Перейти до змісту

2.09.2012 озеро Борове


Dgura

Рекомендовані повідомлення

Маршрут: Луцьк-Озерце-Єлизаветин-Вишеньки-Крижівка-Словатичі-Суськ-Ківерці-Луцьк

Схема маршрута http://smotri.te.ua/images/2012-09/items.1346483406.b.jpg

Збір: 09:00 кінотеарт Промінь

Старт: 09:30

Час фініша: під вечір

Місце фініша: Луцьк, кільце на Ківерцівський

Кілометраж: 80

Грунт/тверде покритя: 30/70

Темп: осінній матрас

Брати з собою: воду, гроші, хороший настрій

Техніка: Тільки мтб (в наявності розбитий асфальти, піски, можлива короткочаста бруківка)

P/s за бажанням дорога назад можна стати довшою, вирішу по стану учасників

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осінній сезон відкритий, тема грунтів розкрита, їх процент так до 40% дойшов непомітно.

Темп заданий Lexx чітко застряг на позначці осінній гон.

А починалось все тим, що я один мав і їхать, тіко Lexx два раза маякнув, чи хто ще буде, на місці збору пустота, вговорив його приїхати, чекаю, тут Vika несподіванно приїзджає, потім ну взагалі несподіванно RedFoxxik, з ними обома разом я вже років так 300 не їздив. І заключний гвіздем став приїзд Lexx-са.

Початок вдався як і все наступне, були і грунти, і фрірайд серед будяки по шию і трави вище голови, чиїхось городів, сінокосів і пасовиськ, повністю себе реалізував як Сусанін, трохи пісочків, щебіня, і звичайно асфальта розбитого в дрободан, покладенного поверх бруківки і роздовбанного і свіжесенького рівного.

Озеро взагалі ляпота, а вода ще краща була, в міру холодна те шо тре для гарячого і пітного тіла, тіко тре знати місце виходу до води, там і дві поляни і дно піщанне тверде, пологе, глибина 2-а метра десь за метрів 40 від берега. Тепер воно в моєму списку файних місць для купання.

По дорозі назад ще в одної бабусі яблук грушок набрались нажерлись, а все кінчилось піццою на Лесі Українки, в добре відомій всім піцерії.

Фото з мобіли http://smotri.te.ua/273231

Дякую всім учасникам, файно розкатався і відпочив після Короля Гір, і суботнього агрофітнесу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Славно катнулись.

Сухі цифри:

Середня 18 км/год.

Максималка 33 км/год.

Середній каденс 84

Проїхали 95 км.

Тепер лірика.)))

З такими падляками я ще не боровся..)) Встав зранку, обдзвонив народ.. то їдуть, то не їдуть... похавав, знову подзвонив.. Карочє, думаю... мать мать мать.... їду.)))

Приїхав на місце зустірічі.. ці на трьох вже вжарили бут шампусіка... і ржали там, як коні.))))))

Сіли... поїхали... Виїхали на обїзну зупинилися бо "щось там клацало" в Лілі у вєліку... Методом проб і замін колес (!!!) ))) було встановлено.. що клацає падла незмазаний ексцентрик після кулібінства з кріпленням півня.

Тут дзвінок... Танюша.. "в Мартенза вел спиздили..... фак.. мать мать мать.. Змазав.. поїхали далі.

Трохи поблукали бо не хотіли їхати в Рожище, зрізали.... вигребли на якусь дорогу.. обходили меліоративні канали... орієнтир береза а потім водонапірна башта..)))) 2 ЖПС-а допомогли знайти вірний шлях.. виїхали на тверде покриття... Не ломили, але й не матрасили.. тримали 27-30 транділи... чекали Віку, хавали морозиво. )

Добрались до Крижівки.. о.. знайомі місця.. нам ТУДА)))) Затарились в Кооперативі..... приїхали на озеро.. місце лажа.. переїхали на другий бік... інша справа... пожарили ковбаску, покупались.. і на масу... дрихли до 16:00..)) Далі бігом збориі в ручку.. ПІмятаючи, як їхали 3 чи 4 роки назад... вломив нормально по піску... і тут офігів. Найнер по піску валив, як німий... там не їхались тоді взагалі.. зараз я просто понижав передачу , збільшував каденс і пролітав.. УХ... !! Оп..і неочікувано кінець лісу.

Похавали грушок.. виїхали на "асфальт" під яким чітко проглядась бруківка..)))) .. і якось так.. всі вломили.. (бідна Віка.))) профігачили 10 км на одному диханні (вилка гавно).. Оп і Ківерці..)) Сінглтрек.. і вул. Налитвайка в Луцьку... Ще чуть і ми вже їдемо по пероні Ж/Д вокзалу..))))

Піцерія, пиво/піца.. додому.

КАААААААААААААААЙФ. !!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...