Перейти до змісту

Як підготувати велосипед для пересилки

Рекомендовані повідомлення

Така проблема. Домовився про покупку вела в однієї особи в Києві. Але ні він не я не знаємо скільки це буде приблизно коштувати і як правильно запакувати велосипед. Підкажіть будь ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

новою поштою з Києва буде 70-80грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Така проблема. Домовився про покупку вела в однієї особи в Києві. Але ні він не я не знаємо скільки це буде приблизно коштувати і як правильно запакувати велосипед. Підкажіть будь ласка.

http://novaposhta.ua/frontend/fullcalculator?lang=ukr

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://novaposhta.ua...ulator?lang=ukr

Як на мене, ці розрахунки - брєд. Я відправляв велосипед в Чернівці, вийшло 60грн. По ссилці я все заповнив всі форми (вагу, розміри, страховку) і вийшло 143 грн. Тому - брєд )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при отправке байка Новой Поштой прийдется как следует заморочиться с упаковкой. лучше, если она будет приближена к заводской : коробка с пенопластом, руль набок, сиденье снято или утоплено с глаголом до упора, колеса сняты, эксцентрики вынуты и лежат отдельно, педали сняты. тогда шансы повредить байк при пересылке минимальные, да и компактно получится, а значит недорого.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для упаковки рекомендую купить теплоизоляцию для труб и пищевую пленку. Ну и коробка естественно не помешает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені.. передавли просто маршруткою. Вийшло 40 грн.

Упакований був відмінно.. все обмотатне старим одіялом і поверх скотчем, колеса окремо, але примотані до фюзеляжу.

Мав з собою ключі і педалі.. тому зразу все зібрав і поїхав на ньому від Лучеська додому .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за поради. передам їх продавцю. і ще таке питання в нагрузку що краще Команч онтаріо чи преріє в базі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо вибирати між цими то бери той, що більше подобається зовні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Моя порада треба якось зі сторони продавця себе перестрахувати на рахунок пошкоджень велосипеда тобто автоперевізник нехай прийме товар з підписом шо він не пошкоджений, по до вас він може приїхати пошкодженим. І тоді зможете надати претензії перевізнику.

До речі коли передавали мого то саме дешевше вийшло по Автолюксу. але то на калькуляторі. З Франківська коштувало 110- 120 грн. Калькулятор Нової пошти видавав суму у більш як 240 грн!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для точнішого розрахунку на калькуляторі треба знати габарити вела, а їх не знаю і продавець не поміряв, інтайм нарахував на калькуляторі 85 грн з упаковкою в гофрований картон. чи взагалі надійно відправляти інтаймом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маючи студентський квиток є сенс самому з'їздити в Київ ;)

Електричкою вийде не набагато дороже, а може і дешевше ніж пересилати перевізниками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую всім за поради, впринципі вже потреба відпала, бо виявились деякі негативні сторони велосипеда, який хотів придбати, піду на велозону куплю новий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ж таки пересилати ровер перевізниками - потрібно обов'язково застрахувати його на повну вартість.

Про запакування вже достатньо написали вище.

При отриманні на місці добре роздивитись. Якщо будуть пошкодження - одразу писати скаргу і вимагати відшкодування.

Компенсацію від нової пошти отримати цілком реально. Так само не рідко вантаж пошкоджують під час перевезення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і ще таке питання в нагрузку що краще Команч онтаріо чи преріє в базі?

У моїх двох друзів є два прайрі. Нарікань на них я ще не чув. Хоча особисто прокатавшись, враження, що вилки там немає) ну тобто, взагалі ніяка, але для міста їм вистачає, хоча то просто я придераюсь, що ж від неї то більшого хотіти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"мягкость" вилки там зависит от размера рамы. на 19" и 21" вилка вообще дубовая. на 15" и 17" мягче. лечится заменой пружины, если сможешь найти от старой вилки - поспрашивай в барахолке. после того, как помирают бушинги, такая вилка обычно идет в утиль, а пружина еще вполне живая.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какая пружина на Прерии? Какие башинги? Простая вилочка, пружина-эластомер, Сантур, что там от нее ожидать. Велосипед хороший но уровень - "начальный" :)

Кстати, человек только что уехал от меня на новом велосипеде :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пружина там есть, разная, однако :smile3: и башинги присутствуют (просто не путай их с пыльниками :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ниче не путаю, я говорю про то, что кто ее возмется перебирать и зачем :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми на моїй стоковій Ніагарі, міняли пружину. М'якшою то стала, але удари не гасила взагалі.) Толку 0..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив сьогодні на велозоні Команч онтаріо 2350 грн задоволений як слон, обкатав по місту, але від сидіння дупа страшенно болить)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

только ради более мягкой или жесткой пружины :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купив сьогодні на велозоні Команч онтаріо 2350 грн задоволений як слон, обкатав по місту, але від сидіння дупа страшенно болить)))

И шлем уже тоже носит. Уважаю :)

только ради более мягкой или жесткой пружины :smile3:

А ради этого проще купить нормальную вилочку, что люди и делают.

Перебирать стоковые эластомерки скучное и неблагодарное занятие.

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

без шолома якось стрьомно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...