Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не перекручуй моїх слів. Я саме про шнурочкі-вірьовочки та ланцюги. Твоя ідея? Чи вона сама вигадує "історію" фотографії?

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Не перекручуй моїх слів. Я саме про шнурочкі-вірьовочки та ланцюги. Твоя ідея? Чи вона сама вигадує "історію" фотографії?

це доповнення ідеї ;)

Опубліковано

Цікаво, що спонукає жінок фотографуватися в такому вигляді? Вибачте якщо оффтоп. А ще це мабуть грошей коштує. П.С. як на мене, остання фотографія трохи вже не еротична, а вульгарна.

Опубліковано

Цікаво, що спонукає жінок фотографуватися в такому вигляді? Вибачте якщо оффтоп. А ще це мабуть грошей коштує. П.С. як на мене, остання фотографія трохи вже не еротична, а вульгарна.

взагалі то це було в рамках показу моделей одягу молодого дизайнера + фототусовочка однієї з фотошкіл.

Вульгарна - можливо трішки є, але іноді деякі дівчата в одязі виглядають набагато вульгарніше, коли неправильно підберуть кольори, стиль та макіяж, а тут - тут просто такий ось одяг + топлес. )))

Опубліковано

м'яко кажучи - не фотогенічна. Особливо груди... :_20:

і які з них фотогенічні?

Женя, ця дівчинка народить дві дитини - як думаєш буде така чи зміниться форма її грудей?

питання не в красі чи некрасі тої чи іншї людини, а у тому, що ми самі для себе ставимо за еталон краси

Опубліковано

як думаєш буде така чи зміниться форма її грудей?

Екскурс в анатомію та фізіологію людини!

Якщо годувала обох дітей сама, та ще й не 1 рік, тоді зміниться. І явно не в кращу сторону. Хоча(!!!) все залежить від неї самої. Є вправи, є різні типи грудей (сам мені дав ссилку), так от кожен тип змінюється по своєму. Хтось в кращу сторону, хтось в гіршу.

Якщо ж було вигодовування штучне, (молока не було, тощо) то й груди майже не деформуються.

Але, вибачте, сосок розміром із житомирську область якось не дуже еротично...

Опубліковано

Прикрепленные изображения

нормальна жіночка і фотка нормальна

і на рахунок грудей - груди теж нормальні, але колись чув таку пораду, що при зйомці ню бажано, щоб модель завжди мала при собі грудочку льоду. думаю зрозуміло для чого...

Опубліковано

ще раз напишу - дане фото робилось в рамках демострації одягу і лід тут точно нідочого, )))

Женя, не завжди оголеність має бути еротичною.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...