Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Прикріплені зображення

такий стиль фотографування передбачає повну ідеальність, тому

я би трохи очі підчистив, щоб не було червоних прожилок видно

і шов на плечі підчистити треба, щоб нитки не стирчали, бо складається враження "дешевої" сукні

Опубліковано

Прикріплені зображення

такий стиль фотографування передбачає повну ідеальність, тому

я би трохи очі підчистив, щоб не було червоних прожилок видно

і шов на плечі підчистити треба, щоб нитки не стирчали, бо складається враження "дешевої" сукні

дякую за конкруктивну відповыдь.

Опубліковано

От на цих фотографіях чорний вже то шо нада. Може я не орієнтуюсь в сучасних трендах , але склалось враження що декільком недавнім вото невистачало такої темноти як зараз.

Лишається лише питання губ монашки з посту 1706, прям якісь демонічєскі асоціації викликаюця. Чи то може фото робилось для постера чергового рімейку "Омена"?

Опубліковано

От на цих фотографіях чорний вже то шо нада. Може я не орієнтуюсь в сучасних трендах , але склалось враження що декільком недавнім вото невистачало такої темноти як зараз.

Лишається лише питання губ монашки з посту 1706, прям якісь демонічєскі асоціації викликаюця. Чи то може фото робилось для постера чергового рімейку "Омена"?

губи якраз такі і планувались

яким фотографіям не хватало чорноти?

Опубліковано

Особисто мені в темних фото з постів №№ 1629, 1644, 1649. У всіх увага зупинялась на темних участках для оцінки що не так з кольором. Може кидалось в очі тому що маю досвід підготовки зображень до друку і на таке реагую. Зате в останніх увага не зробила жодного кроку в сторону, лише основний сюжет перед очима.

Опубліковано

Особисто мені в темних фото з постів №№ 1629, 1644, 1649. У всіх увага зупинялась на темних участках для оцінки що не так з кольором. Може кидалось в очі тому що маю досвід підготовки зображень до друку і на таке реагую. Зате в останніх увага не зробила жодного кроку в сторону, лише основний сюжет перед очима.

дякую, очевидно все ж таки зробив висновки з попередніх зйомок

Опубліковано

я не придивляючись, побачив перуку, + трішки негарно ніжки вийшли, полосочки, думаю з ними треба було щось зробити, в принципі як із перукою, чолку в чорний перетушувати, в остальному задумка чудова.

Опубліковано

З точки зору фото обидві шикарні, є атмосфера, цікаво розглядати, навіюються різні асоціації, пробуєш придумати сюжет, але є одне але – все супер поки не глянеш на обличчя моделей, вони збивають всю атмосферу. Та що зі свічками здається сидить і когось уважно слухає (тоді не зрозуміло чому нам його не показали) або просто завмерла на вислів фотографа: "увага знімаю". Та що зі скринею здається в умі повторює вивчений вірш чи текст заклинання, ну або ж просто міркує: "120 кадрів а той фотограф все не вгамується, скільки ж ще чекати?". Я міркую, що раз вона вже сіла в такій "закритій" позі та ще й в скрині то на лиці має бути злість/ненависть/роздратування, типу закрилась від всього світу, не чіпайте мене, я в "доміку".

Але обговорювати то не мішки таскати, тому головне що є такі знімки які цікаво бачити.

Опубліковано

дякую за критику. зауваження правильні, конкруктивні. буду врахую при наступних зйомках

щодо фото із свічками - модель дуже переивала щоб не згоріло волосся, конкруктція була не дуже безпечна. тому такий у неї стан був і дивилась на свого чоловіка, котрий її підтримував

Опубліковано

а полосочки на ногах явно від шкарпеток-капронок. Мабуть, перші фото були в шкарпетках, але виглядали вони, м'яко кажучи - не комільфо. От і довелося зняти :)

Або ж модель роздягалася надто швидко :)

Опубліковано

Якщо це не лінзи, а її справжні зрачки

Ну якщо зйомка проводилась в затемненій студії, з розрахунку на вспишку освітлення, то зрачки просто не встигли звузитись за той короткий проміжок зйомки?

Чи може все ж розвинемо тему заборонених препаратів в діяльності фотохудожників і цілі їх застосування? :_12:

Опубліковано

Мені колись завжди казали - подивися на світло, перед тим, як зробити фото, щоб очі не були червоні. Зрачки звузяться.

На попередніх темних фото (в темряві) такого не було. Принаймні не так в очі кидалося.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...