Перейти до змісту

Протест.

shvezigor

Рекомендовані повідомлення

І ви хочете сказати що це нормально ? Що це і є така в нас демократія ?

1. Демократія - це по суті вираження волі більшості. Тут я бачу лише одиниці, які вчепилися до зникнення теми, а не більшість.

2. Будь-ласка, знайдіть десь в Правилах форума (якщо Ви їх, звісно, читали) згадку про те, що форум керується в своїй діяльності принципами демократії.

3. Знайдіть, будь-ласка, будь-яке положення чинних нормативних актів, яке забороняє власнику інтернет-ресурсу, який не є офіційним ЗМІ, проводити редагування інформації на розсуд власника.

4. Якщо Вам щось не подобається - чому Ви все ще тут? Пишіть у ЗМІ, реєструйтеся на альтернативних форумах, а на цьому просто постіть лінки на ці форуми та статті. Які проблеми?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь

Навіщо ці теми взагалі політичні потрібні? І так ясно, що всі без винятку політики в нашій країні канчіти денєжні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Причина тут не в самому закритті теми. А причина що за тема, вибори на носу. А це лишній раз демонструє яка у нас демократія.

твою думку про Палицю видалили? Ні. Отже будь хто може її прочитати. Ти ж це хотів? Що тобі ще треба?

Нічого мого ніхто не видаляв. Я повторю справа не в цьому. А справа в тому що твої права можуть обмежити коли комусь щось не сподобалось, хто має більше прав. А це не вірно. Ну як ви не розумієте, з такими судженнями ми довго будемо сидіти в одному місці....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буйним здати аналіз на РО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут я бачу лише одиниці, які вчепилися до зникнення теми, а не більшість.
Тема навіть не зникла - її просто закрили!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ви хочете сказати що це нормально ? Що це і є така в нас демократія ?

1. Демократія - це по суті вираження волі більшості. Тут я бачу лише одиниці, які вчепилися до зникнення теми, а не більшість.

2. Будь-ласка, знайдіть десь в Правилах форума (якщо Ви їх, звісно, читали) згадку про те, що форум керується в своїй діяльності принципами демократії.

3. Знайдіть, будь-ласка, будь-яке положення чинних нормативних актів, яке забороняє власнику інтернет-ресурсу, який не є офіційним ЗМІ, проводити редагування інформації на розсуд власника.

4. Якщо Вам щось не подобається - чому Ви все ще тут? Пишіть у ЗМІ, реєструйтеся на альтернативних форумах, а на цьому просто постіть лінки на ці форуми та статті. Які проблеми?

Я так і зрозумів що ви мені зараз свої ...... штучки почнете писати, з вами сперечатись марно. І я маю право тут писати, от і пишу, висловлюю свою думку, вам не подобається ви пишете. У нас дискусія, таке призначення...

Що це і є така в нас демократія ?

Я от одного не розумію, до чого тут ці дєкабрістьскі задрочки?

причина що за тема, вибори на носу

Ага. І реклама на великому ресурсі "страдальцу" Палиці ой як не завадить, да? :-)

Де ж ви там бачили рекламу ? це навпаки антиреклама, так що не треба підміняти поняття, в нас це дуже люблять робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де ж ви там бачили рекламу ?

Не буває "чорного" піару)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мля, shvezigor,якби ти ще так буйно і наполегливо відстоював нашу ДІЙСНУ демократію, ціни б тобі не було!!! ти, напевно, одним з перших вживав дієвих заходів щодо "протесту проти прийняття рос. мови як другої державної"...помаранчеву революцію не ти, випадково, організував?!

даіпався до якоїсь теми і глаголиш тут про демократію. ти не родствєннік Палиці, случайно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shvezigor, форум не призначений для задоволення твоїх особистих потреб. Так само і демократії тут нема і не буде як нема її у квартирі, куди ти прийшов в гості. Нічого дивного.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мля, shvezigor,якби ти ще так буйно і наполегливо відстоював нашу ДІЙСНУ демократію, ціни б тобі не було!!! ти, напевно, одним з перших вживав дієвих заходів щодо "протесту проти прийняття рос. мови як другої державної"...помаранчеву революцію не ти, випадково, організував?!

