Перейти до змісту

Кредитка

Темний Лицар

Рекомендовані повідомлення

Можливо підійде "Руский стандарт". Там можливо оформити потрібну суму. Мінімальний щомісячний платіж 5% від тіла кредита, з яких 3,75% - відсоток банка... а ще забув сказати, за знятя "гади" беруть ще 4,9%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тиць

народ діло каже - краще з цим не зв'язуватись. затягує, а потім відмовитись важко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо покупка має здійснюватися в магазині то в Привата, як вже казалось вище, можна зробити кредитку. з пільговим терміном користування до 55 днів (до 25 числа наступного місяця) під 0 %.

На сьогодні, наскільки я знаю, більше жоден в місті банк не дасть тобі кошти без процентів... Але це при умові, що ти погасиш кредит до 25 числа наступного місяця...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От всі такі розумні, кредит - зло! А насправді все не так погано... Береш гроші Х грн. повертаєш Х+% що тут поганого ?.. А якщо потрібно вже і зараз а позити немає де, або ж розумієш що краще заплатити % чим позичати в якогось родича під непонятну відповідальність. Я раніше також був противник кредитних карток, але спробував користуватись приватовською кредиткою + підключив онлайн систему їхню Приват24 і жити стало легше... Кредиткою ввчасності розраховуюсь в супермаркетах та на АЗС за бензин, гроші через місяць кладу без всіляких відсотків, як на мене дуже зручно. Та й ситуація в країні нідочого...

А ті що кричать що сенсорний телефон - це фігня, просто застряли на пару років назад.

Моє ІМХО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розраховуюсь в супермаркетах та на АЗС за бензин, гроші через місяць кладу без всіляких відсотків, як на мене дуже зручно. Та й ситуація в країні нідочого...

1 раз не успел положить - отдал "квартиру"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

розраховуюсь в супермаркетах та на АЗС за бензин, гроші через місяць кладу без всіляких відсотків, як на мене дуже зручно. Та й ситуація в країні нідочого...

:) такое ты бабушкам у подъезда раскажи :) Не надо так утрировать.

Дійсно, бувають моменти, коли потрібно ВЖЕ, а позичати в когось "нунафіг, не хочеться".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дійсно, бувають моменти, коли потрібно ВЖЕ, а позичати в когось "нунафіг, не хочеться".

Для таких моментів завжди має бути ЗАНАЧКА! Пару тисяч на "чорний" день має лежати під матрацом завжди. Ну а якщо людина не вміє планувати свої витрати - тоді велкам в кредитну кабалу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для таких моментів завжди має бути ЗАНАЧКА! Пару тисяч на "чорний" день має лежати під матрацом завжди. Ну а якщо людина не вміє планувати свої витрати - тоді велкам в кредитну кабалу.

як можна під патрас положити пару тисяч, з зарплатою в півтори тисячі, я на неї ледь кінці з кінцями зводжу, а ти про заначку говориш :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кредит не панацея, простий крок до доступних грошей, які потім ой як не просто віддати.

Мала зарплата? Шукай підробіток, а краще більш високооплачувальну роботу.

Аніматорам агітаторам дають ~700грн\день, робота не пильна 2-3 виїзди на тиждень по селах Волині...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як можна під патрас положити пару тисяч, з зарплатою в півтори тисячі, я на неї ледь кінці з кінцями зводжу, а ти про заначку говориш :(

Ну тоді я не розумію, як ти збираєшся "ледве зводити кінці з кінцями" + гасити кредит. Можливо тобі потрібна не кредитка, а, е-е-е-м, губозакаточна машинка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Планувати витрати"? :) Напланувати ще й заначку?! :) Озвуч свою зарплату ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Також відношусь до прихильників кредитки. І зовсім не тому що грошей невистачає. Мені це вигідно і зручно. Завжди розраховуюсь нею там де є можливість, а потім, не виходячи з дому, через Приват 24 закриваю кредит перерахунком з іншої картки з комісією 10 коп. Якби я знімав ці гроші в банкоматі і платив готівкою я втрачав би 0,75% комісії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шановні, не наярюйте в лічку, я нікого не направляю на таку роботу.

Хто хотів - там вже працює і отримує озвучені гроші. А згадав я до того, що отримувати 1500+/місяць в Луцьку цілком реально.

Пліз, не спамте, я не передвиборчий центр зайнятості :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для цього існують ТЕХНОЛОГІЇ, аля нагадування або ще краще Регулярний платіж - ці системи є абсолютно безкоштовними для користувача.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 місяця потому...

теж користуюся приват 24, мені зручно що на телефон гроші скидаю без комісії і коли потрібно! ще що картка автопролонгується, зверніть увагу, бо наприклад в нас закінчився термін дії картки і все всю суму потрібно повертати! цікавтеся питайте і все буде ок! я як оформляла в приваті то попросила ставки і т.д, ви ж знаєте там нічого нікому не дають

головне питайте

- відсоток

-відсоток при знятті

-комісії і штрафи

-чи платити за перевиготовлення картки чи перевиготовляють автоматично

-мін платіж

ще можете попросити приблизний графік погашення і хай розяснять яку суму за який термін ви переплачуєте

доречі приват мені присилав смс що ставка зменшилася до 2,5%

і приєднуюся, що якщо є можливість відкрити офердрафт на з/п то це кращий варіант, там- як приклад -за зняття 0% а 3% в міс, але ж є завжди аванс і з/п які перекривають кредит або повністю ,або частково тому відсотків нараховують мало!

завжи як берете, думайте, як віддаватимете!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...