Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 03.11.2012 в 21:54, Smith сказав:

nd_, як на мене, то це більше справа психології, а не політики. Бо ж ПР перед виборами заявляли, що в них менше 30% аж ніяк не буде. Така собі, маленька перемога. )))

Соціологія в різні періоди довиборчих етапів малювала регіонам від 24 до 28 відсотків (+\-, точніше треба ритись в записах). Може хтось і заявляв шось аби "патриндєть", але все вони прекрасно розуміли. Їх можна рахувати шкуродерами і данєцкии уродами.. але ніяк не дурнями.

І на питання Енді "а шо, є така партія?".. я би брав ширше "а шо, є "опозиція"?" :)

Можна наробити вереску за "мовне питання" чи спікера, але втиху провести структурні проекти на кшталт податкового.. невідомо що з мораторієм на землю, газопровід взялись оцінювати вдруге і т.д.

Опубліковано
  В 04.11.2012 в 07:28, Dream сказав:

А що там рахувати? І я взагалі то питав що сталося з мажоритарщиками розливу 2002 року через рік після виборів?

Опубліковано
  Цитата
Опозиція готується обнулити свої списки на знак протесту?

Об'єднана опозиція може скликати терміновий з’їзд, на якому обнулити і партійний список, і список мажоритарників.

Як написав у своєму Facebook кандидат від Об'єднаної опозиції Анатолій Гриценко, таку пропозицію він вніс лідерам ОО "Батьківщина" Арсенію Яценюку та Олександру Турчинову, і вони погодилися.

"Щойно я вніс Арсенію Яценюку, як голові Ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина", пропозицію: негайно (завтра, максимум у вівторок) скликати З'їзд ВО "Батьківщина" - обнулити і партійний список, і список мажоритарників. В Раду за цих умов - не йти! Бо інакше втратимо довіру людей, які нас підтримали, а це - найважливіше!", - пише Гриценко.

"Яценюк підтримав. Турчинов теж. Соболєв теж. З іншими лідерами партій зв'язуємося. Бо всі в різних ОВК зараз воюють", - додав він.

Опубліковано

Я з однією людиною сперечався, вона мені сказала що риги для видимості по спискам зроблять відсоток трошки менше тридцяти, зате по мажоритарці будуть брати по повній. Я йому сказав, що навряд чи жадність ригів, дасть їм віддати навіть пів відсотка, і схоже, не помилився, все йде до того що буде рівно 30%, або трохи більше, точно як замовив тигіпка.

Опубліковано

В ролі офтопа, як матєматік матєматікам зауважу, що 30% від 450 - заокруглюється до 68 депутатів, а 29,99% - вже до 67, так шо іногда размєр імєєт значєніє.

А по темі - ось кльова фотка з 223 окружкому, де свободівці досі стоять і відбивають атаки та провокації пилипишинських "пацанов с района"

26db37f-dsc-0835.jpg

і хочу зауважити, що не маю й долі сарказму при цьому, просто вважаю, що "Свобода" - можливо єдина політична сила, яка може зібрати людей із вилами і напротивагу гопоті, яка б"ється за пару гривень, думаю що ці хлопці за ідеї можуть піти набагато далі, аж до самопожертви(смерті).

Опубліковано

Реальні пацани. Пишаюсь цими хлопцями (свободівці).

В цьому мужику, шо спарва — весь український народ!

Опубліковано
  Цитата
В цьому мужику, шо спарва — весь український народ!

Варто подивитись на vanus'a або ромаху і стане зрозуміло, що вихованцям спортінтернатів є кому протистояти :)

PS доречі, мені отой хлопчина зправа якимось чином нагадує і Івана і Рому, чєсне слово, якісь "національні риси" у ньому може?

Опубліковано

Скиньте статтю конституції, де вказано що після складання мандатів 150 депутатів, обов'язково перевибори. Бо щось якісь різнопланові думки з цього приводу.

Опубліковано

Якщо складуть мандати, то троха обідно буде тим сводобівцям, які кров’ю і потом відстоювали і відстояли голоси в Києві та інших регіонах.

