yu2007 Опубліковано 25 Серпня, 2012 в 18:09 #1 Опубліковано 25 Серпня, 2012 в 18:09 Найму двох міцних та обов’язково врівноважених в психічному плані хлопців в якості вантажників.Потрібно знести трішки меблів і спакованих речей з третього поверху і занести на перший (в основному) та на другий. Ліфти відсутні. Всі інші подробиці через приватні повідомлення. Наразі основна проблема – поки що не знаю точний час. Цілком можливо, що навіть завтра (26.08.2012) в першій половині дня. Тож хто має завтра (або ж на наступному тижні, ще вирішується) вільний час та бажання заробити, пишіть в приват або в тему.
Dmitriy Klim Опубліковано 25 Серпня, 2012 в 19:26 #2 Опубліковано 25 Серпня, 2012 в 19:26 Найму двох міцних та обов’язково врівноважених в психічному плані хлопців в якості вантажників.Потрібно знести трішки меблів і спакованих речей з третього поверху і занести на перший (в основному) та на другий. Ліфти відсутні. Всі інші подробиці через приватні повідомлення.Наразі основна проблема – поки що не знаю точний час. Цілком можливо, що навіть завтра (26.08.2012) в першій половині дня.Тож хто має завтра (або ж на наступному тижні, ще вирішується) вільний час та бажання заробити, пишіть в приват або в тему.Сікі часу займе робота?(орінтовно)яка зарплата?
HelloBoy Опубліковано 26 Серпня, 2012 в 13:27 #3 Опубліковано 26 Серпня, 2012 в 13:27 Найму двох міцних та обов’язково врівноважених в психічному плані хлопців в якості вантажників. міцність і вантажопідйомність і охайність і швидкість переносу дуже і дуже залежить від оплати! я би навіть сказав що дані якості і оплата "взаємо залежні!"
yu2007 Опубліковано 26 Серпня, 2012 в 16:54 Автор #4 Опубліковано 26 Серпня, 2012 в 16:54 міцність і вантажопідйомність і охайність і швидкість переносу дуже і дуже залежить від оплати! я би навіть сказав що дані якості і оплата "взаємо залежні!" Цілком згідний. Алкоголь-залежних кандидатів у вантажники в мене в подвір’ї хоч греблю гати. Проте вони не підходять з перерахованих Вами причин, навіть якщо вся робота коштуватиме дві пляшки. За оплату домовимося (або не домовимося) в телефонному режимі або через приват. Дрібниця, та все ж: наразі вигляд будинку, з якого забиратимуться речі, відповідає прикріпленим зображенням
vasilu Опубліковано 26 Серпня, 2012 в 19:25 #5 Опубліковано 26 Серпня, 2012 в 19:25 міцність і вантажопідйомність і охайність і швидкість переносу дуже і дуже залежить від оплати! я би навіть сказав що дані якості і оплата "взаємо залежні!" Цілком згідний. Алкоголь-залежних кандидатів у вантажники в мене в подвір’ї хоч греблю гати. Проте вони не підходять з перерахованих Вами причин, навіть якщо вся робота коштуватиме дві пляшки. За оплату домовимося (або не домовимося) в телефонному режимі або через приват. Дрібниця, та все ж: наразі вигляд будинку, з якого забиратимуться речі, відповідає прикріпленим зображенням Ви із того дому що підїзд повалився???
drap Опубліковано 27 Серпня, 2012 в 07:39 #6 Опубліковано 27 Серпня, 2012 в 07:39 я в соседнем доме живу
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.