Перейти до змісту

Продам корм для вибагливих кішок

keepo

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам корм для вибагливих котів Nutra Gold Finicky

913_0.jpg

NUTRA Gold Finicky для вибагливих котів містить підвищену кількість тваринного протеїну, що забезпечує посилення смакових якостей інгредієнтів складу, щоб стимулювати у кішки нормальний апетит.

Висока якість інгредієнтів забезпечує відмінну засвоюваність - отже менша кількість корму потрібно для годування тварини.

Інгредієнти: М'ясо курчати (25%), куряча мука, рисове борошно (25%), рис Брювера, курячий жир (приготований з сумішшю токоферолів), борошно з кукурудзяної клейковини, лівер свійської птиці, лляне насіння, бурякова м'якоть, dl-метіонін, екстракт цикорію (фруктоолігосахарид), таурин, вітаміни і мінерали.

Ціна 35 грн/кг

Асортимент буде розширюватись.

Приймаємо замовлення на інші корма для котів та собак.

Опубліковано

Чому Finicky незнаю :) таку назву дали виробники.

georg, можу завтра підвезти. Скільки треба? і телефон залиш для зв"язку, мої в підписі.

Опубліковано

Чому Finicky незнаю :) таку назву дали виробники.

georg, можу завтра підвезти. Скільки треба? і телефон залиш для зв"язку, мої в підписі.

пачку, на пробу....

если он не расфасован, то не надо... :)

телефон 068-7341399

п.с. "Finicky" переводится, как жеманный, про финики я пошутил...:)

Опубліковано

Пачка 18кг і вже почата.

Запаковану аналогічну можу привезти на середу :)

і я візьму, якщо можна завтра після завтра б забрала 1 кг

Опубліковано

Kusya, я завтра ще буду в місті, далі до понеділка в Києві. Залиш телефон, завтра зідзвонимось.

Опубліковано

Асортимент буде розширюватись.

Приймаємо замовлення на інші корма для котів та собак.

Royal Canin Persian 30 сколько будет стоить? интересует упаковка 2кг или 4кг.

а в качественный (то есть полноценный) корм по 35 грн/кг я не верю. ты ж себе небось колбасу по 35 гривен за кило на стол не покупаешь? :smile3:

Опубліковано

Діма, ціна на корм невисока оскільки він йде з великої пачки (18кг), такий самий в упаковці 2-4 кг буде вже в районі 40-45грн/кг.

По твому замовленню інформація буде з понеділка. Відразу відпишусь.

Опубліковано
а в качественный (то есть полноценный) корм по 35 грн/кг я не верю. ты ж себе небось колбасу по 35 гривен за кило на стол не покупаешь?

ти склад прочитай :0159:

Опубліковано
а в качественный (то есть полноценный) корм по 35 грн/кг я не верю. ты ж себе небось колбасу по 35 гривен за кило на стол не покупаешь?

ти склад прочитай :0159:

состав как состав. купив в магазине какие-нить "сосиски молочные", ты получишь тот же состав, только еще с солью и приправами :smile3: любовь к домашнему питомцу ведь не выражается в стоимости его еды. но полноценное питание существенно влияет на продолжительность здоровой жизни.

Опубліковано

по тих позиціях, що питали:

- Royal Canin Persian 30 (2кг) - 196грн

- Royal Canin Persian 30 (4кг) -357грн

- Royal Canin Indoor 27 (10кг) - 730грн

Опубліковано

супер. сколько времени выполняется заказ? спрашиваю чтобы подгадать как раз к опустошению имеющегося в наличии мешка и не бегать потом по базару покупая 400-граммовые "пробнички" :smile3:

Опубліковано

Shkoder, яка саме вага цікавить (2/4?)

Перше замовлення від 7 до 10 днів, далі намагатимусь підтримувати постійну наявність сьогодні-на-сьогодні, сьогодні-на-завтра.

• 3 місяця потому...
  • 4 місяця потому...
Опубліковано

В наявності на вагу і в пачках всі види NutraGold та ProPlan.

Також очікуємо Purina One.

Актуальна наявність і ціни для замовлення через інтернет - http://zoomarket.lutsk.ua/index.php?route=product/category&path=18_46

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...