Перейти до змісту

Пятница, 13-ое

lumax

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А в мене шикарно почалась пятниця - пропало світло в машині десь півпершого ночі ;) відкрив капот появилось світло, шайтан млін ;)

Опубліковано

Мдааа... ;)

день цікавий...

13,10 - требуло відлучитися з роботи по справам, мав виходити через 5 хв, через 3 почався дощ, проснесло, вийшов би раньше так би змок до нитки...

16,30 - прийшов назад на роботу, через 5 хв по тому почався дощ знову, прийшов би пізніше н змок би до нитки...

незнаю чому но щось мені сьогодні дуже щастить ;)

Опубліковано

А я под дождь попал, причем конкретно... Угораздило меня еще и на Варшавку за продуктами ломануться... ;)

Опубліковано

Я сьогодні облазив всю варшавку но не де незнайшов переходніка ппц! (а чього я ждав! результат очевиден) Трохі змок( то завжди буаває) ну і все ;) А Пятниця 666 набагато краще би звучало ох-х...

Висновок: то все МАРАЗМ! ;) Так як все можна пояснити!

Опубліковано
А я под дождь попал, причем конкретно... Угораздило меня еще и на Варшавку за продуктами ломануться... ;)

А це щоб не жалівся що води немає ;)

Опубліковано

Все, уже суббота 14-е, так что расслабьтесь, господа ;)

ЗЫ: За день видел 3 аварии. Не припомню за свою жизнь такого... И вообще день такой... с приключениями... Хотя в целом неплохой.

Опубліковано
Все, уже суббота 14-е, так что расслабьтесь, господа ;)

ЗЫ: За день видел 3 аварии. Не припомню за свою жизнь такого... И вообще день такой... с приключениями... Хотя в целом неплохой.

:):D:) Рано розслаблятись :) ппц блін

Сьодні взнав шо вже закрили першу відомість з практики, а я ще не з"являвся ;):D

От тепер мені геморою прибавиться ;):)

Опубліковано

День был говно!... трещала голова... работы мало= мало денег.... сонный... под конец дня.. живот разбалелся..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...