Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу купляти принтер(БФП). Наразі зупинився на http://rozetka.com.ua/canon_pixma_mg4140_5290b007/p221836/

Хто що може сказати про нього ? Не буде потім цінових проблем із катриджем, фарбою ?

Опубліковано

навіщо вам кольоровий принтер???

ем...на всі випадки життя....

просто хочу попередити, що ресурс катриджа невеликий...краще взяти лазерного

Опубліковано

Хочу поділитися власним досвідом використання принтерві canon. Хочу сказати друк даних принтерів по якості залишає далеко позаду більшість своїх аналогів-конкурентів. Але є один нюанс з плюсом та мінусом. Проблема така, ці принтери невибагливі у чорнилах якими друкують, але неякісні чорнила доволі швидко псують друкуючу головку, заміна якої по собівартості 50-70% вартості принтера. Зачасту відшаровується кремнієва підкладка з отворами для дюз які призначені для друку водорозчинними чорнилами з дюзами що призначені для друку пігментом такого не стається.

Якщо вам потірбен саме струйний принтер я б вам порадив прглянутися до епсонів, особливо, якщо для домашного використання.

Опубліковано

підтримую Canon!

але щоб небуло проблем з принтером і заправками - беріть лазерний з чорним друком, тому що на рідкій фарбі потрібно мінімум раз в тиждень друкувати і фарби надовго невистачає, якщо купляти СНПЧ - то ця проблема трохи вирішиться, але всерівно потрібно друкувати часто.

бюджетна модель лазерного Canon http://rozetka.com.ua/canon_isensus_lbp6000_4286b002aa/p120644/#oam_source=catalog;oam_slot=main;oam_page=1;oam_row=2;oam_content=title;oam_scope=filter;oam_hash=list

p.s. користуюсь своїм Canon 3 роки, LBP 2900 лазерний - заправляв 3 рази+ рідна заправка, надрукував більше 4500+ сторінок.

Опубліковано

навіщо вам кольоровий принтер???

гм... дійсно, і навіщо кольорові фотографії, навіщо кольоровий телевізор...

Canon +1

Опубліковано

підтримую Canon!

але щоб небуло проблем з принтером і заправками - беріть лазерний з чорним друком, тому що на рідкій фарбі потрібно мінімум раз в тиждень друкувати і фарби надовго невистачає, якщо купляти СНПЧ - то ця проблема трохи вирішиться, але всерівно потрібно друкувати часто.

p.s. користуюсь своїм Canon 3 роки, LBP 2900 лазерний - заправляв 3 рази+ рідна заправка, надрукував більше 4500+ сторінок.

цілком з тобою згідний. я також користуюсь лазерним принтер HP LaserJet Pro P1102 - заправлений 2 рази. Зараз виникла пробле по заміні фотобарабана (50грн.)...

Опубліковано

я завжди стараюсь вибрати оптимальний варіант. якщо для дітей,студентів, ділових людей потрібно друкувати багато документів - лазерник самий кращий варіант.

Потрібні фото - фотоцентр в допомогу, 1 грн 10х15.

Опубліковано
гм... дійсно, і навіщо кольорові фотографії, навіщо кольоровий телевізор...

кольорові фотографії у фотосалоні, кольоровий струйнік для цього не призначений хоча може справитись з 1-2 в день або з 5-10 в місяць. І то, коли на 1 фото багато наприклад жовтого то до кінця друку екземпляра той жовтий смужити жестоко -> передрук, зростає собівартість, псуються нерви. Друкувати кольорові зображення на струйніку з часом стане все складніше і складніше і з постійним падінням якості. І не треба давати собі слово мол "буду щотижня щось друкувати" - проходили ;). Тому я за лазерник.

Опубліковано

Користюсь 3в1 HP Photosmart c4483 вже рік а може і більше. І якщо б зараз перед мною був вибір, то краще взяв би лазерний 3в1 чорнобілий, так як здавалося все просто друкуй раз в тиждень і вчасно дозаправляй картридж і проблем не буде, але при всьому цьому в мене не раз засихали картриджи і приходилось купувати нові (чорний 160 грн, кольоровий вроді 200+).

