на вибори не йде, той свій голос не продає......а ВІДДАЄ навіть не за спасібо, а так, дарує "безвозмездно" хАрошим людям.....і спить з чистою совістю, що він чистий-чистий ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При чому тут продатись чи не продатись!??? Просто політики під час свого правління крадуть гроші, а вибори це така подія, при якій вони цими грошима змушені ділитися! Я залишаюсь при своїх інтересах, просто лишня 1500 - 2000 гривень не будуть лишніми!

я не продаюсь!!

поэтому на выборы не ходил и не пойду,.тем более не продавался за агитацию. я смело могу сказать: я чистый. а ты сможешь сказать это?

При чому тут продатись чи не продатись!??? Просто політики під час свого правління крадуть гроші, а вибори це така подія, при якій вони цими грошима змушені ділитися! Я залишаюсь при своїх інтересах, просто 1500 - 2000 гривень не будуть лишніми!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не продаюсь!!

Та вже тошнить читати в кожній темі,що ти не голосуєш і свій голос нікому не віддаєш."Ти йому кажи,що ти сциш,а він каже,що то дощ падає".

Я радий,що ти тут не знайшов жодного однодумця в своїх "благородних намірах".

Що до мене,то я ходив і буду ходити на кожні вибори.І хоч так буду намагатися хоч щось виправити в цій державі.Кого підтримаю,моя справа.Та хоч фалос намалюю на бюлетені,але це вже краще ніж твоя жидівська позиція.Нігіліст,мля.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно - при чому тут продатись? Я так розумію людина шукає де підзаробити - роздавати газети, листівки, клеїти плакати, - за що їй заплатять. А розвели тут ср.ч.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна підти спостирігачем, або членом виборчої дільниці і отримати офіційно зарплатню від держави ( і не офіційно від партії, яку будеш представляти).

А проголосувати завжди можна за кого хочеш. Не залежно від того кому, що пообіцяв.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не продаюсь!!

Ющенко теж колись так казав “Ці руки нічого не брали”. Результат всі бачили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Можна підти спостирігачем, або членом..."

:D это да

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...