Перейти до змісту

Суха стяжка

Karabasbarabas

Рекомендовані повідомлення

Karabasbarabas, може хтось з польщі привезе?

варіант, але чи не виявиться підлога потім "золотою"...

полазив по нету, почитав інфу. загалом можна робити і роблять таку стяжку і з ГВЛВ. вкладається на керамзит в два шари зі зміщенням

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також читав і бачив. Думаю, може в епіцентрі спитатися - там теж повно всякого для підлоги і не тільки.

В нас багато буд матеріалів із польщі совають. Може хто й привіз би - бо бачу ціни по києву то десь 17-18 у.о. але за лист чи за квадрат чи за пачку (хз скільки квадратів) .. хз одним словом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Епіцентрі такої підлоги нема

на російських сайтах 8-10 уо за лист. цілком нормально, якщо враховувати, що лист має товщину 20 мм (майже ті ж два шари ГВЛВ)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби бетонна стяжка була таким простим процесом, ніхто б і не видумував подібних альтернатив.

Я б не сказав, що це набагато легша альтернатива

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якби бетонна стяжка була таким простим процесом, ніхто б і не видумував подібних альтернатив.

Я б не сказав, що це набагато легша альтернатива

суто ІМХО. мінуси бетонної стяжи:

- брудний і складний процес замішування розчину і заливання;

- час необхідний для повного висихання стяжки ~3 тижні і тільки після того можна вкладати основне покриття (лінолеум, ламінат, паркет, паркетну дошку);

- прив'язка до погодніх умов. взимку взагалі бетонну стяжку не бажано заливати (по технології);

- велике навантаження на плити перекриття, що є дуже важливо для старих будинків.

всі ці мінуси не характерні сухій стяжці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

найпростіший варіант це самовирівнююча підлога, насипав в відро розмішав вилив і на наступний день готово

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

PPArhangel, це дуже дорогий варіант. Якщо великий перепад - то обійдеться у чималу суму. Це, хіба що, вирівняти існуючу готову бетонну підлогу від ямок та нерівностей. 2-3 міліметри і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

найпростіший варіант це самовирівнююча підлога, насипав в відро розмішав вилив і на наступний день готово

якщо не помиляюсь, то такою сумішю повністю стяжку не зробиш. порівняти підлогу, то да, але не більше.

upd от вже і Zheny@ за мене відповів. правда слой там може бути досить товстий до 8 см це точно і як було вище сказано, це дуже дорогий спосіб вирівнювання підлоги. там розхід 1,5-2 кг суміші на 1 м2 підлоги при товщині шару в 1 мм, а мішок в середньому коштує в районі 60-100 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, скоро такі гіпсоволоконні плити з'являться і в нас. Якраз, коли я наважуся на ремонт у спальні! :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якшо вирівняти керамзитом а на ньго постилити Плиту ОСБ-3 2500x1250x22 мм. вона має меншу плотність чім гіпсоволокно, але більшу чім гіпсокартон

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якшо вирівняти керамзитом а на ньго постилити Плиту ОСБ-3 2500x1250x22 мм. вона має меншу плотність чім гіпсоволокно, але більшу чім гіпсокартон

ОСБ плита використовується для сухої стяжки, але ГВЛ все ж краще.

вчора блукав по варшавці в пошуках гіпсоволокна. результат - здивовані погляди продавців. лише один мужичок сказав, що колись вони проскакували в асортименті, але то було давно і неправда. отож, поки пошуки проходять безрезультатно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчора блукав по варшавці в пошуках гіпсоволокна. результат - здивовані погляди продавців. лише один мужичок сказав, що колись вони проскакували в асортименті, але то було давно і неправда. отож, поки пошуки проходять безрезультатно

Поки ви тут пишете, а там шукаєте - вже давно залили б і забули!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поки ви тут пишете, а там шукаєте - вже давно залили б і забули!

кожному своє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От цікаво, чи він з пазами чи ні? Чи його доведеться скручувати в нахльост 2 листа і тоді крутити до направляючих?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

kentok, дякую за посилання

От цікаво, чи він з пазами чи ні? Чи його доведеться скручувати в нахльост 2 листа і тоді крутити до направляючих?

напевно, що без. готові плити вроді як тільки KNAUF робить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спальня мені предстоїть ремонт. Підлогу також мінятиму. От і також перечитую.

Бум іскать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бум іскать.

От в районі сайта Кнауф і шукай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://rigips.ua/pub...ducts/5_pdf.pdf Може це підійде

http://ergo.net.ua/p...ips-rigips.html Тут продають

дякую за посилання. вже цікавився. листи є в наявності, тільки от великого формату 1,2*2,5 м - доведеться пиляти. в KNAUFа вони менші, щоб зразу можна було монтувати підлогу.

VadimM, а чому такий скептицизм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мабуть, буду замовляти з Польщі. Є люди, що часто їздять. Можна спробувати замовити пачку чи 2, скільки їх там нада буде, потрібно вирахувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...