Перейти до змісту

Canon 550D 18-55 IS kit+ Flash SIGMA EF-610 DG ST for Canon

Ziba

Рекомендовані повідомлення

Canon 550D 18-55 IS kit+ Flash SIGMA EF-610 DG ST for Canon - продам даний фотоапарат і спалах. Фотоапарат в ідеальному стані , у використанні 1рік. Пробіг 10,5 тисяч. Спалаху 5 місяців. Спалахом знято з 500 кадрів всього. Гарантійка чиста ,- тобто з дня Вашої купівлі можна проставити 2 роки гарантії. Фотоапарат офіційний і зроблений в Японії. Обєктив з стабілізатором теж в ідеальному стані. Ціна комплекта 5000грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Забув написати, що є ще куча бонусів- штатив 1,5 метра без зйомної головки з чохлом , запасна батерея китайська з ібея присунув(тримає не гірше оригінала), а хто забере весь комплект - отримає ще зарядку соні + 4 акума 2100Уфо + сумку рюкзак Case Logic яка коштує близько 500 грн.

Причина продажі банальна - хочеться фотоапарат поменьше, - нема сили таскати і дитину і фотік на горбу за собою, думаю взяти системну камеру.

Фотоапарат можна пощюпати в Луцьку без проблем.

тел.0997230885

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взяв би, але тільки в розстрочку на 2 міс. або без спалаху

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розсрочка не обговорюється- я не банк щоб давати кредити і брати на себе ризики. Якщо впевнені, що він вам потрібен - можете дати завдаток і я почекаю місяць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фотокамеру продано!!! Спалах в продажі http://board.lutsk.ua/topic/116016-flash-sigma-ef-610-dg-st-for-canon/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...