Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

СвітлоТінь Душі

post-2373-0-90330300-1382736176_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Прикріплені зображення

такий стиль фотографування передбачає повну ідеальність, тому

я би трохи очі підчистив, щоб не було червоних прожилок видно

і шов на плечі підчистити треба, щоб нитки не стирчали, бо складається враження "дешевої" сукні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикріплені зображення

такий стиль фотографування передбачає повну ідеальність, тому

я би трохи очі підчистив, щоб не було червоних прожилок видно

і шов на плечі підчистити треба, щоб нитки не стирчали, бо складається враження "дешевої" сукні

дякую за конкруктивну відповыдь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От на цих фотографіях чорний вже то шо нада. Може я не орієнтуюсь в сучасних трендах , але склалось враження що декільком недавнім вото невистачало такої темноти як зараз.

Лишається лише питання губ монашки з посту 1706, прям якісь демонічєскі асоціації викликаюця. Чи то може фото робилось для постера чергового рімейку "Омена"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От на цих фотографіях чорний вже то шо нада. Може я не орієнтуюсь в сучасних трендах , але склалось враження що декільком недавнім вото невистачало такої темноти як зараз.

Лишається лише питання губ монашки з посту 1706, прям якісь демонічєскі асоціації викликаюця. Чи то може фото робилось для постера чергового рімейку "Омена"?

губи якраз такі і планувались

яким фотографіям не хватало чорноти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.

Усе просто ідеально, все чітко, дивився хвилин 7-10 ніякого дефекту! Класно!

post-12226-0-11796200-1382975268.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто мені в темних фото з постів №№ 1629, 1644, 1649. У всіх увага зупинялась на темних участках для оцінки що не так з кольором. Може кидалось в очі тому що маю досвід підготовки зображень до друку і на таке реагую. Зате в останніх увага не зробила жодного кроку в сторону, лише основний сюжет перед очима.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто мені в темних фото з постів №№ 1629, 1644, 1649. У всіх увага зупинялась на темних участках для оцінки що не так з кольором. Може кидалось в очі тому що маю досвід підготовки зображень до друку і на таке реагую. Зате в останніх увага не зробила жодного кроку в сторону, лише основний сюжет перед очима.

дякую, очевидно все ж таки зробив висновки з попередніх зйомок

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже гарні знімки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я не придивляючись, побачив перуку, + трішки негарно ніжки вийшли, полосочки, думаю з ними треба було щось зробити, в принципі як із перукою, чолку в чорний перетушувати, в остальному задумка чудова.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З точки зору фото обидві шикарні, є атмосфера, цікаво розглядати, навіюються різні асоціації, пробуєш придумати сюжет, але є одне але – все супер поки не глянеш на обличчя моделей, вони збивають всю атмосферу. Та що зі свічками здається сидить і когось уважно слухає (тоді не зрозуміло чому нам його не показали) або просто завмерла на вислів фотографа: "увага знімаю". Та що зі скринею здається в умі повторює вивчений вірш чи текст заклинання, ну або ж просто міркує: "120 кадрів а той фотограф все не вгамується, скільки ж ще чекати?". Я міркую, що раз вона вже сіла в такій "закритій" позі та ще й в скрині то на лиці має бути злість/ненависть/роздратування, типу закрилась від всього світу, не чіпайте мене, я в "доміку".

Але обговорювати то не мішки таскати, тому головне що є такі знімки які цікаво бачити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за критику. зауваження правильні, конкруктивні. буду врахую при наступних зйомках

щодо фото із свічками - модель дуже переивала щоб не згоріло волосся, конкруктція була не дуже безпечна. тому такий у неї стан був і дивилась на свого чоловіка, котрий її підтримував

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а полосочки на ногах явно від шкарпеток-капронок. Мабуть, перші фото були в шкарпетках, але виглядали вони, м'яко кажучи - не комільфо. От і довелося зняти :)

Або ж модель роздягалася надто швидко :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Умгу, не гоже маестро робить такі косякі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо це не лінзи, а її справжні зрачки, то я афігєваю від того - що з нею! Лібо мет лібо хз...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо це не лінзи, а її справжні зрачки

Ну якщо зйомка проводилась в затемненій студії, з розрахунку на вспишку освітлення, то зрачки просто не встигли звузитись за той короткий проміжок зйомки?

Чи може все ж розвинемо тему заборонених препаратів в діяльності фотохудожників і цілі їх застосування? :_12:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені колись завжди казали - подивися на світло, перед тим, як зробити фото, щоб очі не були червоні. Зрачки звузяться.

На попередніх темних фото (в темряві) такого не було. Принаймні не так в очі кидалося.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...