даіпався до якоїсь теми і глаголиш тут про демократію. ти не родствєннік, Палиці, случайно?

А звідки ти знаєш чим я займаюсь, і що і де відстоював ? І я по моєму на персоналії не переходив. Ну і так і думав що зараз точно мене до нього прив'яжуть )) оце кумедно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

даіпався до якоїсь теми і глаголиш тут про демократію. ти не родствєннік Палиці, случайно?

3авдяки таким людям як shvezigor, буде триматись наша майбутня демократія в країні! А людям якім все і вся по.... будуть пливсти 3а течіею та жити по закону Бог дав, Бог забрав!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shvezigor, форум не призначений для задоволення твоїх особистих потреб. Так само і демократії тут нема і не буде як нема її у квартирі, куди ти прийшов в гості. Нічого дивного.

Я ще раз повторюсь) Я в гості ні до кого не приходив. Якщо це закритий форум для вибраних, то хай повидаляють тих хто не відповідає критеріям підданості.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в гості ні до кого не приходив.

Тут ти помиляєшся. Наразі ти користуєшся чиєюсь інтелектуальною власністю та ліцензійним ПЗ за яке дехто заплатив гроші, себто придбав своєрідну квартиру. Не кажи на чорне - біле.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в гості ні до кого не приходив.

Тут ти помиляєшся. Наразі ти користуєшся чиєюсь інтелектуальною власністю та ліцензійним ПЗ за яке дехто заплатив гроші, себто придбав своєрідну квартиру. Не кажи на чорне - біле.

Ну ти і даєш, яке ПЗ. Ти що реклами не бачиш ? Ти що думаєш що ніхто нічого не заробляє ? Це раніше було як ідея, зараз це бізнес. І я по моєму нічого дурнго не написав. Я написав не великий протест, я маю на це право чи ні ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І де ж ті "злісні адміни", які й цю тему прикриють і цим знищать останні залишки демократії на борді? :_02:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну ти і даєш, яке ПЗ. Ти що реклами не бачиш ? Ти що думаєш що ніхто нічого не заробляє ? Це раніше було як ідея, зараз це бізнес. І я по моєму нічого дурнго не написав. Я написав не великий протест, я маю на це право чи ні ?

Форумний двіжок - не ПЗ? Намагаєшся порахувати чужі гроші?

Так, ти маєш право на протест, та "власник квартири" має право заткнути тобі рота. Охолонь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Форумний двіжок - не ПЗ? Намагаєшся порахувати чужі гроші?

Так, ти маєш право на протест, та "власник квартири" має право заткнути тобі рота. Охолонь.

Я не рахую, вони мені не потрібно чужі. Просто ти так кажеш ніби люди вклали і нічого з цього не мають, а я тут прийшов і щось ламаю. Ти теж не прав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколи не просила такого. Адміни, будь-ласка (!), закрийте йому (shvezigor) рота! Буря в склянці води!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніколи не просила такого. Адміни, будь-ласка (!), закрийте йому (shvezigor) рота! Буря в склянці води!

Я черговий раз переконуюсь, що правди наші люди не люблять, і демократії теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запитання до адмінів сайту.

Навіщо форум якщо не можна відкрито і вільно спілкуватись ? Як так просто можна взяти і закрити тему "

Хто що думає за Ігоря Палицю?". Яка то реклама ? Може це ви вже продались .

Яка може бути демократія в державі, коли навіть в інтернеті людина яка має більші права, хоче обмежити їх іншим, чи трактувати що правда а що ні.

Я висловлю свою думку, що тобі не подобається ?.

Продовжуйте, Ви майже зрозуміли :)

Якщо Ви вже такі розумні, то повинні знати, що права адміна дають не просто так. Відповідно всі його дії по замовчуванню мають підтримку. Чи Ви гадаєте, що селянина з забитого села пустять керувати містом? (це алегорія, про всяк випадок)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто ти так кажеш ніби люди вклали і нічого з цього не мають, а я тут прийшов і щось ламаю

в тому-то і справа, що вони реально вклали і щось таки зі своєї праці, напевно, мають...а ти приходиш і ламаєш їхню працю своїми...навіть не знаю як назвати..."словами"...

