Перейти до змісту

На Львівщині перекинулися 11 вагонів із жовтим фосфором

max

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З обласної лікарні друг дзвонив дав пораду

мити підлогу оцтовим розчином

пити соду 1 ч.л. на стакан води

на вулицю категорично невиходити

• Відповідей 377
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Хмара дійсно йде на Волинь, але ще не відомо куди є свідчення що вродіби через Горохів і дальше на Володимир. Але ще ніхто точно не знає.

Також в Луцьку немає необхідного обладнання, щоб дати більш точну оцінку в даній ситуації

А той туман що був учора спричинений раптовою спекою, та діяльністю наших заводів.

Опубліковано

Смешно видеть столько паникеров среди взрослых людей. Давайте не усугублять ситуацию. Проблема есть, её решают. Посидите денёк-другой дома, если волнуетесь. Детей подержите дома - это как факт (я своего малого тоже дома оставил). Но не нужно заламывать руки, выпучивать глаза и орать о втором Чернобыле. Этой аварии до Чернобыля, как мне пешком до столицы Вьетнама! Шкодеру респект - главных паникеров на дыбу! :huh:

Опубліковано
Смешно видеть столько паникеров среди взрослых людей. Давайте не усугублять ситуацию. Проблема есть, её решают. Посидите денёк-другой дома, если волнуетесь. Детей подержите дома - это как факт (я своего малого тоже дома оставил). Но не нужно заламывать руки, выпучивать глаза и орать о втором Чернобыле. Этой аварии до Чернобыля, как мне пешком до столицы Вьетнама! Шкодеру респект - главных паникеров на дыбу! :huh:

Надо было, Макс пораньше на форум зайти, прикинь на скока меньше слухов бы было;)

Опубліковано

Може ми дарма панікуєм. За прогнозами ті хмари давно повинні були бути над Луцьком, а їх щось не дуже то і видно. Та і подивитись, то хмари не зі сторони Бродів ідуть :huh:

Опубліковано

Ось що думають на 5-му каналі: Фосфорна хмара може досягнути і Волинської області, через північно-західний вітер. Таку можливість припускають у МНС.

Як це через північно-західний вітер хмара з Буська досягне Луцька?????!!!!! Якщо Буськ на південному-заході від Луцька!!!!

дивітся карту http://meteoprog.com.ua/karta.php?map=4&wnd=1

південний вітер дме з півдня а не на південь......

Опубліковано
Смешно видеть столько паникеров среди взрослых людей. Давайте не усугублять ситуацию. Проблема есть, её решают. Посидите денёк-другой дома, если волнуетесь. Детей подержите дома - это как факт (я своего малого тоже дома оставил). Но не нужно заламывать руки, выпучивать глаза и орать о втором Чернобыле. Этой аварии до Чернобыля, как мне пешком до столицы Вьетнама! Шкодеру респект - главных паникеров на дыбу!

підтримую, поки нема підтверджених фактів з цифрами - всі заяви типу "другий Чорнобиль" рахувати панікою і підбурюванням населення!

Опубліковано

Ну вот и придумали продолжение S.T.A.L.K.E.R. :), народ с завтрашнего дня можно выходить на улицу но только а артефактом на ремне :)

Опубліковано

Як це через північно-західний вітер хмара з Буська досягне Луцька?????!!!!! Якщо Буськ на південному-заході від Луцька!!!!

феном глянь карту, на яку дав ссилку Захар. Хмара звичайно може йти проти вітру, але не така. Найчастіше проти вітру йдуть великі грозові хмари

Опубліковано
http://news.online.ua/2007/07/17/231629.php

тут трохи більше фоток..

Капец, народ тушит вообще без химзащиты или распираторов простых, ох дай бог чтоб с этими МЧСниками было все ОК

Опубліковано
підтримую і аргументую- читати ТУТ

Вроді все по науковому роз'яснено. Виходить, що чистого жовтого фосфору у нас і не буде, бо вологість велика (випаровування).

Опубліковано
Ну вот и придумали продолжение S.T.A.L.K.E.R. :), народ с завтрашнего дня можно выходить на улицу но только а артефактом на ремне :)

:) Пора копирайтить и продавать ГеймВорлду:)

• Адміністратори
Опубліковано

[17-07-2007 17:42:31] <t0rik> лучше б сошли 11 вагонов драпа

[17-07-2007 17:43:31] <nazgul5> с Казахстана...

[17-07-2007 17:44:44] <nazgul5> неуспевали бы тушить

[17-07-2007 17:44:56] <nazgul5> народ снова поджигал бы

Опубліковано

феном глянь карту, на яку дав ссилку Захар. Хмара звичайно може йти проти вітру, але не така. Найчастіше проти вітру йдуть великі грозові хмари

а це тут при чому?

я просто пояснюю....

якщо вітер дме з півночі то він називається північний.....

якщо буськ на південному заході від луцька. то лише південно-західний вітер до нас може принести ту хмарку.....

Опубліковано

Шуфричег, [censored] жидомасон ще той. Він з"явиться, коли вже все буде позаду, на якійсь прес-конференції і заявлять з Януковичем, що у всьому винна опозиція, і що таке могло статися тільки на Західній Україні, якою керують "помаранчеві вожді", і тільки партія регіонів здатна вивести країну з кризи і очистити від фосфору !!! Всі на вибори ! (Цікаво було б все-таки знати достовірно, чому ті кляті цистерни зійшли з колії)

Опубліковано

Ну , правильно....

А я сусіда не можу на двір витягнути !!! Каже всьо... буду фосфорним зайцьом !... Прікіньте !

Опубліковано
Ну , правильно....

А я сусіда не можу на двір витягнути !!! Каже всьо... буду фосфорним зайцьом !... Прікіньте !

Зато перевага яка. Зайшов темне приміщення і стало видно довкола :)

Опубліковано
Ну шо там новенького?Напишите...А то собака гулять просится,а ее уговариваю потерпеть день-другой

А я свою щойно вигуляв. І нічого, так добре погуляли.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...