Перейти до змісту

Персональна галерея MADKOT

madkot

Рекомендовані повідомлення

О, Костя уже знімає вечірки свінгерів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Оксана Марченко!Чи Моніка Бєлуччі??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оксана Марченко!Чи Моніка Бєлуччі??

Помоєму Іванка, симпатичні фото

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Іллюзія спокуси

post-2373-0-96776700-1295052004_thumb.jp

post-2373-0-85282700-1295053430_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пост 911 - все cool, і модель, і ракурс, освітлення, навіть чорно-білий варіант подобається більше - чудові півтони, створюють ореол загадковості, тендітності, така собі "краса, що зникає"... Пост 916, фото 2 - як на мене перебір зі "спокусою" і з мейк-апом... Вважаю, що на портретних фото (особливо на великих) макіяж має бути природній, створювати ефект "чистого обличчя", не перевантажувати товстими підводками, важкими тоналками, рум"янами. Від блиску краще за все розсипчаста пудра + (при потребі) розпилити з розпилювача чистої чи термальної води.

Більше за все подобаються портретні фото (і свої теж) з мінімальним макіяжем (легкий тон + верхні вії)і без вичурних зачісок, чим простіше, тим краще. Чим менше антуражу, тим краще проявляється сама людина, її характер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пост 911 - все cool, і модель, і ракурс, освітлення, навіть чорно-білий варіант подобається більше - чудові півтони, створюють ореол загадковості, тендітності, така собі "краса, що зникає"... Пост 916, фото 2 - як на мене перебір зі "спокусою" і з мейк-апом... Вважаю, що на портретних фото (особливо на великих) макіяж має бути природній, створювати ефект "чистого обличчя", не перевантажувати товстими підводками, важкими тоналками, рум"янами. Від блиску краще за все розсипчаста пудра + (при потребі) розпилити з розпилювача чистої чи термальної води.

Більше за все подобаються портретні фото (і свої теж) з мінімальним макіяжем (легкий тон + верхні вії)і без вичурних зачісок, чим простіше, тим краще. Чим менше антуражу, тим краще проявляється сама людина, її характер.

дуже дякую. приємно читати конструктивну критику та коментарі.

розкажу про ці фото: зайшов до знайомих - приходить дівчинка років 18-20 до них у гості, нас познайомили і вона зацікавилась фотопослугами - я сказав що у неї є 5 хв на збори бо мені скоро йти, тому кілька фото можу зробити.

увесь мейк-ап, макіяж, антураж та блиск був таким який у неї був на момент знайомстка. далі трішки опмучились - дівчинка зажата і перший раз позувала в житті. по ходу імпровізували, на все затратили хвилин 20 - ось вам і результат

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ні, я курю цукрову пудру :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цукрову пудру :)

и на вкус приятние

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні вечером

post-2373-0-33170800-1295561890_thumb.jp

post-2373-0-13897400-1295561891_thumb.jp

post-2373-0-95174100-1295561891_thumb.jp

post-2373-0-79137300-1295561892_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вчера наверное все фотографы побежали фотографировать :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

крізь призму часу

post-2373-0-84570800-1297291590_thumb.jp

post-2373-0-15173100-1297293358_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикольно.тіки на першій фото ноги обрубані. а на другій правий глаз темний. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

друга фото - класна

трохи перчатка заважає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

madkob, судя по последовательности снимков, девочка -- русалка-оборотень? :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...