Перейти до змісту

Лига Героев

MANJAK11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

вже десь з пів року граю в цю веб гру,мені дуже подобается,гра безкоштовна,не дуже складна,їсть мало трафіку. З Луцька граю чомусь тільки один. Хотілося б виправити цю несправедливість. Хто захоче пограти заходьте СюдиЛига Героев

Тільки спочатку прочитайте правила,проект нормальний,тут не люблять матюкатись,нормально можна пограти і поспілкуватись,якщо вас гра зацікавила то введіть в полі *Кто пригласил* мій нік,тобто MANJAK11 Побитись правда ми скоріше всього не зможемо,тому що правилами заборонені бої і торгівля між персонажами з одногоІР але завжди допоможу порадою, сподіватимусь що тепер з Луцька буде грати набагато більше народу,може дещо мало розповів,але як то кажуть

*лучше один раз увидеть чем сто раз услышать*

PS 2MANJAK11 Створення лінків для власного збагачення в даному розділі форуму буде наказуватиcь !!! Для цього є розділ "куплю/продам/поміняю" !!!!

PPS лінк виправив

Опубліковано
,Jan 8 2006, 10:35]

Ага... а за кожен клік по твому лінку ти заробляєш гроші...

якби я ДІЙСНО заробляв на цьому гроші,я б про це попередив би, якщо ті 0,5 монети які я отримаю за вхід з цього лінку,причому це внутрішньоігрові гроші,які до реальних грошей ніякого відношення не мають,не міняются на вебмонеі і ніяк інше не міняются, ви вважаєте за заробляння грошей,то хай так і буде,якщо ні то виправте будь ласка назад

__________________________.htm

loc.htm

Опубліковано

Грать треба чесно !!!

По друге якщо тобі це потрібно то можна було зробити два лінкі один для тих хто хоче допомогти другий чистий а так це розвод людей !!!

Опубліковано
Грать треба чесно !!!

По друге якщо тобі це потрібно то можна було зробити два лінкі один для тих хто хоче допомогти другий чистий а так це розвод людей !!!

тоді я вибачаюсь і просто запрошую,я не знав,просто запрошую всіх до нас,не хотів щоб це розцінювалось іменно з цього боку,ще раз вибачаюсь,заходьте до нас В Лігу Героїв. Не бути ж там мені одному з Луцька. Соромно мені :):)

Опубліковано
плохо что на сайте нет превью без регистрации

впринципі можна зареєструватись під любим ніком,потім подивитись що і як,а потім старий видалити і почати знову,я три рази починав :)

Опубліковано

можно,

но хотелось бы хоть скриншоты глянуть и о ирге почитать,

комбатс.ру не не пронравился изначально,

может и с этим так же будет

Опубліковано

Вот знайшов в мережі

Компания "Акелла" объявляет о наборе наборе бета-тестеров проектов "EverquestII" и "Planetside".

Если вы любите онлайновые игры и желаете поучаствовать в тестировании интереснейших проектов "Everquest II" и "Planetside", направьте резюме с краткой информацией о себе и своем игровом опыте по адресу [email protected] или позвоните по телефону +7 495 742 40 18. Претендентам на вакансию будет необходимо выполнить тест по русскому языку. Возможна как работа в офисе (г. Москва), так и удаленная работа. Высокая оплата (с системой премий) гарантируется.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...