Перейти до змісту

Про москалів, наболіше....

nataliya

Рекомендовані повідомлення

Помолимося за Росію

Чи

Слава тобі Боже, що я не москаль…

Це не шовінізм. Ні. Це роздуми…

Росія ніколи нас не любитиме. Їм не дасть спокою ні наші лани з чорноземом, ні наші залишки корисних копалин, ні море, ні сусідство з Європою… За 70 років вони звикли, що то все їхнє. За 20 років ще не відвикли. Щоб хто не казав, як би що не висвітлював, роблю власні висновки.

Діти щоліта вчать мову за кордоном. Поринання в середовище, цікаві традиції, звичаї, спілкування з однолітками замість просиджування перед екраном чи монітором вартує затрачених грошей, нервів на оформлення віз, переїздів. Пам ятаю власні поїздки до таборів! Оце були часи! Тепер теж цікаво, якби не одне АЛЕ. У всіх іноземних таборах купа росіян. Вони та китайці полонили світ. І якщо перших помічаєш лише за кількістю, інших чути здалеку та відразу. Матюки, викликаюча поведінка ніби стверджування: Ми «ПУПИ» світу!

Нічого не маю проти гордості щодо власної держави, мови, народу. Виховую у дітей привиту і мені повагу до інших національностей, не звертаючи на колір шкіри, вимову, звички чи пристрасті. Мій син гордиться тим, що він українець. Він знає гімн, історію України, носить вишиванку просто так, щиро підтримує наших футболістів… На жаль дуже погано розмовляє російською, як і мама. Як наслідок на нього завше звертають увагу росіяни. Все починається з питань, чому він не розмовляє російською. На відповідь, що Україна найкраща отримує цькування! Їх завжди більше. Вони не кусають поодинці. Вони вибирають слабшого, меншого, не захищеного. Це стадо (не путайте з організованою стаєю,така форма притаманна організованим злочинним угрупуванням)! Та хай, з вигукуваннями та насмішками можна мирися, можна розбити носа, можна втекти, пожалітися, тощо…

Але цього разу не можу втримати в собі, те з чим зіткнулася моя дитина в мовному таборі в Німеччині. Початок історії в англійському Оксфорді, де він почув про російську провінцію «Україна»… У відповідь на це носив вишиванку навіть на спортивні ігри, купив Український прапор, який повісив у себе. З ним же приїхав і до Германії. Я йому допомогла вивісити стяг над ліжком, його сусід італієць не був проти. За три дні почалось! 14-15-літки з Росії не змогли витримати такої гордості за власну державу, їм же цього не дано, через те не зрозуміло. А що не зрозуміло, у одно кліткових, викликає агресію. Спочатку полетіла в вікно українська спортивна форма. Далі була черга прапора. Друзі позбирали все, знесли до кімнати. Малий взяв та й вивісив прапор України на балконі – хай всі бачать, як він її любить. Прапор викрали, знищили. Сина погрожували прибити, виламували двері, поки я про все це не взнала, та повідомила вихователів… Школа інтернаціональна, міри приймуть. Син не постраждав. Друзі його підтримали, канікули не зіпсовано.

АЛЕ!

Чому так себе повели діти? Чи не тому, що вони відтворюють поведінку дорослих? Чи не тому, що у них, в Московії проводять кампанію щодо нашої країни? Сьогоднішнє покоління вже виросло з упевненістю, що «хахли отделівшісь забралі іконно Рускіє зємлі». Через 15-20 років вони прийдуть до влади. Що це означатиме для моїх та ваших дітей, онуків? А чи не прийдеться їм будувати нову Велику Китайську стіну щоб відгородитись від нападок «колишнього старшого брата»? Не дай Боже!

