Перейти до змісту

Тренажерний зал

Темний Лицар

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну, впринципі, Вася там тренер, просто він не завжди сидить в залі + сам до вас рідко полізе (тільки коли сильно очі ріже не правильне виконання), але коли запитаєте його, залюбки відповість на ваші запитання, допоможе з програмою та й може стати вашим персональним, ну це звісно за доплату. Тому фізично він там присутній, однак набридливою персоною його не назвеш, саме те що шукає Davids.

• Відповідей 97
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Підкажіть де в Луцьку є зал без тренерів і інших набридливих персон?

Таких залів в принципі не існує. У кожному залі повинен бути тренер чи інструктор. Це пов"язано з технікою безпеки

Чому це не існує, є такий зал на балці у спортивній школі!!!

Після таких підтверджених заявок директор школи може отримати догану, а тренер, який повинен бути в залі, згідно графіка, може позбутися роботи

Опубліковано

Після таких підтверджених заявок директор школи може отримати догану, а тренер, який повинен бути в залі, згідно графіка, може позбутися роботи

Деректору всерівно, тому що офіційно здає спорт зал в оренду приватній особі!)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

доброго дня,

підкажіть будь-ласка хорошу спортивну секцію для сина, підлітка 13 років, можливо баскетбол чи тренування з елементами боротьби, чи інше. Справа в тому що хлопець ходив на боротьбу у віці 6-10 років, але потім через травму прийшлось кинути. Зараз не дуже й хоче вже... так як нас не було в Луцьку рік, а юнацькі секції уже в основному сформовані. Приходиться його добровільно-примусово агітувати. Можливо є цікаві секції де зацікавлені набрати новачків? для інф.: ми живемо в районі обласної дит. лікарні.

Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію чи пораду

Опубліковано

запитайте в lilechka

Я тутки :)

Якщо цікавить боротьба, то можу запропонувати дзюдо, греко-римську боротьбу і бокс. А тепер про кожен з видів.

Бокс. Талановитих тренерів у Луцьку я не знаю та й доволі небезпечний цей вид спорту. Знаю не одного колишнього боксера. Удари в голову дали про себе знати. Отож, я не рекомендую

Греко-римська боротьба. Специфічний вид спорту. Хоча мої греко-римляни кажуть, що мужчини в тріко на килимі - це справжні мужчини :) Греко-римляни дійсно мають гарне мускулисте тіло

Дзюдо. Досить поширений вид спорту у нашому місті. Змагання та турніри на рівні міста та області проводять кожного місяця. Це добре тим, що практично всі учні-спортсмени можуть випробувати себе не лише під час тренувань, але й під час змагань. Великий вибір тренерів. Федерація дзюдо Волині в особі її президента С.Івахіва непогано фінансує розвиток спорту. У спортсменів добре розвинута гнучність, спритність та сила. Видовищний вид спорту

Скажу, що 13 років то вже немало... Набирають на дзюдо з 8 років, на бокс, греко-римську - з 10. У Вашому випадку важливу роль відіграє хороший тренер

Щодо баскетболу... цим питанням на разі займаюсь :) Успішно зараз виступає БК "Волинь баскет". А от підростаюче покоління має проблеми з місцем проведення тренувань.

Уже почала співпрацю в двома хорошими тренерами

Опубліковано

Підкажіть будь ласка недорогий спорт зал, без великої кількості народу і нормальним тренером ( хоча він потрібен впринципі лише на 1-2 місяці). дякую.

Опубліковано

запитайте в lilechka

Я тутки :)

Якщо цікавить боротьба, то можу запропонувати дзюдо, греко-римську боротьбу і бокс. А тепер про кожен з видів.

