Plum Опубліковано 16 Січня, 2015 в 10:42 Автор #51 Опубліковано 16 Січня, 2015 в 10:42 я то в захваті від катання на дупі з Петроса минулого тижня)) А ми дуже цікаво зустріли новий рік в дорозі від Бистриці до Бистриці через Довбушанку Трошки не розрахували і власні сили, і погодні умови, і короткий світловий день -- то адреналіну місцями стільки було, що мало по ногах не стікав з внутрішнього боку Про той похід треба трошки більше написати, бо він був реально дуже цікавий, хоч певно і самий важкий і екстремальний з усіх моїх походів. Але напишу трошки пізніше, як буде більше часу. Поки що скажу лише, що спуск з Довбушанки затемна і більш як по коліна в пухкому снігу -- це задоволення для особливих збоченців і воно навіть крутіше за ночівлю в наметі при температурі десь під -30 (в Бистриці, з якої ми вийшли, в ту ніч було -24). А, і на правах реклами: куплю одну трекінгову палку Black Diamond Trail або нижню секцію для неї Казав Студент, що всяких песців бачив в багатьох своїх зимових походах, але таких повних в його практиці ще не було
Жека13 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 14:44 #52 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 14:44 ПРивіт всім!) Особисто я ніколи не була в горах, але це моя мета у цьому році. Хочі разом із своїм другом у гори піти цього літа. Він - профі у цьому. Дуже сміливий ,нічого не боїться, полюбляє рихикувати. Прочитала багато інформації про гірскьлижні курорти, гори і тому подібне. Хочу поділитися з вами: http://ua.igotoworld.com/ru/article/373_07-01-2015-otdyh-v-karpatah-zimoy-2015-samye-populyarnye-gornolyzhnye-kurorty.htm
Demeter Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 14:52 #53 Опубліковано 26 Лютого, 2015 в 14:52 ПРивіт всім!) Особисто я ніколи не була в горах, але це моя мета у цьому році. Хочі разом із своїм другом у гори піти цього літа. Він - профі у цьому. Дуже сміливий ,нічого не боїться, полюбляє рихикувати. Прочитала багато інформації про гірскьлижні курорти, гори і тому подібне. Хочу поділитися з вами:Реклама друга чи сайту?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.