Опубліковано

ну я вже зрозумів що краще лазерний МФУ.(друкуватимуся в основному накладні з 1С, + коли не коли університетські документи(реферати, курсову,)) ціна питання становить до 800-900 грн.

Опубліковано

Лазерний виправдовує себе в тому разі, якщо друкується багато ч/б документів.

А для дому самий оптимальний варіант - струменевий. Бо вдома, як на мене, бажано мати КОЛЬОРОВИЙ. і якісь візитки, і якісь запрошення, і якісь картинки дитині, і ... що тільки не треба :)

І фотки теж! А якщо хтось хоче бігати по фотоательє - його справа.

Я з власного досвіду скажу, що якби я не міг друкувати сам, то багатьох фоток в альбомі просто не було б ;) То ліньки бігти з-за якоїсь однієї, то починаєш вибирати, що замовляти на друк, а що ні... А скільки раз було, що приїхали гості, сфоткались, і я їм відразу фото друкував і віддавав! Задоволення того варте :)

А якщо в когось проблеми з заправкою, то не треба міряти всіх однією міркою ;)

Опубліковано

І так ось в яких умовах працюватиме МФУ!!!!!

Друк: 1000+ сторінок в місяць

Ксерокс: має бути наявним

Сканер: має бути наявним

Час від часу друк фото(не обов'язковий параметр)

Ціна: до 900 грн!!!!!!!

є варіанти? а то вище одні принтери радять..чомусь не МФУ

Опубліковано

Маю Canon MP280

виправдовує свої гроші як має бути :)

Схожий до нього Canon PIXMA MG2140, тільки вже переднє завантаження паперу.

Хоча при місячному об'ємі 1000+ може дійсно варто варто задуматись над лазерним?...

Опубліковано
Хоча при місячному об'ємі 1000+ може дійсно варто варто задуматись над лазерним?...

А то потрібно буде роздрукувати накладну а головки пересохли... До речі чорні голови перевихають частіше за інші кольори (при однаковому ресурсі) через те що розмір часточки чорного пігменту більший за інші.

Опубліковано

Для вас пропоную самий оптимальний варіант

І так ось в яких умовах працюватиме МФУ!!!!!

Друк: 1000+ сторінок в місяць

Ксерокс: має бути наявним

Сканер: має бути наявним

Час від часу друк фото(не обов'язковий параметр)

Ціна: до 900 грн!!!!!!!

є варіанти? а то вище одні принтери радять..чомусь не МФУ

Epson SX 130 + СБПЧ

Відповідає всім вашим вимогам і буде друкувами довго та щасливо )

Опубліковано

Epson SX 130 + СБПЧ

Відповідає всім вашим вимогам і буде друкувами довго та щасливо )

А ще краще не СНПЧ а комплект перезаправляємих картриджів. і гарантія залишиться на принтер.

Опубліковано

Купуючи струменевий принтер користувач повинен ясно розуміти, що ця річ потребує постійної уваги.

Він не для тих, хто згадує про нього тільки коли потрібно щось надрукувати,а потім знову забуває.

1. Хто не хоче мороки - хай купує лазерник.

2. Якщо більш-менш серйозні обсяги друку - то Epson + СБПЧ/ДЗК.

3. Якщо зрідка декілька сторінок чи фоток та заправляти бог зна чим і бог зна коли - дешевий Canon на

картриджах з інтегрованою головкою, або такий же HP (б/у на картриджах 21,22,27,28,56,57 і раніших).

Такий користувач головку все-одно швидко вб'є, а купивши порівняно недорого новий картридж

зможе розпочати все спочатку.

Опубліковано

вирішив докласти трошки ще грошей і взяти чорнобілий лазерник

http://rozetka.com.ua/i_sensys_mf3010/p192219/#oam_source=catalog;oam_slot=main;oam_page=1;oam_row=3;oam_content=title;oam_scope=filter;oam_hash=list

• 3 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...