Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

На попередніх темних фото (в темряві) такого не було.

В попередніх фото моделі в об’єктив не дивились, тому й не кидалось в очі.

[offtop] а стосовно препаратів, в мене здається пазл починає складатись... пригадую фото Кості в горизонтальній позиції на бруківці... а що, якщо йому асистент просто камеру до обличчя приклав щоб приховати справжні причини такого положення та не викликати зайвих підозр? :sm128:

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а що, якщо йому асистент

вважаєш в нього є "сообщник"?? Ну да, хтось жеж його в такій позі фоткав! Навряд чи модель! Щось типу "наблюдать за наблюдающим" ;)

Опубліковано

напевно очікує на хлопця, а той все не зявляється, хвилюється що не прийде, гарно вийшло та з душею...

дякую

Опубліковано

Тема кішки продовжується, фото гарне, невимушене, колір тіла практично зливається тоном фону, і постать жінки та вбрання пасує та виглядає ідеально.

post-12226-0-05927200-1383728149.jpg

Опубліковано

Хоча фото сильне. Яскраве і насичене.

Як на мене, то могло б бути і більше кольорів. А ще, подумалося, що міг би ти обіграти сюжет із старенького фільму "Привид", із Демі Мур та Патріком Суейзі.

Той момент, де вона намагається ліпити горщика.

Опубліковано

"Як на мене, то могло б бути і більше кольорів. "

Думаю що кольорів тут достатньо, якби було б більше, було б соже на папугу, я от думаю що в міру, якраз до макіяжу.

Опубліковано

не можу визначитись яка краща

Як на мене то кращий перший варіант, у ньому більше варіацій коричневого під карі очі...

post-12226-0-11697700-1384252193.jpg

Опубліковано

не можу визначитись яка краща

Як на мене то кращий перший варіант, у ньому більше варіацій коричневого під карі очі...

дякую

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...