Перейти до змісту

про квартири


Юлямпочка

Рекомендовані повідомлення

коротше, судили, рядили і вирішили ми поки що обмежитися тим, що цю свою комірчинку здавати в найм, а двокімнатну собі років на п.ять зняти (хз, що може за рік трапитися?!). Тепер наступне питання, ніхто не знає, а як можна офіційно квартиру найняти (навіть якщо це буде троха дорожче, але щоб я знала, що ніяка Гапуся мене серед будня-полудня з хати не вижене). Мене цікавлять юридичні подробиці і технічні деталі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коротше, судили, рядили і вирішили ми поки що обмежитися тим, що цю свою комірчинку здавати в найм, а двокімнатну собі років на п.ять зняти (хз, що може за рік трапитися?!). Тепер наступне питання, ніхто не знає, а як можна офіційно квартиру найняти (навіть якщо це буде троха дорожче, але щоб я знала, що ніяка Гапуся мене серед будня-полудня з хати не вижене). Мене цікавлять юридичні подробиці і технічні деталі ;)

как вариант - заключение договора, но он тоже никаких гарантий не дает. тебя предупредят и все, выматывай... хозяин квартиры всега им оставаться бкудет, поэтому тут стрем свегда присутствует...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...