Тому помолимося за Росію, браття, щоб їм на кінець дійшло, що до людей потрібно ставитися так, як ти хочеш щоб ставилися до тебе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь

Помолимося за Росію

Чи

Слава тобі Боже, що я не москаль…

Це не шовінізм. Ні. Це роздуми…

Росія ніколи нас не любитиме. Їм не дасть спокою ні наші лани з чорноземом, ні наші залишки корисних копалин, ні море, ні сусідство з Європою… За 70 років вони звикли, що то все їхнє. За 20 років ще не відвикли. Щоб хто не казав, як би що не висвітлював, роблю власні висновки.

Діти щоліта вчать мову за кордоном. Поринання в середовище, цікаві традиції, звичаї, спілкування з однолітками замість просиджування перед екраном чи монітором вартує затрачених грошей, нервів на оформлення віз, переїздів. Пам ятаю власні поїздки до таборів! Оце були часи! Тепер теж цікаво, якби не одне АЛЕ. У всіх іноземних таборах купа росіян. Вони та китайці полонили світ. І якщо перших помічаєш лише за кількістю, інших чути здалеку та відразу. Матюки, викликаюча поведінка ніби стверджування: Ми «ПУПИ» світу!

Нічого не маю проти гордості щодо власної держави, мови, народу. Виховую у дітей привиту і мені повагу до інших національностей, не звертаючи на колір шкіри, вимову, звички чи пристрасті. Мій син гордиться тим, що він українець. Він знає гімн, історію України, носить вишиванку просто так, щиро підтримує наших футболістів… На жаль дуже погано розмовляє російською, як і мама. Як наслідок на нього завше звертають увагу росіяни. Все починається з питань, чому він не розмовляє російською. На відповідь, що Україна найкраща отримує цькування! Їх завжди більше. Вони не кусають поодинці. Вони вибирають слабшого, меншого, не захищеного. Це стадо (не путайте з організованою стаєю,така форма притаманна організованим злочинним угрупуванням)! Та хай, з вигукуваннями та насмішками можна мирися, можна розбити носа, можна втекти, пожалітися, тощо…

Але цього разу не можу втримати в собі, те з чим зіткнулася моя дитина в мовному таборі в Німеччині. Початок історії в англійському Оксфорді, де він почув про російську провінцію «Україна»… У відповідь на це носив вишиванку навіть на спортивні ігри, купив Український прапор, який повісив у себе. З ним же приїхав і до Германії. Я йому допомогла вивісити стяг над ліжком, його сусід італієць не був проти. За три дні почалось! 14-15-літки з Росії не змогли витримати такої гордості за власну державу, їм же цього не дано, через те не зрозуміло. А що не зрозуміло, у одно кліткових, викликає агресію. Спочатку полетіла в вікно українська спортивна форма. Далі була черга прапора. Друзі позбирали все, знесли до кімнати. Малий взяв та й вивісив прапор України на балконі – хай всі бачать, як він її любить. Прапор викрали, знищили. Сина погрожували прибити, виламували двері, поки я про все це не взнала, та повідомила вихователів… Школа інтернаціональна, міри приймуть. Син не постраждав. Друзі його підтримали, канікули не зіпсовано.

АЛЕ!

Чому так себе повели діти? Чи не тому, що вони відтворюють поведінку дорослих? Чи не тому, що у них, в Московії проводять кампанію щодо нашої країни? Сьогоднішнє покоління вже виросло з упевненістю, що «хахли отделівшісь забралі іконно Рускіє зємлі». Через 15-20 років вони прийдуть до влади. Що це означатиме для моїх та ваших дітей, онуків? А чи не прийдеться їм будувати нову Велику Китайську стіну щоб відгородитись від нападок «колишнього старшого брата»? Не дай Боже!

Тому помолимося за Росію, браття, щоб їм на кінець дійшло, що до людей потрібно ставитися так, як ти хочеш щоб ставилися до тебе.

СЛАВА УКРАЇНІ!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому помолимося за Росію, браття, щоб їм на кінець..
;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб їм на кінець дій(и)шло

сердешні побажання і китайцям..бо їх тож задофіга..))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у нас якийсь новий тролик?

А не припускаєш, що це може бути випадок з життя ТС чи копіпаст? Чи для тебе все, що стосується цього питання - тролизм?

