Перейти до змісту

На Львівщині перекинулися 11 вагонів із жовтим фосфором

max

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 377
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Ось що думає Олександр Кузьмук, віце-прем’єр-міністр України: "Людям можна дихати повітрям в районі. Спокійно і впевнено пити воду з своїх колодязів. Збирати врожай. Випасати худобу. Купатись і плавати в водоймищах. Всі аналізи на вчорашній день, які були зібрані і сьогодні за ніч оброблені, дають мені повне право зробить заяву, що екологічно цей район вже не забруднений".

Ой,блін,як все швидко поставало на свої місця! <_<

:D браво!Як співає MadHeads - Надія Є!!!!!

Щось мало віриться!!!!

Опубліковано
Ось що думає Олександр Кузьмук, віце-прем’єр-міністр України: "Людям можна дихати повітрям в районі. Спокійно і впевнено пити воду з своїх колодязів. Збирати врожай. Випасати худобу. Купатись і плавати в водоймищах. Всі аналізи на вчорашній день, які були зібрані і сьогодні за ніч оброблені, дають мені повне право зробить заяву, що екологічно цей район вже не забруднений".

Ой,блін,як все швидко поставало на свої місця! <_<

:D браво!Як співає MadHeads - Надія Є!!!!!

Щось мало віриться!!!!

Форум Бродів вже піднявся

Опубліковано

Привіт всім, в мене працює знайомий в МНС у Волинській області, і помідомив мене ще вчора ввечері, що в Луцьку немає ніякої надзвичайної ситуації, все гуд, все вже минуло. Я думаю, що якщо б шось було не так, то він би перший зібрав би манатки і спригнув кудась, от так от)))))

Опубліковано
Привіт всім, в мене працює знайомий в МНС у Волинській області, і помідомив мене ще вчора ввечері, що в Луцьку немає ніякої надзвичайної ситуації, все гуд, все вже минуло. Я думаю, що якщо б шось було не так, то він би перший зібрав би манатки і спригнув кудась, от так от)))))

Тільки що чув,що на Волині немає необхідних реактивів щоб провести проби(до речі також від МНС у Вол.області).Дуже цікаво що ж вони там міряють? <_<

http://brody.com.ua/forum/showthread.php?t=516&page=60 цікаві фотки,тучка така собі нічо(якщо звичайно вас пустить на сайт)!

Опубліковано

Ходят слухи, шо это всё провозилось контрабасом! Пытались провести через Белорусь, но их развернули. И ребяты спокойно направели вагоны через другой переход. Но упс... и их никто не может найти, вплоть до интерпола!

Опубліковано
Ходят слухи, шо это всё провозилось контрабасом! Пытались провести через Белорусь, но их развернули. И ребяты спокойно направели вагоны через другой переход. Но упс... и их никто не может найти, вплоть до интерпола!

ребята чесно заплатили налом...

угадайте кому....

угадайте куда денюжка попадёт...

см. тут

Опубліковано

На рахунок КОНТРАБАСУ, я таке теж чув!!!!!!Все можливо!А х...і їм,ми все витерпимо...Тож об Україну завжди можна ноги витерти! <_< Падли!!!!!

Опубліковано

Якшо справу доручили Кузьмуку,то 100 пудов справа там нечиста!!!!

Тим більше,якби це був офіційний вантаж казахів,то літаком вони б були тут ще позавчора.А нам все кажуть будуть завтра.Мабуть не можуть набрать казахів по театральних інститутах. :(

Опубліковано

Официальное обращение 18-07-2007 16:06

Мы, боевая группа Украинской Революционной Армии, официально заявляем о своей причастности к акции по уничтожению железнодорожного состава с желтым фосфором в районе села Ожидив Буского района, и берем на себя всю полноту ответственности за последствия данной акции.

Вопреки лживым утверждениям националистического режима Ющенко, данное ядовитое вещество транспортировалось не из Казахстана в Польшу, а из Польши в Украину, для последующей переработки в изуверское оружие массового поражения, подобное тому, что недавно применили американские оккупанты против иракского населения в Эль-Фаллудже.

Мы, бойцы У.Р.А. не допустим превращения территории ВСЕЙ Украины в отхожее место для убийц-химиков из ЕС и США. Мы также не допустим и превращения ВСЕХ наших земель в радиоактивный отстойник для утилизации отходов развитых стран. Своей акцией мы четко даем понять - вся ввозимая с Запада ядовитая дрянь будет оставаться на земле Львовщины, активно поддерживающей антинародный режим Ющенко.

http://www2.maidan.org.ua/news/view....ast=1184746600

шось я не пойму......

