Перейти до змісту

Не показує спідометр

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Будучи в покатушці, зробив зупинку, продовжив рух і помітив що спідометр перестав показувати швидкість (хоча батарейка не сіла - часи продовжували йти).

Модель спідометру Sigma BC500, проїхав на ньому близько 2500-3000 км

Я виймав батарейку, пробував інший магніт, перевірив тросик (в мене він порваний, зрізав старі контакти і замотав по-новому) - нічього не допомогло.

Підкажіть, будь ласка, в чому може бути причина/до кого звернутись для вирішення цієї проблеми?

Не знайшов відповідної теми для мого запитання. Тому пишу сюди, перемістіть, якщо потрібно.

post-1554-0-29470400-1346410953_thumb.jp

Опубліковано
Підкажіть, будь ласка, в чому може бути причина/до кого звернутись для вирішення цієї проблеми?

Може у вас колесо не крутилось? - жарт

А реальна причина може бути в регконі, чи що там за датчик стоїть!

Опубліковано

В першу чергу дивитись на магніт, а не на батарейки.

Я пробував магніг з спідометра іншої марки, не реагує. Чи потрібно магніт лише рідної марки?

Опубліковано

Зніми магніт з колеса і доторкайся до геркона, що на вилці - стукай два-три рази в секунду. Якшо нічого не змінилось - обрив.

Опубліковано

Я пробував магніг....

1. Сними спидометр

2. Выйми батарейку. Подожди 60 сек. Поставь батарейку обратно.

( это суть RESET, в даном случаe)

3. Позамыкай конакты пинцетом/ножницами. Должно поехать.

4. Если поехало - показывает скорость - ищи в проводах.

Ну, и дальше по логике.

Ок.

Опубліковано

Зніми магніт з колеса і доторкайся до геркона, що на вилці - стукай два-три рази в секунду. Якшо нічого не змінилось - обрив.

Не допомогло.

Ти маєш наувазі обрив тросіка? Я на ньому отак проїхав 1000+ км і ніколи такого не було

Опубліковано
Зніми магніт з колеса і доторкайся до геркона, що на вилці - стукай два-три рази в секунду. Якшо нічого не змінилось - обрив. Не допомогло. Ти маєш наувазі обрив тросіка? Я на ньому отак проїхав 1000+ км і ніколи такого не було

Стукай не пальцем, а магнІтом

Опубліковано

Я пробував магніг....

1. Сними спидометр

2. Выйми батарейку. Подожди 60 сек. Поставь батарейку обратно.

( это суть RESET, в даном случаe)

3. Позамыкай конакты пинцетом/ножницами. Должно поехать.

4. Если поехало - показывает скорость - ищи в проводах.

Ну, и дальше по логике.

Ок.

Підтримую, в першу чергу вийми батарейку, поки велокмп'ютер повністю не зіб'ється, далі - пункт 3... А магніт без різниці який, аби магнітив. І ще: не показує лише швидкість(але мотає пробіг і час пробігу), чи взагалі не подає ознак знаходження у русі?

Опубліковано

... І ще: не показує лише швидкість(але мотає пробіг і час пробігу), чи взагалі не подає ознак знаходження у русі?

Взагалі мовчить

Опубліковано

... І ще: не показує лише швидкість(але мотає пробіг і час пробігу), чи взагалі не подає ознак знаходження у русі?

Взагалі мовчить

Ну то вийми батарейку на 3 хвилини, щоб він повністю збився, потім налаштуй заново і спробуй! Якщо не буде сигналу з датчика, спробуй періодично позамикати контакти спідометра.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...