тому що не один ти, як бачиш, читаєш даний форум і люди бачать та Змушені читати таких як ти і Степанов, невидимих борців за демократію!!!

якби творці форуму нічого з того не мали і їм було б реально пох на те, що коїться на їх творінні - тут стільки такої срані завелося б, що гидко було б сторінку відкрити...

так шо, хватить триндєть ніочьом.

stepanov,

3авдяки таким людям як shvezigor, буде триматись наша майбутня демократія в країні!

завдяки таким як ви нашій демократії буде п***ць. можна боронити і словом...але слово має бути дієвим. а не то, що ви тут влаштовуєте.

я щось поки не бачу легіону ваших прихильників та однодумців тут. напевно, в Луцьку лише два справжніх патріоти та демократи, ага?! ти і ТС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Запитання до адмінів сайту.

Навіщо форум якщо не можна відкрито і вільно спілкуватись ? Як так просто можна взяти і закрити тему "

Хто що думає за Ігоря Палицю?". Яка то реклама ? Може це ви вже продались .

Яка може бути демократія в державі, коли навіть в інтернеті людина яка має більші права, хоче обмежити їх іншим, чи трактувати що правда а що ні.

Я висловлю свою думку, що тобі не подобається ?.

Продовжуйте, Ви майже зрозуміли :)

Якщо Ви вже такі розумні, то повинні знати, що права адміна дають не просто так. Відповідно всі його дії по замовчуванню мають підтримку. Чи Ви гадаєте, що селянина з забитого села пустять керувати містом? (це алегорія, про всяк випадок)

Тобто якщо селянин з забитого села, розумна людина. То його можна дискримінуват ? Це ви вважаєте правильно ? Це є справедливість і рівні можливості для всіх ?

Я зрозумів що тут більшість дотримується того, що якщо ти маєш щось, що немає хтось інший, то ти правий і можна того іншо просто задавити. Це дуже морально!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да внатуре уже подхаривает этот топстартер, хотя бы как то интересней мысли свои задвигал, можно хоть поржать...а так... однотонное бубнение...демократия то...демократия сё..

кароче низачёт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто ти так кажеш ніби люди вклали і нічого з цього не мають, а я тут прийшов і щось ламаю

в тому-то і справа, що вони реально вклали і щось таки зі своєї праці, напевно, мають...а ти приходиш і ламаєш їхню працю своїми...навіть не знаю як назвати..."словами"...

тому що не один ти, як бачиш, читаєш даний форум і люди бачать та Змушені читати таких як ти і Степанов, невидимих борців за демократію!!!

якби творці форуму нічого з того не мали і їм було б реально пох на те, що коїться на їх творінні - тут стільки такої срані завелося б, що гидко було б сторінку відкрити...

так шо, хватить триндєть ніочьом.

stepanov,

3авдяки таким людям як shvezigor, буде триматись наша майбутня демократія в країні!

завдяки таким як ви нашій демократії буде п***ць. можна боронити і словом...але слово має бути дієвим. а не то, що ви тут влаштовуєте.

я щось поки не бачу легіону ваших прихильників та однодумців тут. напевно, в Луцьку лише два справжніх патріоти та демократи, ага?! ти і ТС

Хм, а що я людей відлякую чи що ? І хто вас заставляє мене читати ? Тут дуже багато тем, і ніхто нікого нічого не змушує. Я висловив свою думку.

да внатуре уже подхаривает этот топстартер, хотя бы как то интересней мысли свои задвигал, можно хоть поржать...а так... однотонное бубнение...демократия то...демократия сё..

кароче низачёт.

Я зрозумів що тобі вона не потрібна. І що тебе влаштовує :). І чому тут так всі вороже настроєні ? Я що особисто когось образив ? Всі якісь дуже зверхні, потрібно якось будити по проще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потрібно якось будити по проще.
:0155:

post-7467-0-98573400-1346355681_thumb.jp

пасібо, трохи розрядив обстановку ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...