Опубліковано

Мы, боевая группа Украинской Революционной Армии, официально заявляем о своей причастности к акции по уничтожению железнодорожного состава с желтым фосфором в районе села Ожидив Буского района, и берем на себя всю полноту ответственности за последствия данной акции.

Вопреки лживым утверждениям националистического режима Ющенко, данное ядовитое вещество транспортировалось не из Казахстана в Польшу, а из Польши в Украину, для последующей переработки в изуверское оружие массового поражения, подобное тому, что недавно применили американские оккупанты против иракского населения в Эль-Фаллудже.

Мы, бойцы У.Р.А. не допустим превращения территории ВСЕЙ Украины в отхожее место для убийц-химиков из ЕС и США. Мы также не допустим и превращения ВСЕХ наших земель в радиоактивный отстойник для утилизации отходов развитых стран. Своей акцией мы четко даем понять - вся ввозимая с Запада ядовитая дрянь будет оставаться на земле Львовщины, активно поддерживающей антинародный режим Ющенко.

http://www2.maidan.org.ua/news/view....ast=1184746600

шось я не пойму......

Да якісь обкурені прикалуються.

Опубліковано

Це точно,треба було добре дунути!Це вже брєд!В людей і правда біда,а їм б..я хєрню якусь придумати!

Опубліковано

Просто для информации. Общался со знакомым из Германии - там ничего про аварию не знают.

Дословно: hm, german news only reports about Tour de France and some germans kidnapped in afghanistan.... it's always the same shit in news - eastern Europe doesn't interest them very much

А мы-то думаем, что Евросоюз нами интересуется...

Опубліковано

Я теж сьогодні розмовляв зі знайомими з Гернманії (співпадіння ?). Добре вони все знають, ще більше за нас. І про те скільки цистерн горіло, і про зону ураження, напрямок руху хмари та можливі наслідки.

ursa

Не можна робити висновки на основі одного прикладу ;)

Опубліковано
ну "шеф транспорта зарабатывает денюжку на выборы"

фосфор ехал их Казахстана в Польшу.....

и везли его через Украину, наверное, без документиков и "втихаря".....

Такі "чутки" ходили ще при житті Кирпи...

Тобто, це давній і добре налагоджений бізнес.

І про це відомо в колах державних служб (шо проводять перевірки) навіть у Луцьку.

Схильний до думки, що це не просто чутки...

Опубліковано

2Yaryk

Ага, мне нельзя, а паникёрам истерику начинать можно, не имея ни одного конкретного факта о появлении облака в Луцке? ;)

Опубліковано

І як так вийшло, що і мені сьогодні вдень випала нагода зустрітись з німцем,який сказав, що вийшло так, що він приїхав помирати, а не на відпочинок. ;)

Опубліковано

колишня сімя зі Штатів інформувала лінками ще у вівторок зранку:

http://www.rferl.org/featuresarticle/2007/...6c766e6f42.html

England site-- http://www.abcmoney.co.uk/news/172007103917.htm

an American site http://www.thenewstribune.com/tacoma/24hou...ory/111751.html

article is the same as the other though

australian site http://www.news.com.au/couriermail/story/0...713-952,00.html

Опубліковано

в селах біля Шкліня гине птиця.В кого в тих районах є родичі?Спростуйте або підтвердіть інформацію.

Опубліковано

Не знаю, как там, но только что был свидетелем такого разговора двух бабулек, одной ещё довольно молодой, а второй уже в солидном возрасте.

Молодая (без какого-нибудь "здрасте"):

- Ви чуєте запах добрива?

Старая:

- Що? Та то все люди вигадують (отмахиваясь от неё, словно от назойливой мухи)

Молодая (впадая в истерику):

- Ні! То ж я сама чую!

No comments. Hysteria came :)

Опубліковано
в селах біля Шкліня гине птиця.В кого в тих районах є родичі?Спростуйте або підтвердіть інформацію.

Остання інфа із Шкліня! Інформація достовірна...

Про птицю нечути, але вчора були експерти, які перевіряли рівень фосфору і сказали що перевищує рівень у 8 раз вище норми. За словами цих же експертів, в м. Берестечко рівень фосфору перевищує у 25 раз...

Опубліковано

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...