Зі мною був випадок 2 роки тому в Алушті, коли я запитав в однієї жінки скільки коштує картина, а вона мені у відповідь: "Не разговаривайте со мной на ЭТОМ языке". То хіба це нормально? Моя дружина швиденько забрала мене від неї, бо дружина казала, що я аж в лиці помінявся.

Так що, я вірю, що міг був такий випадок, як описано в топікстарті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у нас якийсь новий тролик?

Злі, Ви, Анатолію! У людини дійно можливо наболіло, а Вам би тільки постібатись.

Цікаво, якби Ви поступили в подібній описаній ситуації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Злі, Ви, Анатолію!
Його звати Андрій.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

опс, прошу пардону...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а может такая реакция тех подростков не на патриотизм того пацана, а на него самого,как личность?

Носить вышиванки,знать национальный Гимн и болеть за национальную футбольную команду не означает быть априори хорошим человеком.

Может его прессовали за дело?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановна Наталія, а ви не думали, що в 14-15 років мозок буває ще не дуже окрепший у підлітків? Це не залежить від національності.

Сьогоднішнє покоління вже виросло з упевненістю, що «хахли отделівшісь забралі іконно Рускіє зємлі».

Сьогоднішнє покоління сьорбає ягу і сидить вконтактах. Любімий горад может спать спакойна!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А, ну я б ще пики набив тим шмаркачам, якби це було зі мною) А так, звинувачувати когось у тому, що вашого малого запресували в дитячому таборі, то це, вибачте, але смішно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Во-во, розказав би це тим підаросткам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що,в таборах ще нема послуги "no russians"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а может такая реакция тех подростков не на патриотизм того пацана, а на него самого,как личность?

Носить вышиванки,знать национальный Гимн и болеть за национальную футбольную команду не означает быть априори хорошим человеком.

Может его прессовали за дело?

Шановний, а в лоб? пацану 11. староста класу. добре вчиться. купа друзів. Отче наш знає... Одні плюси.

Наболіло не те, що мою дитину зачіпали. А про те, що росіяни не поважають нікого. Росте покоління бидла. Їх жарти - вирвати замок в туалеті, запхати хлопця в дівчачий душ. Матюкатися за кордоном, бо їх ніхто не розуміє (при цьому мило всміхатися...)

Повірте, ні німці, ні французи, навіть турки такого собі не дозволяють...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 nd_

ну соррі, не Шекспір. Дякую за компліма...

уявіть на місці мого малого чи американця, чи німця, чий національний прапор викрали та пошматували. киньте в Гуглі про наругу над національною символікою. Чому мої діти до такого не додумуються? Чому іспанці не ставляться зневажливо до поляків, що вони в Євросоюзі пізніше? чи німці при обуренні Грецією ні в якому разі не виказують негативізму до нації, а лише невдоволення грецьким урядом?

коли малих обзивали хохлами в минулому році, мене то не зтривожило так. але два роки підряд - то система... Школа мені відписала, що расизм у них в школі є не допустимим ( це не я назвали випадок расизмом, помітьте). винуваті будуть наказані, тд.тп.

Я хочу щоб мої діти-внуки жили і гордилися тим де вони живуть! а основу ми закладаємо зараз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна викласти відскановану чи сфотографовану відповідь школи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

до речі, в інтернеті, в онлайнових іграх московіти також вважають себе вищими від усіх. наприклад, гра WOT - спробуйте написати Слава Україні! замість відповіді прочитаєте купу матюків в сторону українців і України загалом! вони навіть білорусів принижують (їх вже чого? не розумію!). той хто часто грає в WOT не дасть збрехати! контра - теж саме! то про що ж може йти мова! хай московітам добре живеться і нехай вони перестануть ображати і заздрити іншим націям. І взагалі, Россия (Российская империя) з'явилась в 17... якомусь там році. до того вони називались Московія (московити). отже, Россия порівняно молода держава, але нагла! їм все мало! давай їм ще, поки не загарбають все і не винищать інші мови, народи! по суті, вони є загарбниками. чого у них така здоровенна територія? бо вони підкорили собі дуже багато народів, племен і т.д і т.п. якщо їх не спинити, то і Україна стане їхньою автономією. цей процес вже почався: закон про мову, зона вільної торгівлі з Россиею (на не дуже вигідних для нас умовах), політика загалом, тв, література і т.д.

