Перейти до змісту

Продам USB WiFi адаптер TP-Link TL-WN722NC (НОВИЙ!)

timoha2010

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу подякувати тому хто тут кинув силку на аналогічну модель, купив там за 108 грн. нового запічятаного але з річною гарантією

Тим більш було по дорозі не приходилось нікуди їздити...

Працює нормально єдине, що не сподобалось це те, шо швидкість всього 20-25 мегабіт, часом по мережі тягну файликі з другого кампа... але швидкість низька тому, шо у ноуті стоїть вайхфай тільки a/b/g а n якийсь неправильний.

Опубліковано

Хочу подякувати тому хто тут кинув силку на аналогічну модель, купив там за 108 грн. нового запічятаного але з річною гарантією

Тим більш було по дорозі не приходилось нікуди їздити...

Працює нормально єдине, що не сподобалось це те, шо швидкість всього 20-25 мегабіт, часом по мережі тягну файликі з другого кампа... але швидкість низька тому, шо у ноуті стоїть вайхфай тільки a/b/g а n якийсь неправильний.

В ноутах wi-fi адаптер в відносто нових підтримується шв. до 54 Mbit/s, тобто стандарт g. Чого у вас швидкість ріжеться в 2 рази - шукайте причину .

Купили за 108 грн. - ок. По ходу в цьому, що я продав ( за 100 грн.- новий, запакований) всередині пуста гарантійка, заповнити проблеми немає. За місяць адаптер знайшов свого власника.

Опубліковано

Для тих у кого wi-fi/n неправильний:

1) в багатьох ноутах мережева плата підтримує n як стандарт, але швидкість не більше 72 Мбит, типу урізана.

2) є навмисне блокування швидкості через заборону даного стандарту у нашій країні (в Росії також), лікується перепрошивкою, яка існує тільки для якогось там ріалтека (питання вивчав давно можливо ситуація змінилась).

3) Стандарт n вимагає шифрування WPA 2 PSK, пароль 8 символів або 64, діапазон 40000 Mhz (здається не обов’язково). Також часом роутер потрібно примусово переключити в режим n, а не автовибір. Ну і деколи по 10-20 перезавантажень всього мережевого заліза, яке бере участь в оргії.

Ще порада якщо швидкість під’єднання часто пригає і полюбляє опускатись до 5-6 Мбит - на смітник ваш адаптер/ роутер.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...