Перейти до змісту

Протест.

shvezigor

Рекомендовані повідомлення

ну от забабахай форум і говори там собі про палицю, раз для тебе це такий цікавий персонаж

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь

ну от забабахай форум і говори там собі про палицю, раз для тебе це такий цікавий персонаж

Яка різниця цікавий чи не цікавий. Мені не сподобалось, що от так просто можна взяти і закрити тему, бо комусь щось там не сподобалось. Це все дзеркально від-ображає нашу владу, комусь щось зверху не сподобалось і все накол або закрити. Це те саме, що не подобається якась газета чи канал, я власник держави, візьму і закрию.

І що тут місця мало, чи може комусь око мусолить ?.

Я так розумію люди сидять на форумі, рейтинг сайту вищий, розміщення реклами дорожще. Чи реклама зверху безкоштовно розміщають ? .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну от забабахай форум і говори там собі про палицю

та хоча б на стіну вкантактє, або в аднакласнікі, або в твіттер чи мордокнигу. варіантів розказати усім усьо про Палицю - тьма.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ігор, не плутай блядство з ситуацією. зараз ти товчешся в коридорі чужої квартири і качаєщ непонятні права. господарі тебе ігнорують, інші гості поясняють, що ти тут ГІСТЬ. ну тобто ніхто тобі ще короткий адрес не сказав куди іти й уже добре

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shvezigor, за публічне обговорення дій адміністрації тут, до речі, репресії "полагаються" ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ігор, не плутай блядство з ситуацією. зараз ти товчешся в коридорі чужої квартири і качаєщ непонятні права. господарі тебе ігнорують, інші гості поясняють, що ти тут ГІСТЬ. ну тобто ніхто тобі ще короткий адрес не сказав куди іти й уже добре

Почекай, ти хочеш сказати, що цей форум. Це закрити товариство вибраних людей ? і якщо ти маєш іншу думку то тобі її висловити не можна ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вітаю тебе, друже, ти ОБРАНИЙ, і досі не посланий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановний! На даному форумі існуе така функція як створення теми! [при дотриманні певних правил!] В Данному випадку правила не були порушені! Форум для того і існуе, щоб вести обговорення а не 3айматися самодурством!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В однієї, всім відомої на борді, людини такий підпис:

не качай права - это частный ресурс и тут тебе никто ничего не должен ©

Справедливости нет и не будет (с) Мусорщик

І то є правильно, якщо комусь щось не подобається є багато альтернативних форумів, чого пнутись тут?

І я таке неписане правило на неполітичних форумах, якщо являється тема про політику і там починається срач, то краще цю тему закрити щоб форум не перетворився на смітник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shvezigor,

чуєш, кіпєшний, це приватний ресурс. типу чужа квартира. і ти собі пи..диш поки хазяїну не обридне

підтримую дане твердження.

слухай (читай), приватна тема-в даному випадку-створена автором...і "власник" даної теми (я вже не говорю про форум загалом) ладен розпоряджатися нею, як йому заманеться!

далі - для чого форуми? як для кого: хтось хоче висловити свою "архі-важну" думку, без якої вся наша державність і демократія рухне сіюмінутно, якшо її не прочитають інші.

а для когось - просто поспілкуватись. і висловити дійсно якусь цікаву позицію. а якщо і не дуже цікаву чи розумну - то хоча б не набридливу і не тупу.

так от - від закриття конкретної теми про палицю нічого нікому поганого не станеться. і так вже всім (здравомислячим) все ясно. полялякали і ф-фатить.

а ти вже тут понаписував кучу мислєй - а толку?! сам знаєш, шо не прав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В однієї, всім відомої на борді, людини такий підпис:

не качай права - это частный ресурс и тут тебе никто ничего не должен ©

Справедливости нет и не будет (с) Мусорщик

І то є правильно, якщо комусь щось не подобається є багато альтернативних форумів, чого пнутись тут?

І я таке неписане правило на неполітичних форумах, якщо являється тема про політику і там починається срач, то краще цю тему закрити щоб форум не перетворився на смітник.

По моєму тут є вітка про політику, і це форум про все. І ви знаєте чому тут всі пишуть і сидять. Якщо він не політичний хай закриють, але думаю те що приносить гроші не закривають. Тому не потрібно мені тут розказувати що і де писати. Я повторюю для того і форум щоб висловлювати свої думки і вести дискусію. І якщо люди пишуть щось там і читають значить їм це цікаво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Форум для того і існуе"

угу, шас прийдёт Торик или Командор и быстро тебе обоснует,для чего существует этот форум :D

уже более семи лет,как существует..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shvezigor,

чуєш, кіпєшний, це приватний ресурс. типу чужа квартира. і ти собі пи..диш поки хазяїну не обридне

підтримую дане твердження.

