garderob Опубліковано 7 Серпня, 2012 в 12:59 Поділитися #26 Опубліковано 7 Серпня, 2012 в 12:59 Можливо підійде "Руский стандарт". Там можливо оформити потрібну суму. Мінімальний щомісячний платіж 5% від тіла кредита, з яких 3,75% - відсоток банка... а ще забув сказати, за знятя "гади" беруть ще 4,9% Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Karabasbarabas Опубліковано 7 Серпня, 2012 в 13:11 Поділитися #27 Опубліковано 7 Серпня, 2012 в 13:11 тицьнарод діло каже - краще з цим не зв'язуватись. затягує, а потім відмовитись важко Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BARAKUDA Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 21:23 Поділитися #28 Опубліковано 11 Серпня, 2012 в 21:23 Якщо покупка має здійснюватися в магазині то в Привата, як вже казалось вище, можна зробити кредитку. з пільговим терміном користування до 55 днів (до 25 числа наступного місяця) під 0 %. На сьогодні, наскільки я знаю, більше жоден в місті банк не дасть тобі кошти без процентів... Але це при умові, що ти погасиш кредит до 25 числа наступного місяця... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sp_RoNdo Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 05:18 Поділитися #29 Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 05:18 От всі такі розумні, кредит - зло! А насправді все не так погано... Береш гроші Х грн. повертаєш Х+% що тут поганого ?.. А якщо потрібно вже і зараз а позити немає де, або ж розумієш що краще заплатити % чим позичати в якогось родича під непонятну відповідальність. Я раніше також був противник кредитних карток, але спробував користуватись приватовською кредиткою + підключив онлайн систему їхню Приват24 і жити стало легше... Кредиткою ввчасності розраховуюсь в супермаркетах та на АЗС за бензин, гроші через місяць кладу без всіляких відсотків, як на мене дуже зручно. Та й ситуація в країні нідочого...А ті що кричать що сенсорний телефон - це фігня, просто застряли на пару років назад.Моє ІМХО! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 05:39 Поділитися #30 Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 05:39 розраховуюсь в супермаркетах та на АЗС за бензин, гроші через місяць кладу без всіляких відсотків, як на мене дуже зручно. Та й ситуація в країні нідочого...1 раз не успел положить - отдал "квартиру" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 06:56 Поділитися #31 Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 06:56 розраховуюсь в супермаркетах та на АЗС за бензин, гроші через місяць кладу без всіляких відсотків, як на мене дуже зручно. Та й ситуація в країні нідочого... 1 раз не успел положить - отдал "квартиру" такое ты бабушкам у подъезда раскажи Не надо так утрировать.Дійсно, бувають моменти, коли потрібно ВЖЕ, а позичати в когось "нунафіг, не хочеться". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serpent Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 07:08 Поділитися #32 Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 07:08 Дійсно, бувають моменти, коли потрібно ВЖЕ, а позичати в когось "нунафіг, не хочеться".Для таких моментів завжди має бути ЗАНАЧКА! Пару тисяч на "чорний" день має лежати під матрацом завжди. Ну а якщо людина не вміє планувати свої витрати - тоді велкам в кредитну кабалу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Темний Лицар Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 07:11 Автор Поділитися #33 Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 07:11 Для таких моментів завжди має бути ЗАНАЧКА! Пару тисяч на "чорний" день має лежати під матрацом завжди. Ну а якщо людина не вміє планувати свої витрати - тоді велкам в кредитну кабалу. як можна під патрас положити пару тисяч, з зарплатою в півтори тисячі, я на неї ледь кінці з кінцями зводжу, а ти про заначку говориш Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 07:17 Поділитися #34 Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 07:17 Кредит не панацея, простий крок до доступних грошей, які потім ой як не просто віддати.Мала зарплата? Шукай підробіток, а краще більш високооплачувальну роботу.Аніматорам агітаторам дають ~700грн\день, робота не пильна 2-3 виїзди на тиждень по селах Волині... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Serpent Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 07:19 Поділитися #35 Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 07:19 як можна під патрас положити пару тисяч, з зарплатою в півтори тисячі, я на неї ледь кінці з кінцями зводжу, а ти про заначку говориш Ну тоді я не розумію, як ти збираєшся "ледве зводити кінці з кінцями" + гасити кредит. Можливо тобі потрібна не кредитка, а, е-е-е-м, губозакаточна машинка? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 07:28 Поділитися #36 Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 07:28 Дійсно, бувають моменти, коли потрібно ВЖЕ, а позичати в когось "нунафіг, не хочеться". Для таких моментів завжди має бути ЗАНАЧКА! Пару тисяч на "чорний" день має лежати під матрацом завжди. Ну а якщо людина не вміє планувати свої витрати - тоді велкам в кредитну кабалу. "Планувати витрати"? Напланувати ще й заначку?! Озвуч свою зарплату Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ipua Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 07:29 Поділитися #37 Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 07:29 Також відношусь до прихильників кредитки. І зовсім не тому що грошей невистачає. Мені це вигідно і зручно. Завжди розраховуюсь нею там де є можливість, а потім, не виходячи з дому, через Приват 24 закриваю кредит перерахунком з іншої картки з комісією 10 коп. Якби я знімав ці гроші в банкоматі і платив готівкою я втрачав би 0,75% комісії. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 09:45 Поділитися #38 Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 09:45 Шановні, не наярюйте в лічку, я нікого не направляю на таку роботу. Хто хотів - там вже працює і отримує озвучені гроші. А згадав я до того, що отримувати 1500+/місяць в Луцьку цілком реально. Пліз, не спамте, я не передвиборчий центр зайнятості Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sp_RoNdo Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 13:32 Поділитися #39 Опубліковано 13 Серпня, 2012 в 13:32 розраховуюсь в супермаркетах та на АЗС за бензин, гроші через місяць кладу без всіляких відсотків, як на мене дуже зручно. Та й ситуація в країні нідочого...1 раз не успел положить - отдал "квартиру"Для цього існують ТЕХНОЛОГІЇ, аля нагадування або ще краще Регулярний платіж - ці системи є абсолютно безкоштовними для користувача. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lu_da Опубліковано 4 Січня, 2013 в 22:19 Поділитися #40 Опубліковано 4 Січня, 2013 в 22:19 теж користуюся приват 24, мені зручно що на телефон гроші скидаю без комісії і коли потрібно! ще що картка автопролонгується, зверніть увагу, бо наприклад в нас закінчився термін дії картки і все всю суму потрібно повертати! цікавтеся питайте і все буде ок! я як оформляла в приваті то попросила ставки і т.д, ви ж знаєте там нічого нікому не даютьголовне питайте- відсоток-відсоток при знятті-комісії і штрафи-чи платити за перевиготовлення картки чи перевиготовляють автоматично-мін платіжще можете попросити приблизний графік погашення і хай розяснять яку суму за який термін ви переплачуєтедоречі приват мені присилав смс що ставка зменшилася до 2,5%і приєднуюся, що якщо є можливість відкрити офердрафт на з/п то це кращий варіант, там- як приклад -за зняття 0% а 3% в міс, але ж є завжди аванс і з/п які перекривають кредит або повністю ,або частково тому відсотків нараховують мало!завжи як берете, думайте, як віддаватимете! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.