Бокс. Талановитих тренерів у Луцьку я не знаю та й доволі небезпечний цей вид спорту. Знаю не одного колишнього боксера. Удари в голову дали про себе знати. Отож, я не рекомендую

Греко-римська боротьба. Специфічний вид спорту. Хоча мої греко-римляни кажуть, що мужчини в тріко на килимі - це справжні мужчини :) Греко-римляни дійсно мають гарне мускулисте тіло

Дзюдо. Досить поширений вид спорту у нашому місті. Змагання та турніри на рівні міста та області проводять кожного місяця. Це добре тим, що практично всі учні-спортсмени можуть випробувати себе не лише під час тренувань, але й під час змагань. Великий вибір тренерів. Федерація дзюдо Волині в особі її президента С.Івахіва непогано фінансує розвиток спорту. У спортсменів добре розвинута гнучність, спритність та сила. Видовищний вид спорту

Скажу, що 13 років то вже немало... Набирають на дзюдо з 8 років, на бокс, греко-римську - з 10. У Вашому випадку важливу роль відіграє хороший тренер

Щодо баскетболу... цим питанням на разі займаюсь :) Успішно зараз виступає БК "Волинь баскет". А от підростаюче покоління має проблеми з місцем проведення тренувань.

Уже почала співпрацю в двома хорошими тренерами

Дуже дякую Вам за відповідь!!!

одразу маю купу запитать, тому мабуть зараз напишу в лічку

Опубліковано

підкажіть будь-ласка хорошу спортивну секцію для сина, підлітка 13 років, можливо баскетбол чи тренування з елементами боротьби, чи інше.

Может сюда?

• 2 місяця потому...
Опубліковано

хто що чув про зал Алма на молоді? ціни, тренер інша інфа.

Це той зал напевне що раніше був Центр фітнесу.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Ніколи не займався в тренажерному залі, але вирішив покращити своє здоров'я і зовнішній вигляд, порекомендуйте зал де мені підберуть програму і навчать правильно тренуватися. Головна проблема ненормований робочий день, плаваючі нічні зміни, тобто потрібне вільне відвідування... хтось щось порекомендує?

P.S. Ну і вартість також має велике значення... (на мінімальну зарплату багато собі недозволиш)

• 3 місяця потому...
Опубліковано

У Луцьку відкриється перший фітнес-клуб Sport Life

В місті заплановане будівництво першого фітнес-клубу мережі Sport Life.

Фітнес-клуб загальною площею 3500 м.кв. буде розміщений біля стадіону Авангард.

До складу клубу войдуть 3 басейни (дорослий та два дитячих), тренажерний зал, кардіо-театр, банний комплекс (руська та фінська сауна, римська парна)

Проектує фітнес-клуб Інститут проектування Комфортбуд.

Джерело

Деталi на сайті

2014.07.2011h59m36s.jpg

2014.07.2012h00m03s.jpg

lutsk-3d-01_0.jpg?itok=y6DCoBy3

Опубліковано

Я би порадив Юніверс, що по вул. Кравчука, 42а! Вільне відвідування 290 грн, якщо не помиляюсь. А саме головне, що там одні з найкращих станків в залі і дуже хороший колектив. Немає хамського відношення до новачків. Приходиш, записався (з собою взяти в зал змінний одяг і рушник обов'язково), пишуть програму при тобі, можна обговорити всі питання зразу на місці, і проводять перше тренування. При необхідності два наступні також. Щоб був результат, потрібно ходити до залу через день, викладатися і звичайно харчуватися 4-6 разів!!! Після місяця тренувань, тобі переписують програму. Радив би тренера і людину яка б написала програму Володимира.

Опубліковано

А де він там буде розміщений? Біля Авангарду немає місця. Чи всередині території стадіону? Чесно кажучи, не віриться...

Опубліковано

А де він там буде розміщений? Біля Авангарду немає місця. Чи всередині території стадіону? Чесно кажучи, не віриться...

ну чого ж нема, он тенісні корти вже закрили, є ще ялинок купа огорожених і дорога в нікуди (та що від таблиць до забору веде). Зато, якщо ялинки зріжуть - авангард не пройде атестацію через відсутність громадських туалетів.

• 1 місяць потому...
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Перш за все треба по бюджету вибирати,а просто аби спитати-ну голд стандарт від оптімум)))

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Чи може хтось щось сказати про "Леофіт", що на Ветеранів біля "Золотого дракону"?

Там дорого.

Давайте в приват, здам дешевший зал і по рівню не гірший - точно!)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...