Перейти до змісту

Перевір воду яку ти пєш!

dimon18

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Компанія ТзОВ "Ромстал Україна" і НПО "Єкософт" проводить спільну акцію "Тест води, перевір воду яку ти пєш!" Ця акція для того щоб Ви могли БЕЗКОШТОВНО знати склад води:post-6698-0-02834900-1344848912_thumb.jp і на основі аналізу води ми підбираєм обладнання для водоочистки.

звертайтесь за тел: 0937699667 менеджер Дмитро, всю інф. по цій акції розповім.

Опубліковано
і на основі аналізу води ми підбираєм обладнання для водоочистки.

Певно процедура не з дешевих.

А тест водички я б зробив.

Опубліковано

На сайті форма для Києва, Одеси, Дніпропетровська. Мо тут не роблять

Якщо потрібно зробити аналіз води - звертайтесь!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Я б хотів би зробити аналіз води якщо безкоштовно. А?

безкоштовно! Приносьте воду (1літр) на карбишева 1

Опубліковано

підбір (купівля) обладнання - процедура обов'язкова чи можна обійтися лише тестом води?

- Доктор, меня все игнорируют.

- Следующий!

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Хтось вже зробив аналіз?

Поділіться результатами\враженнями.

За відправку в Київ беруть 12грн, а так аналіз зробили безкоштовно !!!

аналіз води Маяки.pdf

Опубліковано

Хтось вже зробив аналіз?

Поділіться результатами\враженнями.

За відправку в Київ беруть 12грн, а так аналіз зробили безкоштовно !!!

На Вашу думку цей аналіз відповідає дійсності?

Опубліковано

Що я має відповісти? Заліза більше норми - вода в ванні жовта. Мутность - брав воду до фільтра, хоча на око не видно-прозора. Запах присутній, комусь пахне болотом, мені річкою. Основна проблема це залізо, як його прибрати проблема. Замовим їм систему очистки на основі цих аналізів, побачим що скажуть.

Опубліковано

Що я має відповісти? Заліза більше норми - вода в ванні жовта. Мутность - брав воду до фільтра, хоча на око не видно-прозора. Запах присутній, комусь пахне болотом, мені річкою. Основна проблема це залізо, як його прибрати проблема. Замовим їм систему очистки на основі цих аналізів, побачим що скажуть.

я помітив що деяким форумчанам не хочеться безкоштовно вірити що цей аналіз правдивий - не вірте, як варіант для Вас заплатити 250 грн платним лабораторіям і отримати настоящий аналіз води, який буде відповідати дійсності з цим.

Опубліковано

Странные Вы люди, зачем отправлять хрен знает куда воду) идите в сан станцию и сделайте анализ воды.

Опубліковано
Странные Вы люди, зачем отправлять хрен знает куда воду) идите в сан станцию и сделайте анализ воды.

Платно/безплатно?

Опубліковано

Платно/безплатно?

платно

біля 200-250грн але аналіз буде 100% точним

• 6 місяців потому...
Опубліковано

а навіщо її перевіряти? і так ясно що якість води у нас в Луцьку нікудишня. Накипу повно, після кипятіння піску теж повно. А ті ваші фільтри для очистки не набагато її і покращать.

Опубліковано

ціна перевірки води безкоштовно, виконує провірку лабораторія Екософт в м. Ірпінь, тому потрібно заплатити тільки за доставку води в Ірпінь, або можу викласти адресу лабораторії, відпраляйте самі, ми відправляємо Новою Поштою, так вимагає Екософт, приблизна вартість 1 л води 43-45 грн на місце до отримувача.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...