Перейти до змісту

S30

Power users
  • Постів

    3 047
  • Зареєстровано

  • Переможець днів

    9

S30 став переможцем дня 28 травня 2021

S30 мав найпопулярніший контент!

Репутація

1 497 Професор

Відвідувачі профілю

15 434 перегляду профілю
  1. Таке скомпілювати може будь хто . хто хоч трішки в темі. Як що це правда, то не є гуд. Але якщо цей договорняк правда, то знову, хоча б по тій горезвісній ракеті . не факт що вона українська. бо так треба. Можливо це знову ж такий же "договорняк." Стаття з розряду баба бабі сказала про те що їх ще дванадцять баб переказало. Ну а ЦРУ виглядає як завжди . це я про те що не візьми америкосовський фільм про заговори та розвідку, товоно там або профілонило або облажалось. але з гордо піднятою головою.
  2. В Нокіана як завжди. Змішались в кучуконілюди. Десь там хапнув інфи кусок, в інхому місці щось вичитав, скомпілював все в купу і зробив мега висновок. Не звертайте уваги.
  3. Панове, а чи незавалялось в кого бува такого робочого раритета . Мікроконтролер 80С31 на частоту 12Мгц, в корпусі 40 пін.
  4. Нормальна річ під переробку. Я такі ще давнішні купував, ще на кислотних акумах були. Переробив під літій зі схемою управління на чотири режими. Користуюсь вже років 5. Управління на тінці.
  5. Навіть так? Те що Британія бомбанула Кельн у травні 42-го, то це Гарріс показав, що ця палка має два кінці. Це я про відповідь на бомбардування німцями мирних бритів. Тоді військових обєктів постраждало кіт наплакав. Далі продовжили аж з липня 43-го. Переломний момент у 2-й світовій стався в лютому 43-го при сталінградській битві. Де ссср перейшов у наступ і купа німаків була завязла на сході. Змогли б брити так безкарно бомбити німчуру як би не лендліз? А тепер уяви фашиків котрі захопили ссср, походу спаливши москву (туди їй дорога), дійшли до Урала в 41-му і отримали дохєра ресурсів включаючи Україну як житницю. І це врахвуючи, що та німетчина, площа котрої трішки більше половини України зуміла під санкціями підняти економіку, створити військо, озброїти його і захопити пів Європи при своїх обмежених ресурсах. Цікаво встигли би зробити бімбу чи ні? Мені от , здається, встигли б, але не хочеться уявляти.
  6. А от не факт, що як би фріци перемогли, то США встигло би їх розбомбити ядеркою. В звязку з подіями на фронті, фріци просто не встигли виготовити діючий екземпляр. Їм потрібно було не так і багато, як стверджують. А якби встигли і при наявності фау хз чи було б зараз те США на карті.
  7. Те що вгрузли і лендліз то таке. На території України Ставка видала наказ любим способом створити супротив фашикам. Бо короваї, квіти, відновлення колгоспів під патронатом німців створювали файний тил останнім і фіговий вплив на стан фронту. От і створювали. Приходили під виглядом опору вночі в хату, а потім самі здавали комендатурі. Ну а за поміч партизанам всі знаєм що було. Отут німці реально прорахувались, бо не подумали про приказку "бий свого щоб чужі боялись".
  8. Гадаєш? Ми воюємо де інші би давно здалися і звалили туди де жопі тепліше. Захищаєм державу, держслужбовці котрої в наглу в цей час дерибанять бюджет, при цьому ще й донатим. Весь час вибираєм тих котрими ніколи не задоволені тішачи себе тим що інших варіантів однаково нема . піднімаєм майдани, проганяєм гівно і знов по кругу і тд. І це не парадокс, чи просто нічому не вчимося? Чи просто карма?
  9. Як завгодно. Можна так, а можна едак. Ви вкажіть в приват де ви є. А то може їхати далеко і не буде можливості.
  10. Логіка тут ні до чого. В нас просто країна парадоксів.
  11. Оперативна память зацікавила. Якщо подружаться з наявною в мене, заберу.
  12. Розкажеш це Жукову, колись, не скоро. Або хуйлу, якщо не дасть дуба раніш. А фашики таки да, своїх берегли і медицина була на рівні. Там де наші ампутували, ті спасали. Для справки. Населення Німетчини 38-го року було десь під 70млн. Скільки було працездатного хз.
  13. Дослівно не памятаю, але була фраза у фільмі "краще під рузькими на койці розставивши ноги, ніж британські бомби з літаків"
  14. Є така фільма "Берлін 1945" німацькго фільмопрому. Раджу переглянути. Стиль більше документалістика, щоденники очевидців. Там проскакує думка "убернації" про рузьких. Розриву шаблону не буде, але пояснює теперішню поведінку бюргерів.
×
×
  • Створити...