Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дівчата, звісно, гарні.. Але всі вагітні. І схоже на те, що фотосет у них (з тобою, в тебе) не вперше.. :) ОТ на міслі і наштовхує! :)

Я розумію, що одружені і все таке...

Опубліковано

фото з вагітною дуже класне , особливо друге - без одягу. Витончено, гарно, та й мама у чудовій формі незважаючи на срок.

Опубліковано

Дівчата, звісно, гарні.. Але всі вагітні. І схоже на те, що фотосет у них (з тобою, в тебе) не вперше.. :) ОТ на міслі і наштовхує! :)

Я розумію, що одружені і все таке...

не знаю що у тебе там наштовхується на мислі? ;) але бачу що тобі двоїться, це одна і таж дівчина. це була перша зйомка вагітної, так би мовити, проби пера.

і фотосет з нею був вперше ))))

дякую за гарний настрій

фото з вагітною дуже класне , особливо друге - без одягу. Витончено, гарно, та й мама у чудовій формі незважаючи на срок.

Дякую, ідея була в тому щоб зробити і звичайні фото вагітної і ніжні без одягу, підтверджуючи красу жінки і в такому чудовому стані душі та тіла.

Опубліковано

тут відчувається рука експерта, гра з переднім та заднім планом - чудове виконання, + гарна постановка. Пара дуже красива, удачі їм в житті!

post-12226-0-91653900-1380266955.jpg

Опубліковано

Мені особисто чомусь більше перше фото сподобалось, своїм настроєм напевно, "атмосферністю". На другому погляд видається дещо настороженим, по задумці напевно мав бути серйозним. Настрій в такому чудовому стані проситься більш "безмятежный" (соррі, не змогла точно перекласти, "безтурботний" трохи не те), спокійний, сповненість внутрішньою гармонією, можливо замисленність над майбутнім, якось так...

Опубліковано

Мені особисто чомусь більше перше фото сподобалось, своїм настроєм напевно, "атмосферністю". На другому погляд видається дещо настороженим, по задумці напевно мав бути серйозним. Настрій в такому чудовому стані проситься більш "безмятежный" (соррі, не змогла точно перекласти, "безтурботний" трохи не те), спокійний, сповненість внутрішньою гармонією, можливо замисленність над майбутнім, якось так...

lдякую, у ви все правильно кажете і просто безмятєжность і про настороженність. вагітним властиво бути настроженими іноді теж ))

Опубліковано

і фотосет з нею був вперше ))))

Ну все, тепер щоб вдруге не викликати хвилювання народних мас, в разі дублювання облич моделей приходитиметься в фотошопі їм накладати сторонні фейси... :ninja:

Опубліковано

а я на весіллях іноді так на питання гостей: "Чому ви не фотографуєте?" - відповідаю просто і видко: " У своєму житті вже стільки нафотографував - потім лиця поміняю у фотошопі і все буде в ажурі"... пауза і сміх)))

Опубліковано

science

класно вийшла, нагадало студентські часи, гарні очі чіткі форми, гарно передано настрій дівчини.

дякую

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...