Перейти до змісту

Продаються цуценята східноєвропейської вівчарки (ВЕО)

Alina_kl

Рекомендовані повідомлення

Цуценята східноєвропейської вівчарки (ВЕО, восточноевропейская овчарка).

Документи КСУ, відмінний родовід, перспективні для дресури та виставок.

Мама – Везувій Фортуна (на фото) (Єдина на Волині зонарно-сіра ВЕО)

J.CAC, 2xCAC, 3XBOB

Тато – Гай Юлий Цезарь (http://veo-gay.jimdo.com )

Чемпіон України, Білорусії, Молдови, Македонії.

Дата народження – 01.08.12 р. Чорна дівчинка, хлопчики класичного чепрачного та рідкого зонарного (вовчого) окрасу.

Ціна - 5 тис. грн.

Цуценята продаються з пакетом документів: щеняча карточка, де вказано номер клейма, отриманого при активуванні (міжнародний родовід за домовленістю). Ветеринарний паспорт з вказаними щепленнями та дегельмінтизацією.

066 309 34 14 Аліна

(Територіально – Луцьк.)

post-16594-0-03572400-1346610495_thumb.j

post-16594-0-94262200-1346610514_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вы своей лучше фото покажите)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну собачка и что? Для того, чтобы собаку в разведение пустить, не одну сотню долларов потратить нужно, а вы говорите о пакете документов на щенков. Вы с ней пройдите этот путь и получите хотябы для начала оценку отлично, не говорю уже о САС, а потом о стоимости щенков рассуждайте. Для кобеля,как минимум две оценки, плюс минимум дресуры.

И что значит первый помет?

Вы же не эксперт!И на ценков выданы документы без замечаний, таких обычно с питомников не дарят.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. Ніколи не розумів людей, які на тваринах заробляють.....безсердечні і жадобні до наживи, не іначе :(.

Не горячитесь так и не валите в одну кучу барыг и настоящих заводчиков.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вы просто не занимались разведением, если считаете, что 5000 за щенка - это заработок.

И все что вы выше пишите- это все делитанство. На собаках зарабатывают рыночные торговцы, а в питомниках занимаются разведение - это не заработок, а дорогое хобби. Если у Вас собака без документов, то как её можно вязать вообще? Если для вязки вам нужно выставить собаку, то как без документов? И если их нет вначале, то откуда они потом будут? Вы с хорошей собакой переходите в разряд рыночных торговцев, в категорию тех, кого Вы не понимаете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если у Вас собака без документов, то как её можно вязать вообще?
Как-как, просто))))) Это же весьма популярно у нас))))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я же просто в шоке що щеня яке мамці даром по дружбе досталось стоіт так многа.

А воно і не стоїть так многа. Якшо ти підеш працювать фотомоделлю - тобі будуть башлять 30 грн за з'йомку, красівой дєвочкє - 1000грн., а очєнь красівой, талантлівой і ізвєстной - 10000. А без бумажкі - да, внатурє какашка: прийшов на слєсаря устроіцца, а вони як дєбіли якийсь диплом питають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я от одного не розумію... Якого біса ти приліпив до цієї теми свою собаку, написав трактат про документи, блатнув подарунком і признався до нього (подарунку) в любові?

Як там? Ти кто такой?.. давай до свіданія!

Не подобається ціна чи окрас? Так напиши в спортлото, йопт.. реальний покупець подивиться і зважить всі "за і проти" без твого умозаключітєльного висеру.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ух ти! 2 дні не заглядала, а тут обговорення яке!!

Itzamna вибір кожної людини - купувати собаку з документами чи без них. Кожна собака - друг наш, і відношення до любої собаки має бути відповідне.

Порода - це не тільки документи. Це, в першу чергу, характер. Ну і екстер"єр, куди ж без нього. Ну бо ніхто не допустить до селекційної роботи генетично хвору, агресивну, чи навпаки боязку собаку. Породна собака, яка побувала на виставках - це гарантія характеру, майбутніх щенят в тому числі. Та і просто участь у виставках - це зустріч колег, однодумців. Затягує, навіть дуже. Не говорячи про такі дрібниці, як дресура, гарна фізична форма пса, стан здоров"я, вчасні щеплення і так далі...

Стосовно спаплюженого окрасу - ідіть ви... стандарт породи читати... ;-)

Я в зонарних ВЕО влюбилась з першого погляду, побачивши в неті фото Лешего из Ксаро ЧИ b09f8f7d8ab9.jpg

і зрозуміла що не заспокоюсь, поки подібна собака у мене не буде. Я Фору свою рік шукала! І жодного разу на секунду не пошкодувала! Для кожного сласника своя собака сама-сама, я не вийняток.

І ще, про ціну. Для мене людина, яка готова заплатити за щеня - це все таки якась гарантія, що собака та буде мати гідне життя. Що на її харчах/лікуванні/дресурі не будуть економити...

Якось так... ;-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Алина, вот Вы говорите, что она единственная такая на Волыни, а вот на ГПЗ тоже зонарные были или это Немцы?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Німці. В Луцьку є зонарі німецьких вівчарок, біля готелю Світязь часто пересікаюсь з одним. На виставках постійно один Луцький кобл німця в робочій групі виступає. Дресура у нього - ммммммм... :))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...