Перейти до змісту

Шукаю спеціаліста що паяє материнки до ПК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Суть проблеми - материнка вже паяна була, пів року пропрацювала бездоганно потім після трималої роботи почав зависати ПК з чорним екраном. На сьогоднішній день після включення ПК працює 5-6 хв потім зависає (якщо дати охолонути знову 5-6 хв пропряцює і зависне). Шукаю спеціаліста хто добре знає свою справу!

Опубліковано

А воно того варте ?

варте - в мене атлон х64+ 2 ядра по 2.5 (вроді) на ядро......

просто хтось погано її зробив передцим а я її вже паяну взяв в одного оленя(((

тобто ПК може ще жижи і жити, не корч допотопний.

Опубліковано

2Sem, що саме гріється: процесор, чи мости?

вентилятори чистили?

може вистачить поміняти термопасту, та поставити додатковий кулер, щоб обдував мости

Опубліковано

2Sem, що саме гріється: процесор, чи мости?

вентилятори чистили?

може вистачить поміняти термопасту, та поставити додатковий кулер, щоб обдував мости

кулер чистий і не сильно гарячий, мости теж не сильно гарячі а от відео інтегроване гріється.

системник без бокової кришки і простору теж хватає під столом.

Опубліковано

Я вже в нього цікавивсая - сказав він що йому не цікаво займатися звичайними компами лише НОУТАМИ.

Я про те , що я купив би б\в плату , а не ремантував би .

немає змісту рупувати - знову викинути невідомо за що гроші а потім через пів року викинути - якщо купувати то НОВЕ.

Хочу поремонтувати те що маю!

Опубліковано

Sem, майстер у відпустці. І він би не взяв за УЖЕ кимось ремонтоване. Може, варто взяти нове? ЧИ у когось із рук не дуже сильно Б/В ?

Опубліковано

S30

Обидві паяні ним материнки працюють в знайомих по сьогоднішній день (одна - так більше 2х років).

Хоча деякі авторитетні майстри з борди "радили викинути їх на смітник, бо там погоріло все живлення".

Поцікався, можливо і візьметься.

Опубліковано

S30

Обидві паяні ним материнки працюють в знайомих по сьогоднішній день (одна - так більше 2х років).

Хоча деякі авторитетні майстри з борди "радили викинути їх на смітник, бо там погоріло все живлення".

Поцікався, можливо і візьметься.

Дякую

Sem, майстер у відпустці. І він би не взяв за УЖЕ кимось ремонтоване. Може, варто взяти нове? ЧИ у когось із рук не дуже сильно Б/В ?

Думаю пропаяти вже паяне дешевше ніж купувати Б/У з невідомим минулим.

А нове дорого.

Опубліковано
Думаю пропаяти вже паяне дешевше ніж купувати Б/У

Помиляєшся. Грубо помиляєшся!

з невідомим минулим.

Для цього існують тести.

А нове дорого.

Тут вже хтось казав. "Вам шашечки или ехать?".

Опубліковано

Думаю пропаяти вже паяне дешевше ніж купувати Б/У з невідомим минулим.

тут якби є 3 варіанта:

* майстер пошле, бо після дядлів переробляти часто геморно і безтолку

* майстер скаже за ремонт майже вартість нової бо там роботи дофіга

* другий дятел візьметься за ремонт і допаяє її насмерть

Опубліковано

Ну я в принципі те ж саме хотів сказати :)

Дякую за поради але я краще почекаю майстра , вислухаю ще його думку а тоді буду приймати рішення.

Мржливо там акась банальна фігнюшка відходить.

• 2 тижня потому...
  • 2 року потому...
Опубліковано

поділіться контактами, хто може подивитись материнку MSI 785G-E53, на включеному комп'ютері був відбитий конденсатор, потім запаяний назад, але материнка не стартує...

Опубліковано

поділіться контактами, хто може подивитись материнку MSI 785G-E53, на включеному комп'ютері був відбитий конденсатор, потім запаяний назад, але материнка не стартує...

відписав в пп, робили мені довольний поки :)

ше й поспілкувався на тему: "як краще паяти" :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...