Перейти до змісту

War Thunder: World of Planes

Mykola81

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

але щось я покі не розібрався з тими літалками ще толком... якось не охота влазити ще в одну гру, чи що... я вже і в танкі не граю - надоїло, і в літакі не хоцца... шо ж робить? :)

• 7 місяців потому...
Опубліковано

недавно поставил, крутая штука. Я не преверженец онлайн шпилива, но эта прикольная, за три дня ненапряжного полета 4 уровень игрока и 4 уровень Американских ВВС

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Ну что ж 1,37 принес множество изменений. Летать стало тяжелее и интересней.

Кто, что думает по этому поводу? Как вам новая система прокачки?

Опубліковано

Сьогодні на американському 1-лвл (F2-f1, вроді), збив 2 миг-3 медальок дали повно по завершенню бою, а от потім сів на бобра - B-25j - печалька повна, попасти по наземці - нереально, літак постійно веде вправо, підкоректувати курс через бомбовий ну дуже важко. Він в мене ще й не прокачаний, літаю з горохом 12х100, арти та пво з ешелону в 3 к. вже не видно, на доти горохом - анріл. Попала в нього зентіка - пошкодило хвіст. Візуально цілий - а ледь летить, модель пошкоджень чи злетіла чи не прописали. Короч на бобрах - печалька. А патч в цілому - якийсь сируватий. Аля китайська прошивка.

Опубліковано

А в описании говорится, что прорисовали повреждения всем и причем очень детально. У меня Бюфайтер разлетелся как колода карт после попадания какой то малявики на спиде.

Опубліковано

А, доречі забув по роботу балансера... на Берліні відбалансило мій бобер 7 лвл. з реактивом 15-18 лвл. Розбився при заході на посадку, не вистачило довжини зпп :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Вирішив відпочити від танчиків і поганяти в тундру =)

:privet:

тільки от з обт танків щось затягують...

Опубліковано

Вирішив відпочити від танчиків і поганяти в тундру =)

:privet:

тільки от з обт танків щось затягують...

Там ще довго . Товариш ганяє .

Сьгодні викотять на тест Т-44 , Фердинанда , КТ , ИСУ-122 і одну з Пантер .

Думаю , до літа буде відкритий тест .

• 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...