Перейти до змісту

нововведения на форуме

Oushen

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А почему отключили аватары? Ну я понимаю мож но новый хост переехали, трафик дорогой, но можно же сделать личинг аватар с других ресурсов.

И второй вопрос: почему отключили опцию быстрого ретактирования?, было очень таки удобно.

• Відповідей 54
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

быстрое редактирование есть

ты уверен что не у тебя чтото?

в профилях атвтары есть,

(на борде у меня по умолчанию отключены)

ето наверное у тебя чтото с животом

Опубліковано
Нє, не все..

Галерея не робить... шоб кляцнути на фотку знизу і шоб вона збільшилась :D

А це питання вже обговорювалося і неварто піднімати стару тему. Сказали ж, що галерея тимчасово не працює :blink:

Опубліковано
А почему отключили аватары? Ну я понимаю мож но новый хост переехали, трафик дорогой, но можно же сделать личинг аватар с других ресурсов.

И второй вопрос: почему отключили опцию быстрого ретактирования?, было очень таки удобно.

Ага тойсамий трабил редагуваня немає, аватари всьо гуд...

Опубліковано

А що відбувається коли ти натискаєш кнопочку Edit :closedeyes:

Опубліковано

А що відбувається коли ти натискаєш кнопочку Edit :closedeyes:

Зразу переходить в повне редагування без вибору швидко чи повне як це колись було...(

Опубліковано
Зразу переходить в повне редагування без вибору швидко чи повне як це колись було...(

То в мене так само, але ж повідомлення відредагувати можна :closedeyes:

Опубліковано

То в мене так само, але ж повідомлення відредагувати можна :)

Ага :P тільки не так удобно як було :closedeyes:

Опубліковано

ну не знаю що в вас там за проблеми. В мене після натискання EDIT як і раніше "випадає" менюшка, в якій можна вибрати швидке чи повне редагування

Опубліковано
ну не знаю що в вас там за проблеми. В мене після натискання EDIT як і раніше "випадає" менюшка, в якій можна вибрати швидке чи повне редагування

АНАЛОГІЧНО! :mdr:

Опубліковано

Народ, а не можна поправити годинник на форумі(сервері). А то читати в 15.47, що написав Iron Death в 15.57 - якось як мінімум дивно

Опубліковано
Народ, а не можна поправити годинник на форумі(сервері). А то читати в 15.47, що написав Iron Death в 15.57 - якось як мінімум дивно

Мій профіль - Настройки форуму - зняти галочку з Авто-корекція DST а потім зняти галочку з Автоматичний перехід на літній час увімкнено, якшо у вас там є галочка, мені допомогло

Опубліковано
А що відбувається коли ти натискаєш кнопочку Edit

для особых людей, в первом посте подчеркнул и выделил красным цветом!!!!

И в настройках все ок! Но аватар просто нет.

post-518-1184689300.jpg

post-518-1184689413.jpg

Опубліковано

хмм, аватарки появились после чуть ли не десятого релогина и чистки кукис форума, а вот быстрое редактирование, как пропало так еще и не появилось.

Zevs_Isver не, в ИЕ тоже самое.

Опубліковано

Zevs_Isver

У мене вогнелис і швидкого редагування нема.

З аватарами і животом проблем ніколи не було. :smile-zachot:

Опубліковано

Да глючит форум всетаки иногда .

А с фосфором бред полнейший, вчера вечером гулял, ночью окно на распашку, в горле не першит :smile-zachot:.

Опубліковано

тоді чому, коли я кожен раз захожу з одного і того самого компьютера, мені пише що я останій раз на форумі був вчора або позавчора :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...