Перейти до змісту

Вибори в Верховну Раду - 2012

kudrom

515 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Гетто, я тебе не розумію - ти даєш неабиякий привід правоохоронним органам зацікавитись тобою. Ти таку чухню несеш, що в голову не вкладається.

А потім МВС відзвітує, що в Ківерцях були фальсифікації і робив їх "бібліотєкарь" Володимир.

Ти що, власну самооцінку чи значимість хочеш підняти тут? Та н*хіба воно треба...

Опубліковано

пример,иду я в кабинку,за спиной обычная сумка,в ней похожая на бюлетни бумага, бросаю.не то, что надо, пример2 устраиваю шкандаль, и брросаю всё,что хочу, они ведь тоже люди... спостеригачи,менты, оппоненты, и если всё чётко провернуть,никакие камеры не помогут.

Але ж можна співставити к-сть людей які проголосували по даній дільниці та суму голосів яку отримали всі партії та мажоритарщики. І якщо к-сть відданих голосів виявиться більшою за к-сть тих що проголосували можна ставити питання про визнання виборів на даній дільниці недійсними ...

Опубліковано

я законы не нарушал, поэтому мне глубоко наср.. одинаково,.что думают обо мне правоохранительные органы. если что будет не так,я разберусь,обещаю.

Опубліковано

Звернув увагу на великий відсоток голосів (по екзит полах) Свободи у Києві. Якщо офіційні дані будуть такі ж - респект Києву!

я законы не нарушал, поэтому мне глубоко наср.. одинаково,.что думают обо мне правоохранительные органы. если что будет не так,я разберусь,обещаю.

А як там стосовно епічних 100 гривень :) ? Борда чекає розповіді про завершення тієї ситуації :) !

Опубліковано

а те що серед людей піде про Вас "дурна слава"? бо таке селище як Ківерці.... там один одного знають!

Опубліковано

Як на мене позиція Гетто - прояв суспільного інфантилізму. Я так думаю рано ще Гетто ходити на вибори. Потрібно дати йому час дорости до цього і залишити його в спокої. Хочу всім нагадати, що тема присвячена виборам, а не ставленню до них Гетто :) !

Опубліковано

По Ковелю цікаво виходить - здається, Гузь таки переміг "канцініум". Ось, на сайті по кожній дільниці поки що йде першим по паралельному підрахунку:

http://guzj.info/2012/10/den-vyboriv-tekstova-onlajn-translyatsiya-perebihu-holosuvannya-v-okruzi-21/

Опубліковано

А щодо "Україна впєрдє" - то я радий за Андрія. Реально, доля його врятувала, і тепер за рік цю "темну пляму" в біографії забудуть і він залишиться Зіркою українського футболу. Реально, без іронії. Мені здається, що він таки згодом зрозумів у що вляпався. Та навіть, якщо і не зрозумів, все одно йому пофартило і ми будемо згадувати його як чувака, який "ай як класно він шведам 2 голи завалив на ЧЄ-2012!", а не "те чмо, яке віддало карточку і вона 5 років підтримувала всі закони регіоналів"

Опубліковано

september25

А як там стосовно епічних 100 гривень ? Борда чекає розповіді про завершення тієї ситуації

Не журіться,знову повторююся.Чекаємо фото від Вови.Я своє слово тримаю.

Опубліковано

Хотіла запитати, чи входить Луцьк в число міст, де робились екзит-поли?

Якщо так, чи довелось комусь брати участь в опитуванні?

так, проводились. Я брав участь в екзит -полі.

Опубліковано

Волинська

75,35% оброблено

44,33% проголосувало

6,68% КПУ

18,87% Удар

38,77% Батьківщина

13,4% ПР

Покищо отак))

Чому така мала явка на Волині? Це ж менше половини.

Ответить? Голосуй не голосуй, всё равно получишь Х.. Шайбу. Хотите угАдаю кто пАбедит? наивные.....

Опубліковано

Волинська

75,35% оброблено

44,33% проголосувало

6,68% КПУ

18,87% Удар

38,77% Батьківщина

13,4% ПР

Покищо отак))

Чому така мала явка на Волині? Це ж менше половини.

Оброблено 75,35% загалом явка буде дещо вища

Опубліковано

вибачаюсь, тільки з дільниці, не читав толком останні пости.

дивлячись на рейтинги ПР , а тим більше на голосування по дільницях Волині - хочеться сказати одне - й-бнутих людей в Україні ще дуже багато. Скільки вам б-ять часу треба щоб ви переконалися в тому що ПР це біда. чи ті всі люди будуть голосувати за них поки не загнуться?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...