Перейти до змісту

Чи є сенс у "Рибі"

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня, виникла одна дилема з покупкою вилки.

Спочатку я планував купувати Rock Shox Recon Silver SA, але на роботі мені до зарплати додали ще й премію, і в новий бюджет "влізе" Reba. Так от питання - чи варто брати саме її, чи купити Recon і ще щось в додачу? Наскільки велика різниця між ними була б у повсякденному катанні? Зрозуміло, що Реба краща, але чи буде вона кращою для мене.

Важу я багато, аж 100кг, проте катаюсь акуратно. Вел використовую в основному по місту, іноді виїжджаю на природу. Хотілося б щось досить надійне та легке в обслуговуванні, та що б вистачило надовго (в плані "продвинутості").

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

ІМХО...

Я б, на твоєму місці, брав Рекона. Реба це гоночна вилка, дійсно працює відмінно, важить 1600 грам, легка в обслуговуванні, але ціна ...

Рекон буде працювати чуть гірше (тим більше сільвер) особливо, це буде відчуватися, при обробці мілких нерівностей, чуть важчий.... за те вартує дешевше, а різницю в ціні краще вклади в колеса, трансмісію чи ходову.

З.І. Рекона планую ставити на свій Воланс, в якому вага на другому плані, на першому ж... дешевизна обслуговування і надійність.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поинтересуйся перед принятием решения, есть ли возможность найти Reba по цене Recon Silver - кстати, сколько планируется на него потратить? - и если это возможно, то однозначно бери Reba :)

Если нет... SoloAir отлично работает в заявленных тобою условиях и даже в заметно более агрессивных. В городе разницу между этими вилками ты не ощутишь, поэтому особого смысла переплачивать нет. Как-то специально сравнивал работу Reba и Tora SA в течении нескольких дней. Город - одинаково, грунт - одинаково, жёсткая пересечёнка - сложно определить, что лучше, если не заморачиваться осознанием использования вилки топового и не-топового уровня. Для 90% людей разницы не будет - лучшую торсионную жёсткость и милисекундную разницу в скорости отскока заметит лишь тот, кто живёт на колёсах :)

Ну да, байк будет на чуть-чуть тяжелее и вилка не такая красивая - анодировка ног у Reba и Recon Gold придаёт им привлекательности :) В остальном же - не стоит оно сильного заморачивания :)

А в обслуживании RS очень доброжелателен к пользователю :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На харківському форумі мені сказали так: "Вирішуй, чи потрібні тобі додаткові опції та -пів кіло ваги та чи готовий ти за них переплатити". Чи потрібні вони мені - не знаю, але переплатити був готовий, тож зв"язався з Yarykом і вже другий тиждень не нарадуюсь своїй новій білій Ребі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...