Хоча, мо, я не правий.

Опубліковано

Як мінімум, може, вже в ПР грошенят менше стане і на перевиборах ті, які голосували за Свободу і разом з тим за Палицю (бо гроші дадуть) вже так робити не будуть.

Опубліковано

зачем убрали пункт "проти всіх " ?

вот и имели.. имеют.. и будут иметь народ,который выбирает себе подобных. разве я чего то не то сказал? (С) Гетто.

Опубліковано
  В 04.11.2012 в 12:29, Гетто сказав:

зачем убрали пункт "проти всіх " ?

вот и имели.. имеют.. и будут иметь народ,который выбирает себе подобных. разве я чего то не то сказал? (С) Гетто.

Дійсно, ти сказав дещо не те. Не варто по собі судити про всіх інших.

Опубліковано
  В 04.11.2012 в 12:18, cemiynick сказав:

Скиньте статтю конституції, де вказано що після складання мандатів 150 депутатів, обов'язково перевибори. Бо щось якісь різнопланові думки з цього приводу.

Цитата
Стаття 82. Верховна Рада України працює сесійно.

Верховна Рада України є повноважною за умови обрання не менш як двох третин від її конституційного складу.

А це про конституційний склад ВРУ:

Цитата
Стаття 76. Конституційний склад Верховної Ради України - чотириста п'ятдесят народних депутатів України, які обираються на основі загального, рівного і прямого виборчого права шляхом таємного голосування строком на п'ять років.
Опубліковано
  Цитата

Політична ситуація в Україні зайде в правову безвихідь, якщо опозиція здійснить свою погрозу обнулити партійний список і список мажоритарників.

Таку думку висловив голова правління Комітету виборців України Олександр Черненко в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

"Думаю, якщо до цього дійде, буде чергова правова безвихідь, і я не знаю, як з неї можна вийти, тому що один з варіантів розвитку подій - поточний склад Верховної Ради просто не буде призначати нові вибори і продовжить працювати", - заявив Черненко.

http://www.pravda.co...2/11/4/6976655/

Навіть якщо ЦВК оголосить резалти, нова рада (стара нелегитімна), опозиція здає мандати, стає менше 300 депутатів, але щоб призначити перевибори треба рішення нової Ради, де більшість ПР + коммі = висновок, нових перевиборів може і не бути. Пр і коммі продовжують працювати в новій раді, їх більшість, їм ніхто не заважає, але в Раді також немає багатьох хороших людей, і вони вже не захищені деп. мандатом, пухнастий звір бізнесам, нові кримінальні справи на минулих "майбутніх" депутатів.

Питання - де помилка?

Опубліковано
  В 04.11.2012 в 12:52, cemiynick сказав:

Щось дуже багато флейму в мережі, але ніде так і не побачив норму про перевибори після складення мандатів

Не складання, а обнулення. При складенні наступний в списку проходить, а при обнуленні наступного немає

Опубліковано

Не ссуть важливо. Факт в тому, що при свому презикові, голові конст. суду, і параламент. більшості можна спокійно "щось придумати".

А просто так скласти заради складання - який сенс.

Опубліковано
  В 04.11.2012 в 14:16, cemiynick сказав:

Не ссуть важливо. Факт в тому, що при свому презикові, голові конст. суду, і параламент. більшості можна спокійно "щось придумати".

А просто так скласти заради складання - який сенс.

надалі реалізація 5 статті Конституції......Конституція України.Стаття 5.Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні єнарод. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державноївлади та органи місцевого самоврядування.Право визначати і змінювати конституційний лад в Україніналежить виключно народові і не може бути узурповане державою, їїорганами або посадовими особами. Ніхто не може узурпувати державну владу.

Опубліковано
  В 04.11.2012 в 14:29, Romawka сказав:

надалі реалізація 5 статті Конституції

Прямий шлях до громадянської війни. Не забувайте, що у нашій країні є досить прихильників Партії регіонів ...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...