Dimaxa Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 10:17 #1 Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 10:17 Можливо хтось з таким зустрічався? В новій валізі на колесах вирвалась ручка. Банально відірвалась шляпка з шпильки на якій тримається ручка.Можна звичайно закрутити болт, але то не естетично. Можливо хтось знає "контору" в якій є запчастини і яка займається ремонтом валіз.Дякую.
Olesya Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 10:32 #2 Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 10:32 І для мене актуальна тема: у великій валізі полетіли колеса. Сама валіза в прекрасному стані, викидати шкода. Якби хто поремонтував, була би безмежно вдячна.
zaHARE Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 12:23 #3 Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 12:23 Аналогічно,позаминулого року полетіли рідні колеса на валізі,трохи з батьком помудрували,купили металево-гумові колеса в меблевому відділі Нової лінії і прикрутили до дна валізи.І все.Хоча трохи попотіли. А минулого року полетіли колеса у більшій валізі та ще й в Борисполі в багажному відділенні виламали телескопічну ручку.То ще колеса можна зробити,а от як ручку,не знаю.
igorrrko Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 12:33 #4 Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 12:33 Я подрузі сам ремонтував.В трубки ручки,вони пустотілі,забив дерев'яні кілки на діаметр трубки.Потім надів ручку,акуратно посверлив ручку,з потаєм.В отвори закрутив чорні шурупи.Не фонтан звісно,але як варіант.Не викидати ж валізу.
Unknown Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 13:48 #5 Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 13:48 Я подрузі сам ремонтував.В трубки ручки,вони пустотілі,забив дерев'яні кілки на діаметр трубки.Потім надів ручку,акуратно посверлив ручку,з потаєм.В отвори закрутив чорні шурупи.Не фонтан звісно,але як варіант.Не викидати ж валізу. І я щось подібне робив. Естетики стало менше, але тепер просто так не зламається
Skorpio76 Опубліковано 14 Серпня, 2012 в 23:22 #6 Опубліковано 14 Серпня, 2012 в 23:22 Продавець Бон Вояжу (Ювант) казала, що вони ремонтують валізи. Правда мова була про валізи Транзіт, придбані у них. Гадаю за гроші і інші поремонтують. Сестрі колись поремонтували у точці, де продають валізи на Варшавці, у клітці.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.