слухай (читай), приватна тема-в даному випадку-створена автором...і "власник" даної теми (я вже не говорю про форум загалом) ладен розпоряджатися нею, як йому заманеться!

далі - для чого форуми? як для кого: хтось хоче висловити свою "архі-важну" думку, без якої вся наша державність і демократія рухне сіюмінутно, якшо її не прочитають інші.

а для когось - просто поспілкуватись. і висловити дійсно якусь цікаву позицію. а якщо і не дуже цікаву чи розумну - то хоча б не набридливу і не тупу.

так от - від закриття конкретної теми про палицю нічого нікому поганого не станеться. і так вже всім (здравомислячим) все ясно. полялякали і ф-фатить.

а ти вже тут понаписував кучу мислєй - а толку?! сам знаєш, шо не прав.

Якщо від даної теми нічого поганого, то хай собі висить, через тиждень пішла б на спад. Поясни в чому я не прав ? Я не прав що я за демократію і за справедливість ? Чи це нікому не потрібно в наш час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При чому тут демократія?

В прямому смислі при чому. При тому що обмежують права, ті в кого їх є більше в тій чи іншій сфері в тому чи іншому місці от причому.

Тепер зрозумів як москалям на Україні живеться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Форум для того і існуе"

угу, шас прийдёт Торик или Командор и быстро тебе обоснует,для чего существует этот форум :D

уже более семи лет,как существует..

Ну от я про те і кажу, що є люди які щось контролюють, і якщо вони не поділяють чиюсь думку то вони просто прихлопують тебе. Це називається совок чи феодалізм, демократією тут і не пахне, а вона починається з дрібниць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от я про те і кажу, що є люди які щось контролюють є власниками форуму, і якщо вони не поділяють чиюсь думку то вони просто прихлопують забанять тебе.

Якщо дуже не вистачає РО - продовжуйте в тому ж дусі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не качай права - это частный ресурс и тут тебе никто ничего не должен © t0rik
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от я про те і кажу, що є люди які щось контролюють є власниками форуму, і якщо вони не поділяють чиюсь думку то вони просто прихлопують забанять тебе.

Ви що думаєте що мені потрібно якесь РО :). ? я взагалі рідко пишу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лояльність адміністрації борди до 99,99% існуючих тем, ІМХО, є очевидною.

Так само очевидним (для мене) є те, що якщо якась тема і стала закритою - то це сталося з причин, які мають бути надзвичайно поважними. Які вони насправді - нехай кожен гадає для себе.

І якщо ці причини тут не озвучуються - це лишній раз підтверджує їх немалозначність.

Тому з високою ймовірністю ніхто причин не озвучить, натомість прикриє цей балаган, або його ініціаторів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ви хочете сказати що це нормально ? Що це і є така в нас демократія ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shvezigor, та шо ти вцепився до тої "демократії"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ви хочете сказати що це нормально ?

Я не казала, що це нормально. АЛЕ: маємо те, що маємо.

Всіляки протести (закиди в сторону адміністрації) завжди закінчувались однаково, незалежно від моїх думок сказань))))))

Я просто попередила.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лояльність адміністрації борди до 99,99% існуючих тем, ІМХО, є очевидною.

Так само очевидним (для мене) є те, що якщо якась тема і стала закритою - то це сталося з причин, які мають бути надзвичайно поважними. Які вони насправді - нехай кожен гадає для себе.

І якщо ці причини тут не озвучуються - це лишній раз підтверджує їх немалозначність.

Тому з високою ймовірністю ніхто причин не озвучить, натомість прикриє цей балаган, або його ініціаторів.

Причина тут не в самому закритті теми. А причина що за тема, вибори на носу. А це лишній раз демонструє яка у нас демократія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Причина тут не в самому закритті теми. А причина що за тема, вибори на носу. А це лишній раз демонструє яка у нас демократія.

твою думку про Палицю видалили? Ні. Отже будь хто може її прочитати. Ти ж це хотів? Що тобі ще треба?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що це і є така в нас демократія ?

Я от одного не розумію, до чого тут ці дєкабрістьскі задрочки?

причина що за тема, вибори на носу

Ага. І реклама на великому ресурсі "страдальцу" Палиці ой як не завадить, да? :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...