ну і особиста подяка Петру І через кого це все і заварилось...

P.S. це моя думка, нікому нічого не нав'язую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВИбачте, ліньки було перекладати.

post-2135-0-40849800-1344685689_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якось ніколи не розумів памороків, які кричать в WoT "Слава Україні!", знаючи що там з 30 танкістів сидить 18 москалів...

НАФІГА ??? поясніть ? може я якось відстав в проявах любові до своєї Батьківщини ?

ну і без цитати, з постом nd_ взагалі вкорні не згоден. Бо зараз якраз той розквіт інтелекту і цивілізації - всі сидять в соцмережах, живуть согоднішнім днем і смутно уявляють історію власного народу, держави, та навіть мову толком не знають... і головне не розуміють навіщо її знати взагалі...

Напевно сам пост більше пов"язаний з тим шоби по**здіти, бо як мене всі переконують - людина він не тупа. А значиться повинен розуміти різницю в словах патріотизм, націоналізм, шовінізм і т.д. і де їх слід використовувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ВИбачте, ліньки було перекладати.

post-2135-0-40849800-1344685689_thumb.jp

а цитат від Задорнова не знайшлось?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якось ніколи не розумів памороків, які кричать в WoT "Слава Україні!", знаючи що там з 30 танкістів сидить 18 москалів...

НАФІГА ??? поясніть ? може я якось відстав в проявах любові до своєї Батьківщини ?

так це адресується не росіянам а українцям. чому я не можу висловити свою думку? це схоже на расизм? чи ще на щось?

чому коли російські гравці пишуть россия вперед! їх підтримують? чомусь в сторону гравців ніки яких закінчуються на UA рідко, але ідуть мати! доводиться захищати.

70z8yomiwqo2.jpg

двозначний підпис...

розшифруй свою думку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можна викласти відскановану чи сфотографовану відповідь школи?

прийшло мелом:

es tut uns sehr leid, dass Arseniy diese Erfahrung in Bad Schussenried gemacht hat. Wir gehen der Sache sofort nach und haben bereits mit Arseniy gesprochen. Er konnte uns die Namen der Jungen, die ihn bedroht haben, nicht nennen, aber sein Freund weiss sie wohl. Sobald wir die Namen der Jungen haben, werden wir entsprechende Massnahmen ergreifen. Bei Faellen von Rassismus stellen wir schriftliche Verwarnungen aus, die auch den Eltern der Schueler geschickt werden.

Wir sind eine internationale Schule, wo Rassismus nichts zu suchen hat. Da sind wir ganz Ihrer Meinung.

Mit freundlichen Grüßen

Katja Fuchs

----------------------------------

Humboldt-Institut e.V.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

С ким там розмовляти?Це в крові у них.

"В кровавом болоте московского рабства, а не в суровой славе норманской эпохи стоит колыбель России. Сменив имена и даты, увидим, что политика Ивана III и политика современной московской империи являются не просто похожими, а и тождественными...

Россия порождена и воспитана в противной и униженной школе монгольского рабства. Сильной она стала лишь потому, что в мастерстве рабства была непревзойденной. Даже и тогда, когда Россия стала независимой, она и далее осталась страной рабов. Петр I соединил политическую хитрость монгольского раба с величием монгольского владетеля, которому Чингисхан завещал покорить мир...

Политика России - неизменна. Русские методы и тактика менялись, и будут меняться, однако главная цель российской политики - покорить мир и править в нем - есть и будет неизменной. "Московский панславизм - всего лишь одна из форм захватничества".

Карл Маркс

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...