Перейти до змісту

яка найкраща операційна система для мобілок

Темний Лицар

Операційна система для мобілок  

95 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Antiviurs (Хоча нафіга він на лінуксі.. ніпанятна)

Щоб без твого відома після встановлення якоїсь лєвої проги, навіть з Google Play, не відправлялись 30 СМС за хвилуну вартістю 25 грн. кожна. ;)

Опубліковано

Шесть преимуществ

...бла-бла-бла..

А від себе хоч одне слово? Нє? Слабо?

Зараз для андроїде є ВСЕ, що є на вінді, якщо ЩЕ немає, значить ЩЕ не портували.

FTP / RDP / Antiviurs (Хоча нафіга він на лінуксі.. ніпанятна) / Office / Games (Ще цікавіші, ніж на вінді). / Winamp / HD Video /

ну, що ще я забув цікавогО??

Ах да... важить андроїд менше, ніж вінда..

033f5d.jpg

повністю підтримую! Але як то кажуть "кожна жаба своє болото хвалить", ну або "на вкус и цвет - товариша нет)))"!!! :0165:

Опубліковано

Щоб без твого відома після встановлення якоїсь лєвої проги, навіть з Google Play, не відправлялись 30 СМС за хвилуну вартістю 25 грн. кожна. ;)

Я Про це знаю. Але, то не вірус. Це проги типу Локер-а на вінді, і то без root прав, вона мало що може зробити.

Kompolom, я просив власні переваги, і не почув.

Опубліковано

Я Про це знаю. Але, то не вірус. Це проги типу Локер-а на вінді, і то без root прав, вона мало що може зробити.

Особисто для мене головна перевага над усіма це легкість підключенея телефона до ПК в якості модема! Нажав кнопочку і все! друге - синхронізація! Третє - андроїд не читає деякі формати як вінда, тільки з доставленим ПЗ! а ще вінду прграмно вбити не реально! пошивається легка, рут права отримуються легко! якшо немає нету і потрібно прошити телефон то в комплекті є диск з ПЗ і ОС!

Особисто для мене головна перевага над усіма це легкість підключенея телефона до ПК в якості модема! Нажав кнопочку і все! друге - синхронізація! Третє - андроїд не читає деякі формати як вінда, тільки з доставленим ПЗ! а ще вінду прграмно вбити не реально! пошивається легка, рут права отримуються легко! якшо немає нету і потрібно прошити телефон то в комплекті є диск з ПЗ і ОС!
Опубліковано

Ну айфоню теж вбити програмно важко, залочити легко а от вбити неможливо. Андроїд точно так же. Це вимоги часу!!!! Це раніше криві руки могли запросто зробити Хардбрік. А зараз навіть прямим важко вбити телефон, це ще треба подумати як це зробити!

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Придбав апарат на Windows Phone 7, задоволений повністю. Щодо міфів про неживучість без інтернету - це фігня. Вдома накачати програм, музики та ігор, в дорозі десь бавитись можна. Якщо знайдеш відкритий Wi-fi - ще краще, отримуєш пошту/повідомлення з мереж. Скайп працює ідеально, відеодзвінки, звичайні дзвінки и чати з конференціями. Правда погано, що в моєї Lumia 710 відсутня фронтальна камера.

Програм в marketstore дуже багато, більшість непотріб. Щодо ігор, є декілька достойних. Потенціал для розробників великий, залізо хороше та й розробка відразу на декількох мовах (від візуал бейсіку до сі-шарпу) збільшує коло виробників. З музикою все гаразд, памяті теж вистачає. Навігація від Nokia класна. Мінусом бачу відсутність українського інтерфейсу (обіцяли скоро виправити) та відсутність дуже хороших ігор (на такому залізі, яке вимагає Microsoft можна запускати хоч Quake 3, хоч counter-strike)

Дуже сподобалась робота з документами, чого напевно немає в інших систем. Перевага мобільного офісу в роботі з таблицями в тому, що дуже легко складаються формули і корегуються комірки, дизайнери попрацювали на славу. Читаються усі сучасні формати офісних документів, можна переглядати презентації. Також присутня синхронізація з Office 365, з комп'ютором та сховищем SkyDrive.

Опубліковано

якщо дивитись на розвиток Андроїда, то всяких фіч там тьма, так що краще брати "трендовий" варіант...

сам задумався над цим питанням, так що думаю Андроїд рулить :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...