Перейти до змісту

Куплю об'єктиви до Canon

restart2

Рекомендовані повідомлення

Цікавлять

Canon EF-S 55-250mm f/4-5,6 IS II

та

Canon EF 50mm f/1.8 II

Розгляну варіанти.

Бажано НОВІ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ціною не влаштовує

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну тоді нові - відпадають...

Якщо десь по Україні найдете нові дешевше - то лише гривень на 20-30

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я написав бажано нові

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можу віддати 55-250 за 1450грн. новий абсолютно, з документами та упаковкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую. але на розетці за такою ж ціною як ти і пропонуєш. там точно НОВИЙ а в тебе я не зовсім буду впевнений що він новий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу зробити на четвер http://lutech.com.ua/products.php?id=586 за 915 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що з коробокю і документами ? гарантія чия ? кому буду відносити якщо поламається ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В комплекті все те саме, що на розетці , печатку на гарантійку поставлю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС - вам надали безліч пропозицій. якщо вам не подобаються варіанти - купуйте в магазинах. занадто багато очікуєте, якщо не влаштовує ціна на нову річ, за мінімальну ціну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавлять

Canon EF-S 55-250mm f/4-5,6 IS II

та

Canon EF 50mm f/1.8 II

Розгляну варіанти.

Бажано НОВІ

Є 55-250 б/у в доброму стані, ціна 1200 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні , б/у за 1200 брати не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є тамрон 2,8 17-50 новий за 2500... без бек/фронт фокусів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

темрон хороший варіант але трошки не вміщається у мій бюджет... до 2000 грн

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це найкращий варіант, оскільки стабільної світосили 2,8 на всій довжині за такі гроші Вам не бачити... новий самі знаєте скільки вартує!.. Подумайте. :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на новий тамрон в інет магазинах ціна 3000-3200 середня, якщо вже його то краще підзбирати на новий, але їх краще вибирати, їхати в Київ і вибирати з декількох екземплярів, я купив такий в ідеальному стані за 2500 і за рік в мене почала розтягуватися резинка і от http://board.lutsk.u...entry1052659894, виходимо майже на ціну нового, ці об"єктиви не дуже якісно зроблені того від інтенсивного фотографування часто ламаються. Якщо фоткати мало піде і б/у, але добре дивитися на стан, якщо хоча б резинка на кільці зуму відстає то значить ним багато знімали, якщо фоткати багато то краще новий

З запропонованих ТС я б купив 50-ку, власне вона в мене і була, світлосильний, дешевий, якість фото буде краща за кітовий, дуже гарно милить фон, хоча в нього є проблеми з фокусуванням - часом промахується.

55-250 просто зум, така сама світлосила як в кітовому і картинка теж така сама, на 250 мм при f/5.6 буде складно щось зняти навіть в пасмурну погоду треба буде виставляти високе ісо. хтось колись казав:"найкращий зум - це твої ноги"

а як так склалося що новий за 2500? гарантія коробка є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на новий тамрон в інет магазинах ціна 3000-3200 середня, якщо вже його то краще підзбирати на новий, але їх краще вибирати, їхати в Київ і вибирати з декількох екземплярів, я купив такий в ідеальному стані за 2500 і за рік в мене почала розтягуватися резинка і от http://board.lutsk.u...entry1052659894, виходимо майже на ціну нового, ці об"єктиви не дуже якісно зроблені того від інтенсивного фотографування часто ламаються. Якщо фоткати мало піде і б/у, але добре дивитися на стан, якщо хоча б резинка на кільці зуму відстає то значить ним багато знімали, якщо фоткати багато то краще новий

З запропонованих ТС я б купив 50-ку, власне вона в мене і була, світлосильний, дешевий, якість фото буде краща за кітовий, дуже гарно милить фон, хоча в нього є проблеми з фокусуванням - часом промахується.

55-250 просто зум, така сама світлосила як в кітовому і картинка теж така сама, на 250 мм при f/5.6 буде складно щось зняти навіть в пасмурну погоду треба буде виставляти високе ісо. хтось колись казав:"найкращий зум - це твої ноги"

а як так склалося що новий за 2500? гарантія коробка є?

так.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купив собі 50mm.

Поки що зум-об"єктив буде непотрібний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

відмінний вибір. але з часом зрозумієте що Вам потрібна ще й більш менша фок.відстань, напр. 30мм., оскільки "замахаєтесь" бігати та зйомка в тісних приміщеннях стане неможливою!

Удачі Вам у фотосправі ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...