Перейти до змісту

Не показує спідометр

Рекомендовані повідомлення

Будучи в покатушці, зробив зупинку, продовжив рух і помітив що спідометр перестав показувати швидкість (хоча батарейка не сіла - часи продовжували йти).

Модель спідометру Sigma BC500, проїхав на ньому близько 2500-3000 км

Я виймав батарейку, пробував інший магніт, перевірив тросик (в мене він порваний, зрізав старі контакти і замотав по-новому) - нічього не допомогло.

Підкажіть, будь ласка, в чому може бути причина/до кого звернутись для вирішення цієї проблеми?

Не знайшов відповідної теми для мого запитання. Тому пишу сюди, перемістіть, якщо потрібно.

post-1554-0-29470400-1346410953_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В першу чергу дивитись на магніт, а не на батарейки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, будь ласка, в чому може бути причина/до кого звернутись для вирішення цієї проблеми?

Може у вас колесо не крутилось? - жарт

А реальна причина може бути в регконі, чи що там за датчик стоїть!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В першу чергу дивитись на магніт, а не на батарейки.

Я пробував магніг з спідометра іншої марки, не реагує. Чи потрібно магніт лише рідної марки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зніми магніт з колеса і доторкайся до геркона, що на вилці - стукай два-три рази в секунду. Якшо нічого не змінилось - обрив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я пробував магніг....

1. Сними спидометр

2. Выйми батарейку. Подожди 60 сек. Поставь батарейку обратно.

( это суть RESET, в даном случаe)

3. Позамыкай конакты пинцетом/ножницами. Должно поехать.

4. Если поехало - показывает скорость - ищи в проводах.

Ну, и дальше по логике.

Ок.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зніми магніт з колеса і доторкайся до геркона, що на вилці - стукай два-три рази в секунду. Якшо нічого не змінилось - обрив.

Не допомогло.

Ти маєш наувазі обрив тросіка? Я на ньому отак проїхав 1000+ км і ніколи такого не було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зніми магніт з колеса і доторкайся до геркона, що на вилці - стукай два-три рази в секунду. Якшо нічого не змінилось - обрив. Не допомогло. Ти маєш наувазі обрив тросіка? Я на ньому отак проїхав 1000+ км і ніколи такого не було

Стукай не пальцем, а магнІтом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я пробував магніг....

1. Сними спидометр

2. Выйми батарейку. Подожди 60 сек. Поставь батарейку обратно.

( это суть RESET, в даном случаe)

3. Позамыкай конакты пинцетом/ножницами. Должно поехать.

4. Если поехало - показывает скорость - ищи в проводах.

Ну, и дальше по логике.

Ок.

Підтримую, в першу чергу вийми батарейку, поки велокмп'ютер повністю не зіб'ється, далі - пункт 3... А магніт без різниці який, аби магнітив. І ще: не показує лише швидкість(але мотає пробіг і час пробігу), чи взагалі не подає ознак знаходження у русі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... І ще: не показує лише швидкість(але мотає пробіг і час пробігу), чи взагалі не подає ознак знаходження у русі?

Взагалі мовчить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... І ще: не показує лише швидкість(але мотає пробіг і час пробігу), чи взагалі не подає ознак знаходження у русі?

Взагалі мовчить

Ну то вийми батарейку на 3 хвилини, щоб він повністю збився, потім налаштуй заново і спробуй! Якщо не буде сигналу з датчика, спробуй періодично позамикати контакти спідометра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вже робить. Обрив провода від датчика до кредла, плюс геркон якийсь підглюкнутий, раз спрацює, два рази не спрацює. Замінив, все гуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...